•  

Paljon talvilomatekemistä Tallinnassa!


Tallinna on vaivaton talvilomakohde. Astu nopean Tallink Shuttle -laivan kyytiin ja Tallinnan hauskat kohteet ja elämykset odottavat vain kahden tunnin merimatkan päässä! Viivyitpä Tallinnassa yhden tai useamman päivän, tutustu alla koko perheen talvilomavinkkeihimme.

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily »  Varaa Päivä Tallinnassa -risteily » Varaa hotellimatka Tallinnaan »

Yhteisiä elämyksiä koko perheelle

Yhteisiä elämyksiä koko perheelle

Tallinna tarjoaa useita kohteita, joissa riittää elämyksiä ja kokemuksia niin lapsille kuin aikuisillekin.

Katso vinkit »

Energia Oivalluskeskuksessa voi vierailla planetaariossa sekä tutustua yli 100-vuotiaan sähkölaitoksen saloihin ja interaktiivisiin näyttelyesineisiin.
Osoite: Põhja pst 29
Etäisyys satamasta: 1,5 km
Varaa aikaa: 2 tuntia

Lentosatamassa voit tutustua meriaiheiseen näyttelyyn kolmessa tasossa: veden alla, merellä ja ilmassa.
Osoite: Vesilennuki 6
Etäisyys satamasta: 3 km

Marsipaanigalleriassa on esillä jatkuvasti täydentyvä marsipaanihahmojen näyttely. Lisäksi paikan päällä voi myös muotoilla ja maalata itse hahmoja.
Osoite: Pikk 40
Etäisyys satamasta: 2 km

Miiamilla on museo 3–11 -vuotiaille. Kokeile ja hypistele mitä tahansa museon esineitä tai leiki vaikkapa kaupan kassaa!
Osoite: L. Koidula 21C
Etäisyys satamasta: 15 min

Tallinnasta löytyy useita vaihtoehtoja kulttuurinnälkään . Talven ohjelmistosta löytyy esim. Mamma Mia! –musikaali ja balettiesityksiä Rahvusoopperassa. Tutustu tarjontaan täältä »
Sporttia, seikkailua ja muuta toimintaa

Sporttia, seikkailua ja muuta toimintaa

Jos kaipaat lomaltasi toimintaa, voit viettää vauhdikkaan päivän vaikkapa pulkkamäessä, luistelu- tai keilaradalla.

Katso vinkit »

Winter Park Tallinnan Laululavan ympäristössä toimii talvisena elämyspuistona. Kukkulalta voi laskea mäkeä pulkalla, suksilla tai vaikka lumilaudalla.
Osoite: Narva mnt 95
Etäisyys satamasta: n. 5 km

Vanhan kaupungin Luistelerata löytyy Harju-kadun puistoalueelta. Paikan päältä saa vuokrattua luistimia ja luisteluhetken jälkeen voit nauttia kuumaa kaakaota luisteluradan kahvilassa.
Osoite: Harju 32
Etäisyys satamasta: 1,5 km

Kuulsaal Bowling on sopivaa ohjelmaa koko perheelle: hohtokeilausta, biljardia, pöytäfutista ja ilmakiekkoa!
Osoite: Mere pst. 6
Etäisyys satamasta: 1 km

TV-tornin näköalatasanteelta 170 m korkeudessa näkee kirkkaalla säällä jopa Suomeen asti. Maisemia ihaillessa voi nauttia myös lounasta.
Osoite: Kloostrimetsa tee 58 A
Etäisyys satamasta: 8 km

Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

Nälän yllättäessä, perheenne saa vatsansa täyteen Tallinnan mutkattomissa ruokapaikoissa. Laadusta ei tarvitse tinkiä, sillä lapsille on taatusti tarjolla muutakin, kuin nauravia nakkeja!

Katso vinkit »

Kohvik Komeetilla viihtyvät vauvat vanhempineen sen loistavan keksinnön – sosemenun – vuoksi. Viihtyisä ja valoisa kahvila-ravintola sijaitsee Solaris-keskuksen 4. kerroksessa.
Osoite: Solaris-keskus, Estonia pst 9
Etäisyys satamasta: 1,8 km

Rucola panostaa erityisesti lasten viihtyvyyteen omalla lastenlistalla ja leikkinurkkauksella. Lapsiystävällinen palvelu ja maukkaat kiviuunipizzat houkuttelevat etenkin eläintarhassa vierailevia perheitä.
Osoite: Ehitajate tee 114a
Etäisyys satamasta: 8 km

Kompressor on varsinainen pannukakkutaivas, jonka listalta löytyy laaja valikoima suolaisia ja makeita pannukakkuja edulliseen hintaan.
Osoite: Rataskaevu 3
Etäisyys satamasta: 1,7 km

Kylpylät ja vesipuistot

Kylpylät ja vesipuistot

Tallinnan-lomalla pääsee myös pulikoimaan kylpylöissä. Vesipuistoissa vesileikit sujuvat jos sääolosuhteet eivät ole suotuisat talviliikunnalle. Kylpylöissä on tarjolla myös rentouttavia saunoja ja hoitoja.

Katso vinkit »

Tallink Spa & Conference Hotel**** on moderni kylpylähotelli, jossa viihtyvät niin lapsiperheet kuin hemmottelulomailijat. Suuri roomalaistyylinen Aqua Spa -kylpyläosasto saunoineen ja altaineen kutsuu rentoutumaan.
Osoite: Sadama 11a
Etäisyys satamasta: 1 km

Pirita SPA Hotel*** on suuri ja rauhallinen kylpylähotelli meren rannalla, jossa on laaja valikoima MediSpa- sekä hemmotteluhoitoja, hyvät ulkoilumaastot ja kesällä lähellä uimaranta. Hotelli sijaitsee 5 km päässä keskustasta.
Osoite: Purje 9
Etäisyys satamasta: 6 km

Atlantis H20 Aquapark on Viimsissä, 12 km päässä Tallinnasta, sijaitseva elämyskeskus, josta löydät saman katon alta vesipuiston, tutkimuskeskuksen, hotellin, kahvilan, saunakeskuksen ja hotellin.
Osoite: Ravi tee 1, Viimsi 74001
Etäisyys satamasta: 12 km