Eteenpäin

Risteilyt ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa ja muuttuvat jatkossakin. Katkarapuleivän ja Promenaden lisäksi on tullut vegaaniruokaa, uusittuja hyttejä sekä kaikenlaista sortimenttia entistä kansainvälisemmille vieraille. Mutta yksi asia pysyy – risteilyillä on erityinen paikka suomalaisten sydämissä. Se on hyvä paikka luoda unohtumattomia koko perheen elämyksiä. Katso, mitä eläkkeelle jäänyt merikapteeni Antti Rossi ja hänen seuraajansa Niklas Nordlund ajattelevat kapteenin työstä ja siitä, mikä on merellä parasta.

Katso myös videon toinen osa, jossa hauskoja sattumuksia mereltä – esim. mistä kapteeni tietää, mikä viikonpäivä on menossa!
 

Keula kohti unelmien risteilyä

 

Keula kohti Tukholmaa!
Helsinki-Tukholma

Keula kohti Tukholmaa

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä ja nauti samalla viihteestä, herkuttelusta ja shoppailusta sekä tietysti päivästä monipuolisessa Tukholmassa.

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä →Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä →

Varaa uusia muistoja, lähde 23 h -risteilylle Turusta
Turku-Tukholma

23 h -risteilylle Turusta

Varaa 23 h -risteily Baltic Princessillä ja nauti samaan hintaan huippuviihteestä. Samalla shoppailet lahjat pukinkonttiin jopa 20 % edullisempaan merihintaan.

Varaa 23 h -risteilysi → Varaa 23 h -risteilysi →

Oma hytti kullan kallis

OMA HYTTI KULLAN KALLIS

Hytti on kotisi risteilyn ajan. Viihtyvyytesi on meille tärkeää, joten laivakoteja on uudistettu paljon viime aikoina.
 

Lue lisää →
 

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn mittava hyttiuudistus alkoi vuonna 2015 ja jatkuu aina vuoden 2018 loppuun saakka. Parhaillaan uusitaan Promenade- ja A-hyttejä, joita on yhteensä 1700. Lisäksi molemmille laivoille on tulossa ikkunallisia Muumihyttejä.

 

Viime vuosina uuden ilmeet ovat saaneet laivojen Muumi-perhehytit, Junior Suite-, DeLuxe- sekä Commodore-hytit.

Iki-ihanien Muumi-perhehyttien sisustus on kuin suoraan sadusta! Perhehytit ovat varattavissa vähintään 2 aikuiselle ja 1 lapselle (enintään 6 henkeä, joista vähintään 1 on lapsi). 

Junior Suite-hyttien teemat ovat kevät, kesä ja syksy. Hytit on suunnitellut arkkitehti Marjut Nousiainen.

DeLuxe-hyttien sisustus, lattiat ja kalusteet on uusittu 2015–2016.

Commodore-hytit uusittiin niin ikään 2015–2016 telakointien yhteydessä. Commodore-hyttejä on sekä parvekkeellisia että parvekkeettomia.

 

Varaa mobiilissa

Varaa mobiilissa

Club One -asiakkaat voivat ladata myös mobiilikortin! Tiesithän, että voit varata matkankin Tallink Siljan mobiilisovelluksella? Kokeile heti →

Juhli synttäreitäsi Harrin kanssa

JÄRJESTÄ LASTENJUHLAT

Juhli synttäreitäsi Harrin kanssa Silja Symphonyn ja Silja Serenaden maissaoloaikana Helsingissä viikonloppuisin.
 

Lue lisää →
 

JUHLI SYNTTÄREITÄSI HARRIN KANSSA

Harri Hylje -synttärit on lapsille tarkoitettu juhlapaketti, johon sisältyy Harri Hylje -kermakakku, keksejä, karkkia, limua/mehua, suolaista pikkupurtavaa ja kahvia aikuisille.

Juhlien seremoniamestarina toimii reipas isäntä/emäntä laivalta ja itse Harri Hylje vierailee juhlijoiden ilona kaksi kertaa tilaisuuden aikana (2 x 15 min). Lapsille järjestetään yllätysohjelmaa ja jokainen saa kotiin lähtiessään ilmapallon sekä risteilyetukortin.
Katso tarkemmat tiedot Harri Hylje -synttäreistä

NÄIN JUHLAVUOSI NÄKYY SILJALLA

 

 

MAKUELÄMYKSIÄ JO 60 VUOTTA

Katso videolta, kun keittiöpäälliköt kertovat juhlamenun synnystä.

Juhlavuoden kunniaksi Tavolàta-ravintoloissa herkutellaan Silja 60 -menun mauilla.

Lue lisää →

Pyöreiden vuosien kunniaksi tarjoamme Siljan Tavolàta-ravintoloissa juhlamenun, jonka ovat suunnitelleet eri laivojen keittiöpäälliköt yhdessä. Työnjako laivojen keittiöpäälliköiden kesken on ollut seuraava:

Alkuruoka: Baltic Princess
Väliruoka: Galaxy
Pääruoka: Silja Serenade
Jälkiruoka: Silja Symphony

Silja 60-juhlamenu →

MERIHINTOJA JO 60 VUOTTA

Marimekko tuottaa Silja 60 -juhlavuoden kunniaksi Pikku Lokki ja Mini Unikko -kuosisia tuotteita erikoisvärityksellä. Tuotteet ovat nähtävillä Commodore-hyteissä, sviiteissä sekä laivan ravintoloissa. Pikku Lokki ja Mini Unikko -tuotteet tulevat myyntiin Siljan laivoille kesäkuun aikana.

Silja Linen laivoille juhlavuoden kunniaksi erikoistuotteita ovat tuottaneet lisäksi mm. Kultasuklaa, Kalev, Larsen ja Nicolas Feuillatte.

Tutustu tuotevalikoimaan →