Tiedote

Ajankohtaista tietoa turvallisesta matkustamisesta


Kesän matkat ovat varattavissa - useita karanteenivapaita matkoja, joihin ei vaadita negatiivista testitulosta eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin. Laivoilla matkustat väljästi nauttien ravintoloista, baareista, viihteestä, aurinkokannesta ja shoppaillen merihintaisia ostoksia.

Tallink Silja on yhteydessä matkustajiin, jos heidän olemassa oleviin matkavarauksiin tulee yhtiön puolesta muutoksia tai peruutuksia.

23 h -risteily Galaxyn aamuvuorolla


30.6.2021 asti Galaxyn 23 h -risteilyt on suljettu myynnistä. Voit kuitenkin lähteä 11 h -saaristoristeilylle Turusta. Galaxylla on supistetut palvelut ja aukioloajat. Toistaiseksi Galaxylla ei ole viihdettä ja ravintoloista on auki Fast Lane sekä aamiaisen ajan Grande Buffet.

Muutokset laivan aukioloaikoihin ovat mahdollisia. Ajantasaiset aukioloajat saat laivan infosta kannelta 6.

Kasvomaskin käyttö laivan yleisissä tiloissa ja terminaalissa →
Kaikkien matkustajien suositellaan käyttävän kasvomaskia laivojen yleisissä tiloissa ja terminaaleissa liikuttaessa. Myös tarvittavat turvavälit tulee edelleen säilyttää. Kasvomaskin voi poistaa ruokailun ja juomisen ajaksi, sekä niissä tiloissa, joissa ei ole muita matkustajia.

Kasvomaskia ei tarvitse käyttää matkustajan omassa hytissä. Alle 12-vuotiaiden lapsien ei myöskään tarvitse käyttää kasvomaskia, eikä henkilöiden, jotka eivät terveydellisistä syistä tai muusta erityistarpeesta johtuen voi käyttää maskia.


Matkustus 23 h -risteilyille Turusta on sallittua eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

LUE ARTIKKELI: Luottavaisin mielin laivalle

 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta