Uskallanko varata syys­risteilyn?

Cover image

Millä ehdoilla saan perua matkan?

Epävarmuus ja muuttuvat tilanteet ovat tulleet jäädäkseen. Moni varmasti miettii, että matkalle olisi kiva lähteä mutta varauksen tekeminen arveluttaa. Mitä jos matkasuunnitelmat menevät uusiksi, sairastun tai kotiin palatessa odottaakin karanteeni? Tallink Siljan joustoturva tarjoaa mahdollisuuden tehdä matkasuunnitelmia joustavammin!

Artikkeli on julkaistu 31.8.2020.

Joustoturvalla entistä joustavampi varaus

Matkavarauksen laivoillemme voi tehdä hyvillä mielin! Matkan aikana pidämme huolen matkustajien hyvinvoinnista ja ennen matkaa varmistamme, että muutokset matkavarauksiin onnistuvat helposti ja vaivattomasti. Kun varaukselle ottaa joustoturvan, voi varata entistä huolettomammin syysristeilyn laivoillamme.

Syyslomalla risteilemään perheen kanssa?

Nelihenkinen perhe miettii, mitä syyslomalla voisi tehdä. Lapset haluaisivat kovasti laivalle koska siellä on hauska leikkipaikka ja paras karkkivalikoima. Vanhemmatkin toivoisivat pääsevänsä nauttimaan valmiista illalliskattauksista laivalla sekä tutustumaan Riikaan. Matkustus kuitenkin arveluttaa. Vanhemmat huomaavat matkoja selatessaan Tallink Siljan joustoturvan. Joustoturva tuo perheen matkalle lisähintaa yhteensä vain 12 euroa, sillä 30.9.2020 asti joustoturvan saa matkavaraukselle puoleen hintaan.

Joustoturvalla matkaa voi huoletta muuttaa ilman erillistä muutoskulua ja peruutuskin onnistuu vain joustoturvan, eli tässä tapauksessa 12 euron, hinnalla. Perhe voi siis muuttaa Riian risteilyä, kun matkaan on vähintään neljä tuntia aikaa, eli mahdollisia viimehetken muutoksiakaan ei tarvitse jännittää etukäteen. Riian matka siis varaukseen ja syyslomaa huoletta odottamaan!

Muutokset mahdollisia nopeallakin aikataululla

Edullisen joustoturvan avulla voit siirtää matkasi ajankohtaa, vaihtaa kohdetta tai perua matkan, jos sinulle tai seurueellesi tulee mutkia matkaan. Et tarvitse esimerkiksi erillistä lääkärintodistusta, vaan voit tehdä muutoksia omista lähtökohdista ja tarpeistasi riippuen. Matkan muuttaminen käy vaivattomasti ilman muutoskuluja ja peruminen joustoturvan hinnalla, mikäli lähtöön on yli 4 tuntia tai yli 45 minuuttia – reitistä riippuen.

Pikkujouluristeilylle kaveriporukalla?

Kaksi ystävystä ovat joka vuosi tehneet pikkujouluristeilyn Turusta Tukholmaan. Seurueen perinteeseen kuuluu Baltic Princessin 23h-risteily kaikilla herkuilla ja Deluxe-hytti, johon he Club One-asiakkaina haluavat hyödyntää bonuspisteitään. Perinteinen pikkujouluristeily on aina varattu pisteitä hyödyntäen, mutta tänä vuonna matkan varaaminen arveluttaa. Mitä jos pisteet menevätkin hukkaan, jos matka pitää yllättäen siirtää tai perua?

Ystävykset muistavat kuulleensa joustoturvasta ja päättävät lisätä sen varaukselleen. Joustoturvan hinnaksi jää yhteensä vain kahdeksan euroa ja se kattaa varaukseen käytetyt voimassa olevat pisteet. Näin bonusmatkan varaaminen on huoletonta – matkaa voi tarvittaessa muuttaa tai perua viimeistään neljä tuntia ennen matkaa ja pisteet on samalla turvattu.

Joustoturva puoleen hintaan 30.9.2020 asti

Joustoturva tuo paljon turvaa pienellä rahalla: se on maksuton alle 6-vuotiaille, aikuisille hinta on reitistä riippuen 5-8 euroa ja 6-17-vuotiaille 2,50-4 euroa per henkilö. Ja jos varaat 30.9.2020 mennessä loppuvuodelle yön yli kestävän risteilymatkan, saat joustoturvan puoleen hintaan - aikuisen hinta on silloin vain 2,50-4 euroa ja 6-17 -vuotiaille vain 1,25-2 euroa per henkilö. Risteilysuunnitelmia syksylle ja pikkujoulukaudelle ei siis kannata jättää tekemättä, vaan sen sijaan pitää kiinni matkasuunnitelmista ja ottaa varaukselle joustoturva.

Tutustu tarkemmin hintoihin ja muihin ehtoihin

 

Huolettomia syysristeilyjä!