5 syytä karata shoppailu­risteilylle

Cover image

Europalla on aikaa fiilistellä syysmuotia

Syystuuli puhaltaa, ja Europan kaupoissa juhlitaan nyt syksyn sävyjä. Poimimme valikoimistamme syksyn trendikkäimmät vaatemerkit ja parhaat syyt lähteä 22 tunnin ostosmatkalle! 2.–30.9.2019 Europalla voi viettää parasta hauskaa shoppaillen ja talveen varautuen, kun Syksyn sävyt -teema täyttää laivan myymälät parhailla uutuuksilla ja edullisilla löydöillä.

Tutustu Europan myymälöihin

 
 • Europalta edullisesti brändivaatteet

  1. Syksyn sävyt 22 tunnissa

  Europalta löydät kaikki parhaat vaate-, asuste- ja kosmetiikkamerkit: Esprit, FreeQuent, Superdry, Tommy Hilfiger, Gant, Furla, Ray-Ban, Clinique, … 22 tunnin risteilyllä ehdit sovittaa ja fiilistellä syksyn kauneimmat uutuusvaatteet ja ihanimmat sävyt.

 • Merellä kaikki jopa -25%

  2. Merellä on aina halvempaa

  Kaikkien myymälöidemme kaikki tuotteet ovat aina jopa 25 % edulllisempia maahintoihin verrattuna. Syksyn sävyt -shoppailuteema valtaa Europan 2.-30.9.2019, jolloin saat mm. syksyn vaatteita ja kosmetiikkaa huippuedullisesti.

 • Tallinnan ostosvinkit

  3. Neljä tuntia shoppailuaikaa Tallinnassa

  Europan risteilyllä ehdit nauttia laivan kauppojen lisäksi myös Tallinnan putiikeista. Jos et halua kävellä keskustaan saakka, aivan Tallinkin sataman vieressä sijaitsee uudistettu Nautica-kauppakeskus, josta löytyy lukuisia muoti- ja vapaa-ajan merkkejä, kuten Skechers ja H&M.

  Katso ostosvinkit Tallinnaan

 • Ostokset kätevästi autolla mukaan

  4. Ostokset suoraan autoon

  Tuskastuttaako ajatus painavista ostoskasseista ja hikoilusta jonoissa? Europalle voit ottaa auton mukaan ja pakata kaikki ostokset suoraan takakonttiin. Europa Cruise Car Shopping -risteilyllä voit tilata esimerkiksi Tax Free Superstoresta tuotteet suoraan autollesi.

 • Kevään ihanat uutuudet Europalla

  5. Aina jotain uutta

  Europan myymälöihin saapuu jatkuvasti uusia mallistoja ja uutuusmerkkejä. Katsasta syksyllä esimerkiksi Vans, Levi’s ja Soya Concept - laadukkaat merkkituotteet piristävät arkea kummasti! Ennen reissua voit kurkistaa parhaat tarjoukset ja löytää valikoiman upeimmat asut tarjousesitteistämme.

  Tutustu ostosvalikoimaan laivalla

Tutustu ja varaa 22 tunnin shoppailumatka merellä →