TALLINKIN VINKIT OSTOSMATKALLE


Viron hintataso on yhä suotuisa suomalaisille shoppailijoille. Voit hoitaa ostosmaniaasi kaikilla keinoilla pikkuputiikkien ihanuuksista suurten ostoskeskusten tarjontaan. Designia, antiikkia, vintagea, huonekaluja, harrastusvälineitä ja käsitöitä on tarjolla jokaiseen ostosmakuun.

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →
Varaa hotellimatka Tallinnaan →

Valtavirran vastakohdat

Virossa on paljon sellaisia liikkeitä, joita ei vielä Suomesta löydä. Joukossa on myös uniikkeja puoteja, jotka ovat shoppailijalle elämyksellisiä käyntikohteita.

Katso vinkit →

Monton on Zaran ja Vero Modan virolainen pikkusisar. Valikoimassa on asusteita ja vaatteita hienoilta brändeiltä, kuten Ivo Nikkololta, Bastionilta, Baltmanilta ja Mosaicilta.
Osoite: Gonsiori 2
Etäisyys satamasta: 1,4 km

Rotermannin korttelissa on mm. ravintoloita ja kahviloita sekä ketjuliikkeitä, joita Suomesta ei vielä löydä, kuten Pull&Bear, Stradivarius ja Bershka.
Osoite: Rotermanni 7
Etäisyys satamasta: 1 km

 

Harrastuksiin ja vapaa-aikaan

Tallinnan-matkalla kannattaa tehdä edullisia hankintoja myös omaan harrastukseen liittyen. Kaupungissa on omat liikkeensä niin golfin, kalastuksen, käsitöiden kuin askartelunkin ystäville.

Katso vinkit →

Golfareiden suosikkiliike Tallinnannsa on Golf Life Shop.
Osoite: Toompuiestee 33
Etäisyys satamasta: 2,5 km

Salmo-ga Kalale myy kalastustarvikkeita ja -asuja.
Osoite: Ehitajate tee 114a
Etäisyys satamasta: 3,1 km

Karnaluks on käsityömateriaalien tukkuliike, joka kuuluu suomalaisten käsityöharrastajien suosikkikauppoihin.
Osoite: K.A.Hermanni 1
Etäisyys satamasta: 2 km

Yksilölliset ja harvinaiset

Tallinnasta löydät paljon muutakin kuin kansainvälisten jättibrändien liikkeitä. Harvinaisuuksia voi tarttua mukaan vintage-putiikeista ja antiikkiliikkeistä.

Katso vinkit →

Natura Siberican tuotteista suurin osa on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja lähes kaikki tuotteet valmistetaan Virossa. Myymälän ohessa olevassa kauneushoitolassa tehdään käsi- ja jalkahoitoja.
Osoite: Viru keskus, Viru väljak 4.

Old times antiquessa on laaja kokoelma venäläisiä ikoneita, muistoesineitä neuvostoajan propagandasta ja paljon muuta samovaareista leluihin.
Osoite: Raekoja plats 11/Apteegi 2
Etäisyys satamasta: 1,6 km

Mimesis luonnonkosmetiikkakauppa
Virolaisia ja valikoituja kansainvälisiä luonnonkosmetiikkatuotteita.
Osoite: Telliskivi 60A
Etäisyys satamasta: 3 km

Remontoijille ja sisustajille

Suuret sisustustavarataloketjut eivät ole rantautuneet Viroon vielä yhtä voimakkaasti kuin Suomeen. Valtavirrasta poikkeavaa sisustustyyliä etsivä löytää Tallinnasta parikin keidasta!

Katso vinkit →

Muster@home Sisustusliike, josta löytyy sisustajalle vaikka mitä upeaa kankaista huonekaluihin.
Osoite: Pärnu mnt 139a

Scandinavia tapeedisalong Täällä on todella paljon tapetteja, mistä valita!
Osoite: Pärnu mnt 139a

Arens Mittatilauskeittiöitä peruskeittiöiden hinnalla. Mittatilauskäynti Suomeen pääkaupunkiseudulle sisältyy hintaan.
Osoite: Pärnu mnt 139a

Järve kaubanduskeskus Kauppakeskus, jossa runsaasti sisustusliikkeitä, kuten Aatrium.
Osoite: Pärnu mnt 238

Salong Vannitoapood Kaikkea kylpyhuoneisiin!
Osoite: Pärnu mnt 146

Skano Furniture Mittatilaustyönä puuhuonekaluja.
Osoite: Pärnu mnt 158/1

Luksusliikkeet ja laatuputiikit

Luksusliikkeet ja laatuputiikit

Tallinnassa on yllättävän paljon liikkeitä, joista saa luksusmerkkejä ja yksilöllistä muotia. Laatuputiikit eivät pidä itsestään suurta meteliä, joten parhaiten löydät ne vinkkiemme perusteella.

