Ryhmämatkat aikuiseen makuun

Lähde lomalle hyvässä seurassa ja hyödynnä edulliset senioriryhmähinnat.

Kokoa hyvä porukka risteilylle tai hotellimatkalle nauttimaan yhdessä herkullisista aterioista, lasillisista, hyvästä viihteestä, edullisista ostoksista ja upeista maisemista! Senioriryhmät matkustavat laivoillamme edullisin ryhmähinnoin.

Muista myös ryhmänkerääjän edut →

Tutustu ohjelmapalveluihin laivalla, Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Ahvenanmaalla.

 
Varaa Pyydä tarjous
 
010 804 123 Soita meille

 

22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan senioreille esim. 40 €/hlö

Uudistuneen Europan monipuolinen ravintolamaailma, avarat myymälät sekä viihde takaavat mukavan matkakokemuksen! Sunnuntai-keskiviikko lähdöillä nautitaan Meritansseissa parhaista iskelmätähdistä tai kotimaisista tanssiorkestereista. Risteilyn aikana on myös mahdollisuus vierailla neljän tunnin ajan Tallinnassa, jossa löydätte edullisia ostoksia ja nautitte vanhan kaupungin tunnelmasta.

Katso hintaesimerkit →

Lue lisää Europan viihteen viikonpäivistä →
Tutustu Europan viihdekalenteriin →

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä senioreille esim. 69 €/hlö

Uudistetuilla Silja Serenadella ja Silja Symphonylla vietätte rennon ja unohtumattoman irtioton arjesta! Upean ja avaran Promenade-kävelykadun lisäksi laivoilta löydätte Itämeren monipuolisimman ravintolavalikoiman ja hemmottelua keholle ja mielelle. Ostosten tekeminen on laivalla helppoa ja edullista – siitä pitävät huolen asiantunteva henkilökuntamme sekä edulliset taxfree-hinnat!

Katso hintaesimerkit →

Tutustu Silja Serenaden viihdekalenteriin →
Tutustu Silja Symphonyn viihdekalenteriin →

Päivä Tallinnassa -risteilytarjous senioreille alk. 30,50 €/hlö

Lähde porukalla päiväksi Tallinnaan! Tallink Shuttle -laivoilla, Starilla ja uudella Megastarilla, nautit risteilyaluksen monipuolisista palveluista, mutta matkustat perille mukavasti ja nopeasti vain kahdessa tunnissa. Päivä Tallinnassa -risteilyllä voit viettää Tallinnassa jopa 13 tuntia. Senioriryhmillä päiväristeilyn hintaan sisältyy lisäksi buffet-aamiainen.

Katso hintaesimerkit →

Tutustu ryhmien ohjelmavaihtoehtoihin Tallinnassa →

Saaristoristeily Turusta senioreille 14,50 €/hlö

Kokekaa kaksi laivaa ja ihastuttavat merimaisemat Saaristoristeilyllä. Matkalla nautitte kahden laivan palveluista ja hyödynnätte myymälöiden edulliset taxfree-hinnat. Lähtö aamulla klo 8.15 Turusta Galaxylla, välitön laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu Turkuun samana iltana klo 19.15 Baltic Princessillä. Voitte valita Saaristoristeilyn yhteyteen runsaan Meriaamiaisen tai herkullisen buffet-lounaan.

Katso hintaesimerkit →

Tutustu Saaristoristeilyn viihteeseen →

23 h -risteilytarjous Turusta senioreille esim. 40 €/hlö

Baltic Princessin iltalähdöillä (joka ilta klo 20.15) on alkuviikolla ohjelmaa aikuiseen makuun, mm. maanantaisin Bingoristeilyt ja tiistaisin Club55-risteilyt. Sunnuntaista keskiviikkoon pyörähdellään lisäksi Suomen suosituimpien tanssiartistien tahdissa Meritansseissa.

Katso hintaesimerkit →

Galaxyn aamulähdöillä (joka aamu klo 8.15) taas pääset pyörähtelemään parketilla jo aamuvarhain.

Katso hintaesimerkit →

Tutustu Baltic Princessin viihdekalenteriin →
Tutustu Galaxyn viihdekalenteriin →

Hotellimatkatarjous Tallinnaan senioreille

Kompaktin kokoisessa Tallinnan keskustassa on helppo liikkua ja koettavaa riittää niin kulttuurin, hemmottelu- ja terveyshoitojen kuin ostosten ystäville. Tallinkin omissa hotelleissa nautitte viihtyisästä majoituksesta sekä edullisista ryhmähinnoista!

Katso hotellimatkojen hintaesimerkit →

Tutustu lisäpalveluihin Tallinnassa →

Scandic hotellimatkat Tukholmaan senioreille

Hotellimatkalla ehdit tutustua naapurimaan pääkaupunkiin paremmin. Hotellimatkatarjouksen hintaan sisältyy laivamatkat määrätyillä vuoroilla Turusta Tukholmaan ja takaisin sekä majoitus kohteessa esim. Scandic Ariadnessa, Scandic Parkisssa tai Scandic Grand Central hotellissa.

Kysy tarkemmat hinnat kokous- ja ryhmämyynnistämme!