Siljaista tietoa

Siljan henkilökunnalle on vuosien saatossa kertynyt valtava määrä tietotaitoa kauneuden, hyvän ruoan ja nautinnollisen elämän saralta. Tutustu upeaan Siljaista tietoa -inspiraatiopakettiin ja anna sen kuljettaa kauden trendien ja klassikoiden äärelle.

Nappaa vinkit ja varaa matka Silja Seafest -tyylikuukauden aikaan toukokuussa!

Siljan toukokuu on tyyliä täynnä

Seafest Style 1.5.-31.5.

Mikä inspiroi sinun tyyliäsi? Toukokuussa Silja Seafest -tyylikuukausi esittelee niin tulevan kesän sävähdyttävimmät trendit kuin asemansa lunastaneet klassikot. Sukella siis markkinahumuun, tutustu erikoistarjouksiin ja jatka tyylillä Tukholmaan!

Tyylikuukauden erikoisohjelma →

Inspiroidu ostosvinkeistämme →

Varaa risteily

Helsinki-Tukholma-laivoilla on huhti-toukokuussa tarjolla merellinen brunssi

Brunssi à la Bon Vivant

Huhti-toukokuun ajan Helsinki-Tukholma-linjalla on tarjolla uutuutena ihana merellinen viikonloppubrunssi. Aloita päiväsi Tukholmassa nauttimalla kiireetön aamu Bon Vivantissa - ruoat tarjoillaan pöytään, ja lisäksi voit maistella raikkaita smoothieita, mehuja ja hedelmiä. Sisäänpääsy klo 10.30-11.30 lauantaisin ja sunnuntaisin.

Tutustu brunssiin tarkemmin →

Siljaista tietoa – suosittelut

Henkilökunnan lempituotteet

Mitkä luottotuotteet kauneusalan ammattilainen pakkaa matkalle? Silja Symphonyn ja Silja Serenaden kosmetiikkamyyjien listalta löytyy mm. taikavoiteita, pelastajia ja klassikoita.

Lue lisää henkilökunnan lempi- ja uutuustuotteista →

Rakkaudesta ruokaan

Ruokavaikuttajat Hanna Gullichsen ja Joonas Laurila maistelivat Tavolàta-ravintolan uuden menun annoksia ja kertoivat miksi satsaus hyvään ruokaan kannattaa.

Tutustu Hannan ja Joonaksen vinkkeihin →

Sommelierin valinnat

Silja Serenaden Sommelier Jukka Anttila tietää mistä puhuu. Hän on työskennellyt kymmeniä vuosia viinien parissa.

Lue lisää Jukan viinivalinnoista →

Unelmatuliaiset

Laivalta shoppailet unelmatuliaiset niin itselle kuin läheisillesikin. Tuotteet ovat maahintoja huomattavasti edullisempia ja asiantuntevaa palvelua on aina tarjolla.

Henkilökunnan timanttiset ostosvinkit →

Gastro-risteily 19.-21.5.

 

Silja Serenaden 19.5. lähdöllä Helsingistä järjestetään Gastro-risteily, jolla nautitaan kulinaristisista makuelämyksistä ja erikoisohjelmasta sekä Eataly-vierailusta Tukholmassa. Risteilyllä on mukana kolme asiantuntijaa: italialaisen oliiviöljyntuottajamme ROIn edustaja Paolo Boeri, yhteistyökumppanimme laatuviinien maahantuoja Vindirektiltä Joonas Vainio sekä Suomen Bocuse d'Or -kandidaatti Ismo Sipeläinen.

Tutustu ja varaa Gastro-risteily

  • Paolo Boeri

    1. Paolo Boeri

    Paolo Boeri on asunut koko elämänsä Italiassa oliiviöljypuristamon yläkerrassa ja ollut tekemisissä oliiviöljyn valmistuksessa lapsuudestaan asti. Siksi hän tietää, miltä hyvä oliiviöljy näyttää ja tuntuu. Paolon suosikkiannokseksi Tavolàtan uudelta listalta valikoitui kani, joka on tyypillinen italialainen ruoka - tietysti valmistettuna oliiviöljyn, valkoviinin ja rosmariinin kera.