Katso vinkit →

Mulberryn liikkeestä löydät ihania ja sesonkiin sopivia laukkuja, asusteita ja vaatteita.
Osoite: Suur-Karja 2

Studio T on huippubrändien taivas. Kaupungin kahdesta liikkeestä löydät muotia merkeiltä Armani, Ralph Laureni, Nobis ja Moncler.
Osoite: Naisille: Lai 36 (etäisyys satamasta 2 km)
Miehille: Pärnu maantee 25 (etäisyys satamasta 2,5 km)

Kristiina Viirpalu on virolainen muotisuunnittelija, jonka mallistossa on muiden muassa kauniita haute couture -pukuja.
Osoite: Suur-Karja 2
Etäisyys satamasta: 2 km

Laura Ashleyn Tallinnan-liikkeestä saat hankittua niin sisustustavaroita kuin naisten vaatteita ja asusteitakin.
Osoite: Kentmanni 4

Premium Fashion outletissa on myynnissä tuotteita merkeiltä Armani, Ralph Lauren, Valentino, Love Moschino ja Just Cavalli.
Osoite: Roseni 10
Etäisyys satamasta: 1 km

Tavaratalot ja ostoskeskukset

Tavaratalot ja ostoskeskukset

Tallinnan-matkan missioksi voi helposti ottaa samoilun ostoskeskuksissa! Suurin osa kauppakeskuksista sijaitsee 5 kilometrin etäisyydellä keskustasta, joten voit sukkuloida eri shoppailukeitaiden välillä helposti.

Katso vinkit →

Marraskuussa 2018 avattiin uudenlainen T1 Mall of Tallinn -ostoskeskus Ülemisten kaupunginosassa. Hulppea kauppakeskus pyrkii tarjoamaan matkailijoille monipuolisia mahdollisuuksia shoppailun ja vapaa-ajanvieton saralla. Ostoskeskuksesta löydät mm. yli 200 kauppaa, tiedekeskuksen ja puuhamaailman lapsille. Uutuutena ravintolamaailma nyt myös auki! Raitiovaunulla 4 pääset suoraan ostoskeskuksen viereen.
Osoite: Peterburi tee 2

Uusi Nautica-ostoskeskus sijaitsee D-terminaalin läheisyydessä ja sieltä löydät myös liikkeitä, joita ei Suomessa ole. Lisäksi tekemistä riittää Park Minigolf -puistossa ja Futuruum-virtuaalimaailmassa.
Osoite: Ahtri 9

Järve kaubanduskeskuksessa on paljon sisustus-, huonekalu-ja valaistusliikkeitä.
Osoite: Pärnu mnt 238

Kristiine Keskuksessa on parikymmentä ravintolaa ja 170 liikettä, joiden joukossa on mm suosittu virolainen Monton. Kaupoissa on myynnissä kansainvälisiä brändejä, kuten Desigual, Guess ja Levi’s.
Osoite: Endla 45
Etäisyys satamasta: 4 km

Rocca al Mare Keskuksessa on 170 liikettä, jotka ovat jaoteltu käytäville omiin teemoihinsa, kuten pukeutuminen, jalkineet, sisustus ja lastentarvikkeet. Rocca al Maressa on myös virolaisen Ivo Nikkolo -merkin liike sekä kansainvälisiä ketjuja, kuten Marks & Spencer, Mango, Tommy Hilfiger ja Karen Millen.
Osoite: Paldiski mnt 102
Etäisyys satamasta: 8 km

Vasta uudistettu Ülemiste Keskus on Tallinnan suurin ostoskeskus, josta löydät muun muassa virolaisen Norrison-merkin sekä kansainvälisiä brändejä, kuten Bench, Calvin Klein ja River Island.
Osoite: Suur-Sõjamäe 4
Etäisyys satamasta: 4 km

Kaubamaja on Tallinnan keskustan perinteikäs tavaratalo, jossa on myynnissä tunnettuja merkkejä, kuten DKNY, Valentino ja Guess. Club One -kortilla saa 5 % alennuksen normaalihintaisten ostosten loppusummasta (pl. ruokamaailma).
Osoite: Gonsiori 2
Etäisyys satamasta: 1,5 km

