Tiedote

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta


Peruuntuneiden lähtöjen osalta myynti- ja asiakaspalvelumme on yhteydessä kaikkiin matkustajiin. Halutessasi voit täyttää matkaasi koskevan muutos- tai peruutuslomakkeen. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-18.

 

YÖN YLI RISTEILY ITÄMERELLÄ HELSINGISTÄ VICTORIALLA

 

 

Uutuustuotteemme Victorian Yön yli risteily Itämerellä Helsingistä vie ajatukset irti arjesta Itämeren aalloilla kauniissa merimaisemissa. Laiva seisoo yön Tallinnan satamassa, mutta risteilyltä ei pääse maihin. Risteily on tarkoitettu vain Suomesta lähteville, eikä Tallinnasta oteta uusia matkustajia.

Huomioithan, että tarvitset passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen, koska laiva käy Viron aluevesillä.

Matkustus Victorian Yön yli risteilyille Itämerellä on sallittua eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

Lähdöt 25.9. alkaen perjantai- ja lauantai-iltaisin sekä lisäksi joulunaikaan su-ti-lähdöt 20.-22.12., su-ke-lähdöt 27.-30.12. ja uudenvuodenristeily to 31.12. Helsingin Länsiterminaali 1:sta.

Risteilyaikataulu:
pe-lähdöt ja joulunajan lähdöt Helsingistä klo 17.00 – paluu la klo 14.00
la-lähdöt Helsingistä klo 17.30 – paluu su klo 12.00

Kuten Europallakin, voit nauttia viihteestä, herkuttelusta laivan ravintoloissa sekä shoppailusta merihinnoin, ja voit myös varata auton ostoskärryksi ja tehdä juhlajuomaostokset ennakkoon Pre-Order-palvelun kautta.

Vaihda siis vapaalle ja lähde merelle tuulettumaan. Tervetuloa viihtymään Victorialle!

Auto ostoskassiksi Club One-jäsenille +10 €, muille +15 €.

Varaa risteily alk.   /hytti

Varaa alk.   /hytti

Nauti risteilytunnelmasta viehättävällä Victorialla

Yön yli risteily Victoria I:llä Itämerellä

Irti arjesta merimaisemissa

Prinsessan mukaan nimetty Victoria I vie viihtymään Itämeren aalloille. Suomalaisille hieman tuntemattomampi alus on tehnyt kesän aikana päiväristeilyjä Helsingistä Tallinnaan, ja nyt laivaan on mahdollista tutustua perusteellisemmin uudella karanteenivapaalla Yön yli risteilyllä Helsingistä, jossa maihin ei nousta lainkaan.


Varaa risteily Victorialla → Varaa risteily Victorialla →

Nauti viihteestä ja herkuttelusta

Victorian suuressa yökerhossa on hyvin tilaa nauttia viihteestä ja pyörähdellä tanssilattialla livemusiikin tahdissa - toki turvavälit muistaen.

Laivan ravintoloissa taas voit nauttia Grande Buffetin Bocuse d' Or-annoksista, tai valita suosikkisi Grill Housen à la carte-listalta.

Vaihda vapaalle ja tuo iloa ja väriä arkeen Victorian Yön yli risteilyllä Itämerellä!

PSST CLUBILAINEN... PISTEILLÄ JA RAHALLA MATKAAN →

 

Syyslomavinkit Victorialle

Vinkkejä syyslomaristeilylle

Beach House Kitchen -bloggaaja Heli: "Lähde karanteenivapaalle syyslomalle! Risteily ilman maihinnousua on turvallinen tapa matkustaa. Kokoa pieni ystäväpiiri tai ystäväperheet mukaan laivalle syksyä piristämään! Risteily on aina elämys, vaikkei laiva kävisikään maissa."

