Elämysmatka Ahvenanmaalle

Järjestä ryhmällesi mieleenpainuva elämysmatka Ahvenanmaalle. Kauttamme on varattavissa opastetut kiertoajelut ja kohdevierailut toiveiden mukaan. Myös pelkät bussikuljetukset tai kuljetukset ja opaspalvelut on saatavissa kauttamme. Teemme varaukset ja järjestelyt puolestanne, joten lisäpalvelutilausten hintoihin lisätään palvelumaksu 25 €/varaus.

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

Lisäpalvelut

Kalastusretki Maarianhaminan saaristossa

Ahvenanmaalla on kalastuksella pitkät perinteet ja kokeneiden oppaiden kanssa kalastusretki on elämys. Hinta: Koko päivä (n. 7 tuntia) 270 €/hlö, puoli päivää (n. 4 tuntia) 220 €/hlö.

Hintaan sisältyy:

  • Lähtö ja paluu MSF-laiturilta aivan Hotelli Arkipelagin edestä
  • Tukevat meriturvalliset kalastusveneet, asiantunteva ohjaus ja kaikki tarvittavat kalastustarvikkeet ja kelluntapuvut
  • Kalastuskortit
  • Kalastusta parhailla kalavesillä (haukia, ahvenia ja lohia)
  • Lounaskori, kahvitarjoilu sekä kalastusryyppy

Smakbyn

Smakbyn sijaitsee Ahvenanmaan rannikolla, Kastelholman linnan kupeessa. Nimi Smakbyn – makujen kylä – kuvaa hyvin kaikkea sitä mitä siellä tehdään! Smakbyn krouvi, puoti ja tislaamo majailevat sopuisasti saman katon alla. Tislaamossa ja viileässä kellarivarastossa järjestetään myös opastettuja käyntejä sekä maistatuksia. Puodista voi ostaa mukaan esim. paikallisia lähiruokatuotteita. Smakbyn isäntä on pohjoismaiden yksi tunnetuimmista kokeista, myös Suomen tv:stä tuttu Michael Björklund. Pyydä tarjous retkestä tai yhdistä käynti esim. saarikierrokseen tai kiertoajeluun.

Stallhagen

Pienpanimo Stallhagen perustettiin vuonna 2014. Valikoimassa on erityyppisiä olutlaatuja, jotka valmistetaan ”käsityönä”. Panimo toimiii vanhassa venäläissotilaiden kasarmissa, jossa on nykyisin myös oma pubi.

Ryhmien vierailut räätälöidään toiveiden mukaan. Etäisyys Maarianhaminasta on 17 km. Yhdistä käynti esim. saarikierrokseen – pyydä tarjous!