Cover image
 

TubeTour -risteily 13.4.2019

 

TubeTour -risteily jälleen 13.4.2019 Baltic Princessillä Turusta! Mukana mm. Tubettajat Herbalisti, Jennysvoices ja ZoneVD.

Varaa matkasi pian käyttämällä alennuskoodia TUBETOUR! Koodi hyödynnetään automaattisesti, kun varaat alla olevasta varauslinkistä.

 

Tubetour-risteilyn ohjelma

Ohjelma

Baltic Princess lähtee 13.4.2019 klo 20.15 Turusta ja palaa takaisin seuraavana iltana klo 19.15. Varaa itsesi mukaan ja nauti 23 h -risteilystä täynnä tubeohjelmaa! Luvassa mm. tubettajien lavashow sekä tietysti Meet & Greet. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin - stay tuned!

Tubetour-risteilyn hinnat ja varausohjeet

Hinnat ja varausohjeet

Voit varata TubeTour -risteilysi Baltic Princessillä kätevästi netistä tai puhelimitse 0600 157 00 – toimi nopeasti, nämä risteilyt myydään loppuun.

Lue lisää hinnosta ja varausohjeista →

Tubettajat

Herbalisti

Herbalisti

Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin alkuperäiskasvo toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!

Tutustu Herban kanavaan

Jennysvoices

Jennysvoices

Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä, joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin!

Tutustu Jennysvoicesin kanavaan

Tomas

Tomas

Tämän tyylitaiturin tunnistaa puoli Suomea! Reissumuistojen ja muotifiilistelyn lisäksi Tomasin Tube-kanavalla tartutaan kiinnostaviin aiheisiin, ratkaistaan mysteereitä ja tarinoidaan maailmalla puhuttavista ilmiöistä. Tourille Tomas tuo tyyliä, hauskaa heittäytymistä ja tilannetajua!

Tutustu Tomaksen kanavaan

Ilona

Ilona

Ilona tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä some tyylikuningatar nauttii matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista. Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille IG-tilille! Inspiroituminen onkin tämän valoisan huipputubettajan seurassa helppoa.

Tutustu Ilonan kanavaan

Ilaripro

Ilaripro

Futailu on ollut Ilarille elämäntapa jo yli 10 vuoden ajan ja se näkyy! Ilaripron suositulla sporttikanavalla kikkaillaan, hiotaan kuviot huippuunsa ja haastetaan myös tunnettuja futareita. Tämä supliikki herrasmies on TubeTourin tiimipelaaja, joka ei kuluta vaihtopenkkiä vaan tähtää tekemisellään ylämummoon!

Tutustu Ilaripron kanavaan

ZoneVD

ZoneVD

ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä! Tubessa pelisisällöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri, joka nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään!

Tutustu ZoneVD:n kanavaan

Troot Network