5 syytä karata shoppailu­risteilylle

Cover image

Europalla on aikaa fiilistellä kevätmuotia

Ulkona tupruttaa vielä lunta, mutta Europan kauppoihin on saapunut kevät. Poimimme valikoimistamme kevään herkullisimmat merkit ja parhaat syyt lähteä 22 tunnin ostosmatkalle! Maalis–toukokuussa Europalla voi viettää parasta hauskaa shoppaillen ja virkistyen, kun keväinen teema täyttää laivan myymälät uutuuksilla.

Tutustu Europan myymälöihin

 
 • Europalta edullisesti brändivaatteet

  1. Kevään merkit 22 tunnissa

  Europalta löydät kaikki parhaat vaate-, asuste- ja kosmetiikkamerkit: Esprit, Furla, Superdry, Marimekko, Park Lane, Clinique… 22 tunnin risteilyllä ehdit sovittaa ja fiilistellä kevään kauneimmat vaatteet, ihanimmat värit ja piristävimmät uutuudet.

 • Merellä kaikki jopa -25%

  2. Merellä on aina halvempaa

  Kaikkien myymälöidemme kaikki tuotteet ovat aina jopa 25 % halvempia kuin maissa. 5.5.2019 asti Europan valtaa Kevään merkit shoppailu- ja virkistysteema, jolloin mm. kevään vaatteita ja kosmetiikkaa huippuedullisesti.

 • Tallinnan ostosvinkit

  3. Neljä tuntia shoppailuaikaa Tallinnassa

  Europan risteilyllä ehdit nauttia laivan kauppojen lisäksi myös Tallinnan putiikeista. Jos et halua kävellä keskustaan saakka, aivan Tallinkin sataman vieressä sijaitsee uudistettu Nautica-kauppakeskus, josta löytyy lukuisia muoti- ja vapaa-ajan merkkejä, kuten Skechers ja H&M.

  Katso ostosvinkit Tallinnaan

 • Ostokset kätevästi autolla mukaan

  4. Ostokset suoraan autoon

  Tuskastuttaako ajatus painavista ostoskasseista ja hikoilusta jonoissa? Europalle voit ottaa auton mukaan ja pakata kaikki ostokset suoraan takakonttiin. Europa Cruise Car Shopping -risteilyllä voit tilata esimerkiksi Tax Free Superstoresta tuotteet suoraan autollesi.

 • Kevään ihanat uutuudet Europalla

  5. Aina jotain uutta

  Europan myymälöihin tulee joka viikko kevätuutuuksia muun muassa Guccilta, Pilgrimiltä, Desigualilta ja Madaralta. Laivan valikoimiin saapuu koko ajan myös aivan uusia merkkejä. Kevään ihaniin uutuuksiin kuuluvat muun muassa Jane Iredale, Helly Hansen ja Levi’s.

  Tutustu ostosvalikoimaan laivalla

 

Psssst...

Teemakuukaudet valtaavat laivan maalis–toukokuussa.

5.3.–5.5.2019 Europalla on entistäkin huikeammat ostosmahdollisuudet, kun shoppailu- ja virkistäytymisteema valtaa koko laivan ja sen myymälät. Luvassa parhaita uutuuksia ja Kevään merkkejä!

Kevään merkit Europalla 5.3.-5.5.

 

Tutustu ja varaa 22 tunnin shoppailumatka merellä →