Kesän erikoisristeilyt Europalla

 

Europalla risteilet suoraan Helsingistä ihaniin kaupunkilomakohteisiin, Maarianhaminaan, Riikaan, Visbyhyn ja uutuutena Pietariin.

Erikoisristeily Ahvenanmaalle

Lomaseikkailulle 19.7. Europalla Maarianhaminaan, Ahvenanmaalle. Suomen kauneimmalla saarella voit retkeillä mm. Myrskyluodon Maijan maisemissa ja piipahdat paluumatkalla myös Tallinnassa.

Tutustu ja varaa erikoisristeily Ahvenanmaalle →

Erikoisristeily Pietariin

Europan erikoisristeilyjen uutuuskohteeseen Pietariin pääset 4.8. lähdöllä. Pohjolan Venetsiassa voit tutustua mm. historialliseen keskustaan ja Eremitaašin museoon. Viisumi sisältyy retkiin!

Tutustu ja varaa erikoisristeily Pietariin →

Erikoisristeily Riikaan

Koe Europan kesä erikoisristeilyllä Baltian Pariisiin, Riikaan, 11.8. lähdöllä Helsingistä. Riiassa shoppailet edullisesti ja nautit Vanhankaupungin historiallisesta tunnelmasta.

Tutustu ja varaa erikoisristeily Riikaan →

Erikoisristeilyt Visbyhyn

Ruusujen saarelle, Visbyhyn lähdöt 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8. Europalla. Voit kierrellä Visbyssä tai muualla Gotlannissa mm. kasvitieteellisessä puutarhassa tai Peppi Pitkätossun kesämaassa.

Tutustu ja varaa erikoisristeily Visbyhyn →

 

Erikoisohjelmal­liset risteilyt


Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Meritangot-risteily Baltic Princessillä 15.6.2020

Juhlavalla Meritangot-risteilyllä 15.6.2020 lähdöllä Baltic Princessillä Turusta esiintyvät Tangomarkkinat 2020 -laulukilpailun finalistit, joista Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunataan Suomelle uudet tangon valtiaat! Risteilyväkeä viihdyttävät mm. Pirita Niemenmaa, Johannes Vatjus sekä Tanssiorkesteri Kaiho.

Finalistien kyselytunnilla yleisö voi esittää finalisteille kiperiä kysymyksiä, tilaisuuden moderaattoreina Tiina Räsänen ja Petri Hervanto. Risteilyn iltapäiväkonserttina kuullaan upea tangokonsertti, jossa kukin laulukilpailun finalisti tulkitsee kaksi tangoa Rosette-orkesterin säestämänä. Tangon täyteisen merimatkan huipennukseksi valitaan risteily-yleisön suosikit Tangokuninkaallisiksi.

Varaa Meritangot-risteily →

Suuri After Ski -risteily Europalla 24.-25.10.2020

Skimbakausi alkaa Europalla, kun Ihku järjestää Suomen suurimmat AFTERSKI-BILEET! Huippuartistit ​Tuure Kilpeläinen​, ​Happoradio, Jukka Poika ja Movetron​ viihdyttävät risteilykansaa ja laivaan on lastattu myös lukuisia tuttuja kasvoja. Luvassa kosteaa tunturitunnelmaa ja tiukkoja vetoja päättymättömässä harmaassa rinteessä. Nyt skibidi skimbaamaan Itämeren laineille!
 

Varaa After Ski -risteily →

Temptation Island Suomi -risteily

THE ORIGINAL JOULUJOLLA 3 -RISTEILY EUROPALLA 26.11.2020

Vuosina 2018 ja 2019 huippusuosioon nousseet The Original JouluJolla -risteilyt saavat jatkoa 26.11.2020, kun JouluJolla vol. 3 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.

Suomirockin legenda Popeda saa tällä kertaa seurakseen Suomipopin valovoimaisimpiin bändeihin kuuluvan Neljä Ruusua sekä koko kansan iskelmäsuosikki Kake Randelinin ja suureen suosioon nousseen Maustetytöt.

Huippubändien lisäksi menomatkaa maustavat pubin puolella DJ:n luoma Dirlandaa-fiilis ja discossa aamukuuteen jatkuvat pikkujoulurytkeet. Discon sulkiessa ovensa DJ virittää saman tien pubissa aamujatkot käyntiin, jotka jatkuvat aina satamaan tuloon saakka. Jollalla jollataan 22-tuntia putkeen!

Lisää Jolla-esiintyjiä julkaistaan myöhemmin.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 18.3.2020 klo 9:00

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta→

Hitmix Jysäri 2020

HitMix Jysäri -risteily Europalla 19.11.2020

HitMix Jysäri -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren aalloille 19.11.2020. Koe 22 h -risteilyllä Helsingistä unohtumatonta ysäritunnelmaa!

Artistikiinnityksiä ovat mm. Waldo's people & Dr. Alban. Mukana ovat myös PartaMatti, DJ Kite ja DJ ICE K. Varmista paikkasi ja varaa liput risteilylle nyt!

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →

Abijuhlat

Abiristeily 11.-12.2.2021 Turusta ennakkovarataan jo nyt!

 

Lisätiedot ja ennakkovaraus Abijuhlien kautta →