Uudenvuodenristeilyt

Vuosi vaihtuu vauhdikkaasti!

Lähde juhlistamaan vuoden vaihtumista laivalle. Uudenvuodenristeilyllä ei tarvi huolehtia ravintolajonoissa kylmässä värjöttelemisestä tai taksin metsästämisestä, voit keskittyä vain juhlimiseen. Nautit herkullisesta ruoasta ja laadukkaasta viihteestä upeissa puitteissa.

Tervetuloa uudenvuodenristeilylle!

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe 8-19, la ja su 9-17.
Matkamyymälät →

Varaa netistä

Uudenvuodenristeilyt Tukholmaan

Vietä vuoden vaihtumista juhlavasti, mutta rennossa meiningissä hyvän ruoan ja juoman parissa 30.12. tai 31.12. lähdöllä Helsingistä Tukholmaan.

Silja Symphonyn 30.12. uudenvuodenristeilyllä Helsingistä yökerhossa viihdyttää Fair Play -housebändi ja Promenadella Plan B -bilebändi. Silja Serenaden 31.12. uudenvuodenristeilyllä uudessa Starlight-yökerhossa tanssikansan pikkusormensa ympärille kietoo Fun & Cool -housebändi ja Promenadella näet lisäksi huikean Booster-bilebändin ja sekä Mariano Miranda -kitaravirtuoosin. Keskiyön aikoihin Silja Symphonylla viihdyttää upea Foresight-show ja Silja Serenadella uudenlainen The Great Gatsby Cruise -show.

Laivalla ei ole turvallisuussyistä mahdollisuutta ilotulituksen järjestämiseen. Silja Symphonyn uudenvuodenristeilyllä voit toki ihailla Maarianhaminan ilotulituksia paluumatkalla.

Katso aikataulu ja tietoa aterioista →

Lisämaksullinen menu 31.12. Tavolàta-ravintolassa (pdf)

Varaa Silja Symphonyn uudenvuodenristeily 30.12. → Varaa Silja Serenaden uudenvuodenristeily Helsingistä 30.12. →
Varaa Silja Serenaden uudenvuodenristeily 31.12. → Varaa Silja Symphonyn uudenvuodenristeily Helsingistä 31.12. →

Uudenvuodenristeily Turusta

Juhlista vuodenvaihdetta Baltic Princessin 23 h -risteilyllä 31.12. Turusta! Nauti vauhdikkaan Remix! -bilebändin menosta tanssilattialla sekä vuodenvaihteessa legendaarisesta drag-tähden Marko Vainion Divet Showsta. New Year's Divas -esityksessä vuosi vaihtuu suuressa glitteripöllyssä kansainvälisten artistien, kuten Lady Gaga, Freddie Mercury ja Amy Winehouse, nostaessa tunnelman taivaisiin! Vuoden 2019 laittaa käyntiin kuumimmat kotimaiset starat paluumatkan Divet Showssa. Kaija Koo, Ellinoora, Jari Sillanpää, Matti Nykänen, Alma, Paula Koivuniemi ja lukuisat muut tähdet viihdyttävät sinua energisten tanssijoiden vauhdittaessa matkaa takaisin kohti Turkua!

Baltic Princessin uudenvuodenristeilylle voit varata mukaan myös ateriakupongit, jotka saat ennakkoon edullisemmin!

Laivalla ei ole turvallisuussyistä mahdollisuutta ilotulituksen järjestämiseen.

Varaa 23 h -uudenvuodenristeily Turusta →Varaa 23 h -uudenvuodenristeily Turusta →

Uudenvuodenristeily Tallinnaan

Siirry uuteen vuoteen vauhdikkasti Europan 22 h -risteilyllä Helsingistä Tallinnaan! Bilebändi J. Partynen Experience pumppaa parketin täyttyessä iloisista juhlijoista ja keskiyöllä yökerhossa juhlistetaan yhdessä vuodenvaihtumista. Discossa ei vauhti hyydy aamuyön tunneillakaan.

Europan 22 h -uudenvuodenristeilylle varaat myös ateriat mukaan ennakkoon edullisemmin. Aamiaisen ja lounaan sijaan voit myös varata uudenvuodenpäivälle maittavan ja runsaan brunssin!

Laivalla ei ole turvallisuussyistä mahdollisuutta ilotulituksen järjestämiseen, mutta voit nauttia laivan kannelta Tallinnan upeista ilotulituksista.

Katso aikataulu ja ateriahinnat →

Varaa 22 h -uudenvuodenristeily Europalla → Varaa 22 h -uudenvuodenristeily Europalla →