Hyvää juhlavuotta, itsenäinen Suomi!


Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa. Silja Line on yksi Suomi 100 -juhlavuosihankkeen yhteistyökumppaneista. Yhteinen aika ja yhdessäolo on meille tärkeintä ja siksi lahjoitimme 50 000 euroa perheille Hope-yhdistyksen kautta. Lahjoitussumma kohdentuu vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille. Lahjoitussumma käytetään hyvin konkreettiseen apuun eli esimerkiksi harrastusten ja vapaa-ajan virkistysoiminnan mahdollistamiseen.

Varaa risteilysi Helsingistä Tukholmaan → Varaa risteilysi Helsingistä Tukholmaan → Varaa risteilysi Turusta → Varaa risteilysi Turusta →

Ruokauudistukset

AJANKOHTAISTA RUOASTA

Tallinkin ja Silja Linen Suomesta lähteville risteilylaivoille on myönnetty ensimmäisenä laivayhtiönä maailmassa MSC-sertifikaatti. Club One -kanta-asiakkaiden buffetruokakyselyn pohjalta suunniteltiin Suomi 100 -valikoima Siljan-laivojen ja Europa-laivan Buffet-ravintoloihin.

Tutustu MSC-sertifikaattiin →
Tutustu Suomi 100 buffet-uudistuksiin →
Risteilyt nyt ja tulevaisuudessa

RISTEILYT NYT JA TULEVAISUUDESSA

Keräämme v. 2017 yhteensä 100 erilaista matkavinkkiä, kun lähetämme joukon suomalaisia somevaikuttajia katsomaan risteilyä ja Tukholmaa uusin silmin. Vinkit ja ideat toimivat loistavana tietopankkina meille kaikille risteilyä rakastaville suomalaisille. Me uskomme, että on olemassa ainakin miljoona uutta tapaa risteillä.

Tutustu bloggaajien vinkkeihin →