Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä

 

 

Ainutlaatuinen tilaisuus - suoraan Helsingistä päiväksi Saarenmaalle 27.7. lähdöllä Victoria-laivalla. Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä lähtee Helsingin Länsiterminaali 1:sta 27.7. klo 15.30 ja saapuu perille Saarenmaan satamaan (pohjoisessa, maihinnousu autokannen kautta) seuraavana aamuna klo 9.00. Laiva lähtee takaisin Saarenmaalta klo 18.00 ja saapuu seuraavana päivänä 29.7. Helsinkiin klo 13.15.

Maissaoloaikaa upealla Saarenmaalla on n. 7 tuntia (n. 40 min. bussikuljetus Kuressaareen). Laivalla teet tarjoushintaisia ostoksia ja nautit herkuttelusta sekä viihteestä. Voit myös ottaa auton ostoskärryksi (ei maihinajoa) ja lastata sen täyteen juhlajuomia ja muita huippuedullisia tuliaisia.

Tuuletu merellä ja todella ainutlaatuisella matkalla Saarenmaalle!

Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä alk. 179 €/B-hytti (kun 2 hlöä)
Varaa myös meno-paluu-bussikuljetus Kuressaareen +10 €/hlö tai toinen retkistämme

Lue myös lehdistötiedote

Saarenmaan retket ja kohdevinkit


Saarenmaahan tutustut helposti osallistumalla järjestämillemme retkille. Retket varaat kätevästi risteilyvarauksen yhteydessä tai myöhemmin Myyntipalvelusta puhelimitse 0600 157 00 (viimeistään 24.7. klo 12). Paikkoja rajoitetusti, oikeudet muutoksiin pidätetään. Jos haluat kierrellä Saarenmaalla omin neuvoin, niin voit hyödyntää kohdevinkkimme.

Päiväksi Saarenmaalle Helsingistä →Päiväksi Saarenmaalle Helsingistä →