Cover image
 

TubeTour -risteily 25.4.2020

 

TubeTour-kiertue siirtyy tulevaan syksyyn, joten myös TubeTour -risteily siirtyy! Lisätietoa tulossa tälle sivulle myöhemmin.

TubeTour 5-vuotisjuhlakiertue huipentuu TubeTour -risteilyyn jälleen 25.4.2020 Baltic Princessillä Turusta! Mukana mm. Tubettajat Herbalisti, Jennysvoices ja ZoneVD.

Varaa matkasi pian käyttämällä alennuskoodia TUBETOUR! Koodi hyödynnetään automaattisesti, kun varaat alla olevasta varauslinkistä.

 

Tubetour-risteilyn ohjelma

Ohjelma

Baltic Princess lähtee 25.4.2020 klo 20.15 Turusta ja palaa takaisin seuraavana iltana klo 19.15. Varaa itsesi mukaan ja nauti 23 h -risteilystä täynnä tubeohjelmaa! Luvassa mm. tubettajien lavashow sekä tietysti Meet & Greet.

Tutustu ohjelmaan →
Tubetour-risteilyn hinnat ja varausohjeet

Hinnat ja varausohjeet

Voit varata TubeTour -risteilysi Baltic Princessillä kätevästi netistä tai puhelimitse 0600 157 00 – toimi nopeasti, nämä risteilyt myydään loppuun.

Lue lisää hinnosta ja varausohjeista →

Tubettajat

Herbalisti

Herbalisti

Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin alkuperäiskasvo toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!

Tutustu Herban kanavaan

Niko ja Santtu

Niko ja Santtu

Tämä hulivilikaksikko pistää tapahtumaan! Parivaljakon Youtube-kanavalla keskitytään vlogeihin, prankkeihin ja haasteisiin. Saman katon alla asuva kaksikko on tunnettu viihdyttävistä ja hullunkurisista haasteistaan kuten mitä tapahtuu, jos sanoo kaikkeen kyllä vuorokauden ajan. Leikkisä meno huipentuu parhaimmilleen tapahtumissa.

Tutustu Nikon ja Santun kanavaan

Ilona

Ilona

Ilona tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä some tyylikuningatar nauttii matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista. Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille IG-tilille! Ilonan valoisa ja iloinen persoona kumpuaa esille myös lavaesiintymisissä ja inspiroi muita.

Tutustu Ilonan kanavaan

Mikirotta

Mikirotta

Mikirotta eli Mikael Sundberg on sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät! Mikaelin omia intohimoja ovat muun muassa crossfit sekä ruoanlaitto, jota tämä parikymppinen mies on ehtinyt jo opiskella ihan ammatiksi asti.

Tutustu Mikirotan kanavaan

Jennysvoices

Jennysvoices

Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä, joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin!

Tutustu Jennysvoices:in kanavaan

ZoneVD

ZoneVD

ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä! Tubessa pelisisälllöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri, joka nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään!

Tutustu ZoneVD:n kanavaan

Troot Network