Tutustu bloggaaja Helin vinkkeihin tarkemmin
Beach House Kitchen -blogin Helin vinkit onnistuneelle syyslomaristeilylle:
 
 • Autoparkki laivalla - helppo ja edullinen tapa välttää ruuhkia ja liikkua kontaktittomasti. Aja auto sisään laivalle ja saat tuliaiset kätevästi mukaan ilman kantamista.
 • Lapsen kanssa paras paikka on oma hytti. Panosta yhteiseen aikaan/mukavuuteen ja varaa Deluxe-hytti. Ruokailun jälkeen on lepohetken paikka ja tilava hytti ilahduttaa koko perhettä. Meidän reissulla loppuilta menikin mukavasti hytissä suklaita napostellen ja Tax Free Shopista löytynyttä uutta legohahmoa kooten.
 • Lapsiperheille oli tarjolla tekemistä koko risteilyn ajan sekä ohjelmanumeroita, joissa viihdytti Muumipeikko & Co. Ohjelma lapsille vaihtelee lähdöstä riippuen. Teineille löytyy interaktiivinen koko laivan pelikenttänä käsittävä seikkailupeli Hack on Deck.
 • Koko perheen ruokaseikkailu alkaa Grande Buffetista! Grande Buffet -ravintolan lämpimässä pöydässä on tarjolla Bocuse d’Or kilpailun Suomen edustajan Mikko Kaukosen suunnittelemat herkulliset annoskokonaisuudet. Unelmainen haukiwallenberg maistui koko seurueelle! Ilahduttavaa oli nähdä laaja valikoima kala- ja äyriäisherkkuja sekä Anti pasto -torin värikäs kasvis- ja vegaaniruokavalikoima. Laivamatkojen klassikko, eli katkaravut ja niiden kuoriminen kuuluvat aina risteilymme ruokarituaaleihin ja kohokohtiin! Noutopöydästä jokainen löytää omat suosikkinsa ja ruokailla voi omaan tahtiinsa.
 • Lähde reissuun luottavaisin mielin. Laivoilla on tehty paljon toimenpiteitä, jotta matkustuskokemus on turvallinen: matkustajamääriä on pienennetty ja kaikkia kosketuspintoja puhdistetaan säännöllisesti.
 • Kahden metrin etäisyys kanssamatkustajiin on vahva suositus ja oman vuoron kärsivällinen odotus palkitsee. Samassa veneessä ollaan kaikki tänä erikoisena aikana ja hymyllä on helppo kuitata, että minä kunnioitan suosituksia ja teethän sinäkin samoin!
 • Ruokailutilanteet on otettu hygienian vuoksi erityiseen tarkkailuun: Pöydät täytetään siten, että etäisyydet säilyvät ja esim. noutopöydässä ottimia vaihdetaan usein ja ruokailija saa omat kertakäyttöhanskat ruoanottotilanteisiin. Kaikkien matkustajien on myös pestävä tai desinfioitava kätensä saapuessaan ravintola-alueille.
 • Victorialla on myös todella hieno ja viihtyisä Spa-kylpylä ja saunaosasto. Kylpyläosastolle otetaan vain rajattu määrä asiakkaita ja olimmekin paikalla heti seuraavana aamuna sen avautuessa jo klo 8.30. Ihanan virkistävä kokemus ja saimme oman perheen kesken nauttia poreista.
 • Grill Housen kupliva erikoisaamiainen toi sitä kaivattua luksusta - paljon lämpimiä ruokia ja erikoisuuksia. Kalapöydän mätivalikoima oli jälleen kerran suosikkimme.
 • Jokainen meistä kantaa siis risteilylläkin oman vastuun. Jäädään kotiin, jos vähänkin tuntuu olo sairaalta ja muistetaan se käsienpesu.


Lapsille riittää Victorialla puuhaa myös leikkitilassa (pallomeri kiinni) ja teineille InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa. Lisäksi syyslomalla (16.-17.10. ja 22.-23.10.) aktivaattori keksii puuhasteltavaa lapsille ja saatat nähdä myös Muumin.

Varaa syyslomaristeily

Varaa syyslomaristeily

Tähtiartistit Victorialla

Syksyn ja talven tähtiartistit Itämerellä

Tule katsomaan suosikkiartistiasi Victorialle!

 • 23.10. Evelina
 • 31.10. Electric Carneval
 • 13.11. Klamydia
 • 12.12. Mamba
 

Keikat menomatkalla Helsingistä n. klo 22.00.

