Hyvää juhlavuotta, itsenäinen Suomi!


Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa. Silja Line on yksi Suomi 100 -juhlavuosihankkeen yhteistyökumppaneista. Lahjoitamme satavuotiaalle Suomelle lahjan, joka konkretisoituu vähävaraisten perheiden tukemisena Hope ry:n kautta. Vuosi 2017 on juhlavuosi myös Silja Linelle, koska juhlimme 60-vuotista taivaltamme Itämerellä. Juhlitaan syntymäpäiviä yhdessä - tillsammans - together!
Varaa risteilysi Helsingistä Tukholmaan » Varaa risteilysi Helsingistä Tukholmaan » Varaa risteilysi Turusta » Varaa risteilysi Turusta »

 

SILJA LINEN LAHJA SUOMELLE

Yhteinen aika ja yhdessäolo on meille tärkeintä ja siksi lahjoitamme 50 000 euroa perheille Hope-yhdistyksen kautta. Lahjoitussumma kohdentuu vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille. Lahjoitussumma käytetään hyvin konkreettiseen apuun eli esimerkiksi harrastusten ja vapaa-ajan virkistysoiminnan mahdollistamiseen.
Lue lisää Hope ry:n toiminnasta »

SUOMALAINEN RISTEILYKULTTUURI

Ruotsin-risteilyt ovat olleet osa suomalaista lomailua jo vuosikymmenten ajan. Juhlavuoden aikana julkaisemme videoita, missä matkustajamme, myös kansainväliset, ja henkilökuntamme kertovat omia risteilymuistojaan.
Tutustu tarinoihin videoiden kautta »

SUOMI 100 -TUOTTEET LAIVALTA

Suomea juhlii monta yritystä yhdessä kanssamme. Silja Linen laivoilta voi ostaa kotimaisten yritysten juhlavuoden kunniaksi valmistamia tuotteita - jotka voivat olla vaikkapa keräilyharvinaisuuksia muutaman vuoden päästä! Tutustu Suomi 100 -tuotevalikoimaan »

Karjalanpiirakoita vai sillirullia?

KESÄN BUFFET-UUDISTUKSET

Syksyllä 2016 osallistutimme Club One -kanta-asiakkaamme buffetruokakyselyyn, jonka tarkoituksena oli kartoittaa asiakkaittemme suosikkiruokia. Kyselyn pohjalta Silja Linen ravintolatoimen johtaja Matti Jämsén tiimeineen on suunnittelut Suomi 100 -valikoiman Siljan-laivojen ja Europan Buffet-ravintoloihin kesän alusta alkaen.

Lue lisää kesän buffet-uudistuksista »
Risteilyt nyt ja tulevaisuudessa

RISTEILYT NYT JA TULEVAISUUDESSA

Keräämme v. 2017 yhteensä 100 erilaista matkavinkkiä, kun lähetämme joukon suomalaisia somevaikuttajia katsomaan risteilyä ja Tukholmaa uusin silmin. Vinkit ja ideat toimivat loistavana tietopankkina meille kaikille risteilyä rakastaville suomalaisille. Me uskomme, että on olemassa ainakin miljoona uutta tapaa risteillä.
Tutustu bloggaajien vinkkeihin »