Löydä uusia ideoita päivässä

Motivaatio, innovaatiot ja uudet näkökulmat eivät välttämättä löydy tutuissa puitteissa. Päivän kokousmatkalla voit löytää konttorissa kadoksissa olleet sanat tai kiireeseen karanneet ajatukset.

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

TYÖPÄIVÄN PITUISET KOKOUSMATKAT

Päiväkokous merellä

Päiväkokousristeilyllä Helsingistä Tallinnaan vietätte yhden päivän tehokokouksen merellisessä ympäristössä. Nopean ja mukavan menomatkan aikana Tallink Shuttlella nautitte rauhassa aamiasta, minkä jälkeen siirrytte Europan kokousosastolle. Tehokkaalle tiimityölle jää runsaasti aikaa, ja paluu Helsinkiin tapahtuu kuitenkin jo klo 16.00!

Katso matka- ja hintaesimerkki →

Saaristoristeily kokousryhmille

Työpäivän mittaisessa merikokouksessa Galaxylla ja Baltic Princessillä nautitte kauniista Turun saaristomaisemista ja vietätte tehokkaan työpäivän tavanomaisesta poikkeavassa ympäristössä. Lähtö Turusta aamulla klo 8.20, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu takaisin Turkuun vielä samana iltana klo 19.15. Laivoilta löydätte kaiken tarvittavan saman katon alta: tasokkaat kokoustilat, huippuviihteen sekä kattavan ravintolavalikoiman.

Katso matka- ja hintaesimerkki →

Päiväkokous hotellissa tallinnassa

Yhden päivän tehokokous on hyvä valinta, kun haluatte irrottautua kokonaan työympäristöstä, mutta aikaa tapahtumalle on rajallisesti. Nopea Suomenlahden ylitys Tallink Shuttlella ja tehokas kokous Tallink City tai Tallink Spa & Conference hotellissa ovat toimiva kokonaisuus. Voitte myös yhdistää matkaan kokouksenne päätteeksi hemmotteluhoitoja tai muuta oheisohjelmaa – Tallinnan tunnelmassa ryhmä viihtyy varmasti!

Katso hinta- ja matkaesimerkki →