  • Joonas Vainio

    2. Joonas Vainio

    Vindirektillä työskentelevän Joonas Vainion tietämys viineistä on omaa luokkaansa. Mutta paraskin viini tarvitsee seurakseen kokonaisuuden - nimittäin hyvän ruoan ja hyvän seuran. Vainion mukaan hyvä viini ylevöittää tilanteen kuin tilanteen, ja Siljan valikoimasta hänen suosikikseen on noussut shiraz-rypäleestä tehty Le Secateur -punaviini, joka sopii mainiosti mm. grillaukseen.

  • Ismo Sipeläinen

    3. Ismo Sipeläinen

    Vuoden Kokiksi 2015 kruunattu ja nyt maailman parhaan kokin tittelistä kisaava Ismo Sipeläinen tietää, ettei hyvää ruokaa synny ilman sipulia. Sipuli tukee kaikkia raaka-aineita, voi olla ruoan piristäjä tai täydentäjä, ja siitä voi korostaa raikkautta tai makeutta. Sipeläisen Siljalle suunnittelema Menu Nordic on tarjolla Bon Vivant -ravintoloissa 16.5.-18.9.2018.

  • Paolo Boeri

    1. Paolo Boeri

    Paolo Boeri on asunut koko elämänsä Italiassa oliiviöljypuristamon yläkerrassa ja ollut tekemisissä oliiviöljyn valmistuksessa lapsuudestaan asti. Siksi hän tietää, miltä hyvä oliiviöljy näyttää ja tuntuu. Paolon suosikkiannokseksi Tavolàtan uudelta listalta valikoitui kani, joka on tyypillinen italialainen ruoka - tietysti valmistettuna oliiviöljyn, valkoviinin ja rosmariinin kera.

  • Joonas Vainio

    2. Joonas Vainio

    Vindirektillä työskentelevän Joonas Vainion tietämys viineistä on omaa luokkaansa. Mutta paraskin viini tarvitsee seurakseen kokonaisuuden - nimittäin hyvän ruoan ja hyvän seuran. Vainion mukaan hyvä viini ylevöittää tilanteen kuin tilanteen, ja Siljan valikoimasta hänen suosikikseen on noussut shiraz-rypäleestä tehty Le Secateur -punaviini, joka sopii mainiosti mm. grillaukseen.

  • Ismo Sipeläinen

    3. Ismo Sipeläinen

    Vuoden Kokiksi 2015 kruunattu ja nyt maailman parhaan kokin tittelistä kisaava Ismo Sipeläinen tietää, ettei hyvää ruokaa synny ilman sipulia. Sipuli tukee kaikkia raaka-aineita, voi olla ruoan piristäjä tai täydentäjä, ja siitä voi korostaa raikkautta tai makeutta. Sipeläisen Siljalle suunnittelema Menu Nordic on tarjolla Bon Vivant -ravintoloissa 16.5.-18.9.2018.

Matkavinkit

Energiantarpeeseen

Kun tarvitset energiaa

Esim. 33 €/hlö
Sis. 11 h -saaristoristeily Turusta A-hytissä, brunssin, omaa aikaa shoppaillen ja nauttien merimaisemista saaristossa.

Tutustu ja varaa

Rauhaakaipaaville

Kun kaipaat rauhaa

Esim. 280 €/hlö
Sis. Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä Commodore-hytissä, maiseman ja kahvin nautiskelua sekä lehtien lukua loungessa.

Tutustu ja varaa

Romantiikannälkäisille

Romantiikan tarpeeseen

Esim. 79 €/hlö
Sis. 23 h -risteily Baltic Princessillä tai Galaxylla Turusta DeLuxe-hytissä, kahdenkeskisiä hetkiä ja herkuttelua erikoisaamiaisella.

Tutustu ja varaa

 

Lue Siljaista tietoa kokonaisuudessaan

Tutustu alla ihastuttavaan Siljaista Tietoa -lehteen kokonaisuudessaan ja löydä uutta inspiraatiota mereltä!

Jaa oma Siljainen tietosi hyvästä ruoasta, kauneudesta ja risteilyistä käyttämällä #siljaistatietoa Instagramissa - paras salaisuus palkitaan kesäkuussa!

Lue tästä