Hyvää juhlavuotta, itsenäinen Suomi!


Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa. Silja Line on yksi Suomi 100 -juhlavuosihankkeen yhteistyökumppaneista. Lahjoitamme satavuotiaalle Suomelle lahjan, joka konkretisoituu vähävaraisten perheiden tukemisena Hope ry:n kautta. Vuosi 2017 on juhlavuosi myös Silja Linelle, koska juhlimme 60-vuotista taivaltamme Itämerellä. Juhlitaan syntymäpäiviä yhdessä - tillsammans - together!
Varaa risteilysi Helsingistä Tukholmaan » Varaa risteilysi Helsingistä Tukholmaan » Varaa risteilysi Turusta » Varaa risteilysi Turusta »

 

 

SILJA LINEN LAHJA SUOMELLE

Yhteinen aika ja yhdessäolo on meille tärkeintä ja siksi lahjoitamme 50 000 euroa perheille Hope-yhdistyksen kautta. Lahjoitussumma kohdentuu vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille. Lahjoitussumma käytetään hyvin konkreettiseen apuun eli esimerkiksi harrastusten ja vapaa-ajan virkistysoiminnan mahdollistamiseen.
Lue lisää Hope ry:n toiminnasta »

 

$image.alt-text.data

SUOMALAINEN RISTEILYKULTTUURI

Ruotsin-risteilyt ovat olleet osa suomalaista lomailua jo vuosikymmenten ajan. Koko juhlavuoden ajan keräämme matkustajiemme ja henkilökuntamme risteilytarinoita eri aikakausilta ja julkaisemme niistä parhaimmat Club One Social -kanavan Meritarinoissa.
Tutustu tarinoihin videoiden kautta »

$image.alt-text.data

RISTEILYT NYT JA TULEVAISUUDESSA

Keräämme vuoden 2017 aikana yhteensä 100 erilaista matkavinkkiä, kun lähetämme joukon suomalaisia somevaikuttajia katsomaan risteilyä ja Tukholmaa uusin silmin. Vinkit ja ideat toimivat loistavana tietopankkina meille kaikille risteilyä rakastaville suomalaisille. Me uskomme, että on olemassa ainakin miljoona uutta tapaa risteillä.

$image.alt-text.data

KARJALANPIIRAKOITA VAI SILLIRULLIA

Syksyllä 2016 osallistutimme Club One -kanta-asiakkaamme buffetruokakyselyyn, jonka tarkoituksena oli kartoittaa asiakkaittemme suosikkiruokia. Kyselyn pohjalta Silja Linen ravintolatoimen johtaja Matti Jämsén suunnittelee Suomi 100 -valikoiman Grande Buffet- ravintoloihin kesäksi 2017. Lisätietoja on luvassa keväällä!

$image.alt-text.data

SUOMI 100 -TUOTTEET LAIVALTA

Suomea juhlii monta yritystä yhdessä kanssamme. Silja Linen laivoilta voi ostaa kotimaisten yritysten juhlavuoden kunniaksi valmistamia tuotteita - jotka voivat olla vaikkapa keräilyharvinaisuuksia muutaman vuoden päästä! Tutustu Suomi 100 -tuotevalikoimaan »