Lapset viihtyvät Victorian leikkitilassa (pallomeri kiinni) ja teinit InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Varaa keikkaristeily

Varaa keikkaristeily

Jouluristeily Helsingistä Maarianhaminaan

Jouluristeily 24.12.2020 Helsingistä Maarianhaminaan Victorialla

UUTUUS! Tänä jouluna pääset Jouluristeilylle Maarianhaminaan Victorialla. Lähtö suoraan Helsingistä 24.12. ja ihastuttavalla Ahvenanmaalla maissaoloaikaa on joulupäivänä 25.12. lähes 7 tuntia. Viehättävällä Victorialla nautit joulupöydän notkuvista herkuista, rauhallisesta yhdessäolosta, merihintaisista ostoksista ja viihteestä.

Jouluristeily Victorialla B-luokan hytissä alk. 95 €/hytti

Lue lisää Victorian Päivä Maarianhaminassa -jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä tanssikansaa viihdyttävät suomalainen housebändi ja trubaduuri. Voit näyttää itsekin laulutaitosi karaokessa tai koittaa onneasi bingossa. Koet myös drag-tähti Marko Vainion upean Divet Shown! Show vie sinut ennennäkemättömään konserttiin, jossa esiintyvät maailman ihailluimmat starat Cheristä Lady Gagaan ja Paula Koivuniemestä Vesalaan.

Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki. Voit toimittaa myymälästä ostetun lahjan laivan infoon ja joulupukki tuo sen lapselle hyttiin sovittuna aikana (max 1 toimitettava lahja/lapsi). Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös taikuri Jari Reponen ja aktivaattorit keksivät lisäpuuhaa! Näe myös iki-ihana Muumi. Teineille riittää pulmia ratkottavaksi InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Jouluristeilylle voit ottaa myös auton parkkiin 30 € lisämaksusta ostoskassiksi. Teet vuodenvaihteen juhlajuomaostokset ennakkoon (aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 24 h ennen lähtöä) Pre-Order-palvelusta helposti (tilaus toimitetaan autosi viereen laivan ollessa Maarianhaminassa). Jos haluat ajaa auton ulos laivasta ja kierrellä Ahvenanmaalla, niin henkilöauton hinta jouluristeilylle on 52 €.
 
 
Katso jouluristeilyn aikataulut
 
 • klo 13.30–15.15 lähtöselvitys (klo 14.00 - 15.15 autolähtöselvitys) Länsiterminaali 1:ssa, muista passi tai henkilökortti mukaan!
 • klo 14.30–15.30 laivaannousu
 • klo 15.30 lähtö Helsingistä
 • klo 19.00–19.30 laiva käy Tallinnassa (ei maihin-/laivaannousua)
 • klo 10.30 saapuminen Maarianhaminaan (Västra Hamnen)
 • Huom. klo 12.15–15.30 ei maihinnousua/laivaannousua Maarianhaminassa
 • klo 17.10 pitää olla viimeistään takaisin laivalla (automatkustajat jo klo 17).
 • klo 17.30 lähtö Maarianhaminasta
 • klo 10.00–10.30 laiva käy Tallinnassa (ei maihin-/laivaannousua)
 • klo 14.00 saapuminen Helsinkiin (Länsiterminaali 1)


Varaa Jouluristeily Victorialla →

Varaa Jouluristeily Victorialla →

Joulunajan risteilyt Victorialla - ilman maihinnousua.

Joulunajan lisälähdöt Victorialla

Suosituille Yön yli Itämerellä -risteilyille on nyt saatavilla lisälähtöjä joulun aikaan viikonloppulähtöjen lisäksi. Lisälähdöt su 20.12., ma 21.12., ti 22.12., su 27.12., ma 28.12., ti 29.12., ke 30.12. ja uudenvuodenristeily to 31.12.

Virittäydy joulun ja uudenvuoden tunnelmaan, ja varaa omasi! Risteilyltä ei pääse maihin, joten voit matkustaa karanteenivapaasti.

Varaa risteily alk.  /hytti

Varaa alk.  /hytti

 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA

  Joustavaa matkustamista

  Osta lisäturvaa matkallesi joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h ennen lähtöä joustoturvan hinnalla.

  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja
  • Voit peruuttaa matkan joustoturvan hinnalla


  Lue lisää joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

   

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta