Yön yli risteily Europalla Helsingistä

 

Odotus palkitaan! Europa jatkaa liikennöintiä 23.-29.6.2021 uusilla karanteenivapailla Yön yli risteilyillä Helsingistä (ei maihinnousua). Koe kesän aloitus Itämerellä herkuttelusta, live-musiikista, edullisesta shoppailusta ja raikkaasta merituulesta nauttien!

Europa lähtee klo 18.30 Länsiterminaali 1:sta ja saapuu takaisin seuraavana päivänä klo 16.00. Huomioithan, että tarvitset risteilylle mukaan passin tai poliisin myöntämän henkilökortin!

Varaa risteily alk. 25 €/hytti

Club One -asiakkaille vieläkin edullisemmin.

Club One -bonuspisteillä alk. 5 800 p + 15 €/hytti (Silver)

Tutustu myös kesän sesonkiristeilyihin Europalla ja Silja Serenadella

Mahdollisuuksien mukaan jatkamme normaaleilla 22 h -risteilyillä Tallinnaan 30.6. alkaen sisältäen maissakäyntimahdollisuuden (mikäli rajat auki).
22 h -risteilyt Europalla Tallinnaan

Luottavaisin mielin Europalle

Otamme Europan Yön yli risteilylle matkustajia enintään 75 % kapasiteetista ja mukaan pääsee matkustajia vain Suomesta. Europan risteily seilaa Itämerellä n. 22 tuntia, ei maissakäyntiä. Viihdeohjelma voi hieman poiketa normaalista tarjonnasta. Kaikissa toimenpiteissämme on huomioitu asiakkaidemme hyvinvointi ja turvallisuus.

Lue lisää toimenpiteistämme laivoillamme →
Varaa Yön yli risteily Europalla →

Myymälöissä upeita tarjouksia, tervetuloa!

Edullisia ostoksia Europalta

Europan myymälöistä löydät laajan valikoiman upeita tuotteita edullisin merihinnoin! Laivoilla shoppailet aina vähintään 20 % edullisemmin. Osta kerralla tuoksut, kosmetiikat, makeiset, juhlajuomat sekä vaatteet ja asusteet. Ota auto mukaan laivaparkkiin alk. +40 €, saat painavammat ostokset tilattua kätevästi ja edullisesti ennakkoon autosi viereen.

Varaa ostosristeily Europalla Helsingistä →
Tee Pre-Order-ennakkotilaus 1 kk – 24 h ennen matkaa →

Tutustu Europan palveluihin

Katso tietoa palveluista, mm. ravintoloista, myymälöistä ja hyteistä.

Europan viihde

Viihdettä Europan kesäristeilyillä 23.6.2021 alkaen

Europalla nautit hyvästä live-musiikista, sitä tarjoilee housebändi sekä trubaduuri (tanssilattia suljettu toistaiseksi). Lisäksi ohjelmavetäjä huolehtii viihtyvyydestä järjestäen mm. bingon ja visailuja.

Lapset viihtyvät Europan leikkitilassa (pallomeri kiinni toistaiseksi) ja teinit InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa. Myös Harri Hylje sekä Muumi seikkailevat kesällä joka päivä Europalla. Summer Center -leikkimaailmasta löydät mm. legoja, kiipeilyseinän, pöytäjalkapallopelejä ja liikennekaupungin sekä lisäksi aktivaattori pitää huolen, ettei tekeminen lopu kesken!

Varaa kesäristeily

 • Club One -ateriointietu

  Club One -ruokaetu

   

  Club One -jäsenille 5 % lisäalennus ruoasta matkoilla 4.6.-31.12.2021! Alennus koskee ruokia ravintoloissa ja kahviloissa Tallinkin ja Siljan laivoilla* sekä jo alunperin n. 10 % edullisempia ennakkoon ostettuja ateriakuponkeja ja ateriapaketteja.

  Huomioithan, että alennus on henkilökohtainen ja myönnetään kaikille Club One -jäsenille matkustajatiedoissa ilmoitetun Club One -numeron perusteella. *Alennus ei koske ruokia Silja Symphonylla.

  Club One -jäsenet saavat lisäksi 10 % alennuksen laivan viineistä ruokaravintoloissa ja erilaisia vaihtuvia etuja laivojen ravintoloissa.

  Lue lisää Club One -eduista

  Jollet ole jo Club One -asiakas, liity nyt maksutta!

 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA

  Osta lisäturvaa matkallesi Joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä Joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h (Helsinki-Tallinna-reitillä viimeistään 45 min.) ennen lähtöä Joustoturvan hinnalla.

  • Muutimme ehtoja joustavammiksi: Joustoturva käy myös kesäsesongin lomaristeilyihin.
  • Joustoturvan voit ottaa kaikkiin yön yli risteilyihin.
  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja.
  • Voit peruuttaa matkan Joustoturvan hinnalla.


  Lue lisää Joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin ja Tallink-verkkokauppaan. Korttia voit hyödyntää myös matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Perheenjäsenet kannattaa liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ


  Oletko jo jäsen?


  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta