Tallinkin Romantika risteilee heinäkuussa Riiasta Ahvenanmaalle ja Saarenmaalle

Tallinkin kesäristeilyvalikoima laajenee jälleen kun Romantika tekee kaksi erikoisristeilyä Riiasta Ahvenanmaalle ja Saarenmaalle. Tallinkilla on tänä kesänä useita uusia reittejä mielenkiintoisiin kohteisiin Itämerellä. Riiasta pääsee elokuun puoliväliin asti risteilemään myös Helsinkiin.

Normaalisti Riika-Tukholma-reitillä liikennöivä Romantika tekee kaksi erikoisristeilyä: 18.7. Riiasta Ahvenanmaalle ja 26.7. Riiasta Saarenmaalle.

Aikataulu erikoisristeilyillä on seuraava:

Riika-Ahvenanmaa-Riika
- Klo 17.00 Lähtö Riiasta
- Klo 9.00 Saapuminen Ahvenanmaalle
- Klo 18.00 Lähtö Ahvenanmaalta
- Klo 11.00 Saapuminen Riikaan

Riika-Saarenmaa-Riika
- Klo 18.00 Lähtö Riiasta
- Klo 8.00 Saapuminen Saarenmaalle
- Klo 20.00 Lähtö Saarenmaalta
- Klo 10.00 Saapuminen Riikaan

Aikaa kohdekaupungissa on siis runsaasti. Molemmille risteilyille otetaan myös automatkustajia, mutta Saarenmaalla ajoneuvoa ei ole mahdollista ajaa maihin.

”Olemme erittäin innoissamme, että voimme tarjota asiakkaillemme tänä kesänä uusia kohteita. Näiden erikoisristeilyjen lisäksi Riiasta pääsee Helsinkiin elokuun puoliväliin saakka. Heinäkuussa 2020 jokaiselle siis löytyy jotakin, ja uusia mahdollisuuksia kartoitetaan edelleen, joten kannattaa pysyä kuulolla”, kertoo Tallink Latvian toimitusjohtaja Hillard Taur.

Erikoisristeilyjen lisäksi Riiasta pääsee neljästi myös Tukholmaan: 8.7., 14.7., 22.7. ja 28.7.2020. Tällä hetkellä Riika-Tukholma-reitillä saa matkustaa ainoastaan työmatkatarkoituksessa ja lisätietoja matkoista saa Tallink Siljan asiakaspalvelusta. 

Lisätietoa medialle antaa:
Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com, 0400 207 704