Cover image

 

Talvirieha -risteily 17.2.2019

 

Talviloma startataan merellä Siljan Talviriehalla - luvassa on hulvaton koko perheen show! Talvirieha -risteily järjestetään 17.-18.2.2019 Baltic Princessin 23 h -risteilyllä Turusta. Menossa mukana tubettajat Lakko ja Jasminsofi sekä näyttelijä Ernest Lawson yhdessä improryhmä Kolinan kanssa!

Varaa matkasi pian alennuskoodilla TALVIRIEHA! Koodi hyödynnetään automaattisesti, kun varaat alla olevasta varauslinkistä.

 

Talviloman-risteilyn ohjelma

Talviriehan risteilyohjelma

Baltic Princessin 23 h –risteily alkaa Turusta sunnuntaina 17.2.2019 klo 20.15. Takaisin Turkuun saavutaan seuraavana päivänä klo 19.15. Varaa itsesi mukaan ja nauti talvilomaristeilystä täynnä tubeohjelmaa! Luvassa tietysti tubettajien Meet & Greet ja paljon muuta.

Lue lisää ohjelmasta →
PRE-TubeTour -risteilyn hinnat ja varausohjeet

Hinnat ja varausohjeet

Voit varata Talvirieha -risteilysi Baltic Princessillä kätevästi netistä tai puhelimitse 0600 157 00 – toimi nopeasti, nämä risteilyt myydään loppuun. Muista käyttää varatessasi koodia TALVIRIEHA.

Lue lisää hinnosta ja varausohjeista →

Mukana Talviriehassa

Lakko

Lakko

Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Kekseliäät videot yhdistelevät Lakon vahvuuksia, hauskuuttavat katsojia ja yllättävät kerta toisensa jälkeen.

Tutustu Lakon kanavaan

Jasminsofi

Jasminsofi

Jasminsofi on valloittava parikymppinen vloggaaja, jonka sisällöt viihdyttävät erityisesti tyylistä, kauneudesta ja sisustamisesta viehättyviä katsojia. Lisäksi Jasmin tallentaa arkeaan ja elämäänsä erilaisin aihevideoin - persoonallisella otteella ja hauskanpidosta tinkimättä!

Tutustu Jasminsofin kanavaan

Ernest Lawson

Ernest Lawson

Putouksesta tuttu näyttelijä Ernest Lawson on sanavalmis oululainen opettaja. Erkku luotsaa mitä erilaisimmat paikat tiukalla ammattitaidolla ja tarpeen vaatiessa vaikka laulaen.

Kolina

Kolina

Kolina on kymmenen vuoden ajan toiminut teatteri-improvisaation ammatilaisryhmä, joka tarjoaa nopeatempoisen, viihdyttävän ja musiikin täyteisen improvisaatioesityksen, joka takaa, että yleisön illasta tulee rentouttava ja virkistävä. Kolinan show sisältää biisejä ja näyteltyjä kohtauksia, joiden tyylilajista ja sisällöstä päätät sinä!

Troot Network