Keskustassa sijaitsevassa Viru keskuksessa on hyvät ostosmahdollisuudet etenkin vaatteita ja kenkiä etsiville. Löydät täältä kansainvälisiä merkkejä, kuten Zara, Tommy Hilfiger ja Massimo Dutti.
Osoite: Viru Väljak 4
Etäisyys satamasta: 1 km

Mustamäe Keskus on Tallinnan uusin kauppakeskus, joka on kooltaan pieni ja kompakti.
Osoite: Tammsaare tee 104a
Etäisyys satamasta: 8 km

Telliskivi Loomelinnak
Kalamajan alueen keskeinen kompleksi, jossa on pieniä vintage- ja erikoisliikkeitä kuten Vintage Chic, Roheline Vihmavari ja Homeart sekä vaihtuvia pop-up kauppoja. Ostosten lomassa voi nauttia lounaan tai lasillisen jossain alueen lukuisista ravintoloista. Lauantaisin Telliskiven alueella järjestetään kirpputori.
Osoite: Telliskivi 60A
Etäisyys satamasta: 3 km

Tallinnan torit ja myyntikojut

Torit ja myyntikojut

Tallinnassa kannattaa piipahtaa myös toreilla, joiden tunnelmaa ei kaupoissa ja putiikeissa tavoita. Telliskiven kirpputorilla voit shoppailun yhteydessä käydä vaikka maukkaalla lounaalla.

Katso vinkit →

Telliskiven kirpputori on todella tunnettu ja suosittu. Voit tehdä huippuedullisia löytöjä niin lasten kuin aikuistenkin vaatteista, kengistä ja asusteista sekä mm. kirjoista ja keräilyesineistä. Telliskiven kirpputori on avoinna lauantaisin klo 9–15.
Osoite: Telliskivi 60a
Etäisyys satamasta: 3 km

Magda Misjonipood on Tammsaaren ostoskeskuksessa sijaitseva pienehkö kirpputori, josta löydät edullisesti mm. lasten vaatteita ja kankaita. Avoinna klo 10–18, varmista aukioloajat netistä.
Osoite: Tammsaare tee 89, 2. krs
Etäisyys satamasta: n. 7 km

Nõmmen tori on idyllinen paikka, jossa melkein kaikki elintarvikkeet on virolaisilta tuottajilta. Keväällä ja kesällä torilla on myytävänä myös laaja valikoima kukkia ja taimia. Nõmmen tori on avoinna ma-la klo 9–17 ja su klo 9–16.
Osoite: Turu Plats 8
Etäisyys satamasta: n. 9,5 km

Balti Jaama Turg on uusi yhdistetty tunnelmallinen kauppahalli ja ostospaikka, josta löydät niin tuoreita vihanneksia ja gourmet-herkkuja kuin käsitöitä, taidetta ja ravintoloitakin. Balti Jaama Turg on avoinna ma-la klo 9-19 ja su klo 9–17.
Osoite: Kopli 1
Etäisyys satamasta: 2,7 km

Uuskasutuskeskus eli kierrätyskeskus, jossa tavarat on aseteltu siististi hyllyihin ja rekkeihin esille. Kierrätyskeskuksen pisteitä on useampia ja ne ovat pääosin avoinna ma-pe klo 10-18 ja la klo 10–16.
Osoite: Useampia ympäri Tallinnaa, esim. Tatari 64

Virolainen käsityö ja taide

Virolainen käsityö ja taide

Kun haluat ostaa laadukkaita ja persoonallisia tuliaisia, vie läheisillesi tai kotiin virolaista käsityötä ja designia. Hankintasi kestävät aikaa ja ovat pidettyjä tuomisia.

Katso vinkit →

Eesti Esindus Tallinnass myy nykyaikaisia virolaisia käsityötuotteita.
Osoite: Viru 3
Etäisyys satamasta: 1,6 km

Estonian Design House on virolaisten suunnittelijoiden galleria, jossa myydään mm. sisustustuotteita, valaisimia ja huonekaluja.
Osoite: Kalasadama 8
Etäisyys satamasta: 1,5 km

Tali myy virolaisten suunnittelijoiden muotia, koruja, sisustustavaroita sekä kalusteita.
Osoite: Kotzebue 33
Etäisyys satamasta: 1,4 km

VARAA LAIVAMATKA VIROON →