Tallinkin Isabelle Paldiski-Kapellskär-reitille 7.6.2020 alkaen

Tallink siirtää Isabelle-aluksensa liikennöimään Paldiski-Kapellskär-reitille sunnuntaista 7.6.2020 alkaen. Reitillä jatkaa liikennöintiä yhtiön rahtilaiva Regal Star, jonka tehtävänä on edelleen varmistaa elintärkeän rahdin ja tarvikkeiden kuljetus Viron ja Ruotsin välillä. Regal Star on myös kuljettanut automatkustajia, joilla on ollut välttämätön syy siirtyä maasta toiseen poikkeustilanteen aikana.

Rahtikuljetusten ja ajoneuvomatkustamisen kysyntä on lisääntynyt viime viikkoina. Siirtämällä Isabellen uudelle reitille 7.6.–31.8.2020, pystymme varmistamaan, että matkustajat voivat pitää tarvittavaa etäisyyttä toisistaan. Alus kuljettaa pääasiassa rahtia maiden välillä, mutta se kuljettaa myös automatkustajia, joiden on matkustettava maiden välillä muista kuin vapaa-ajan matkailuun liittyvistä syistä.

”Isabellen lisääminen Paldiski-Kapellskär-reitille mahdollistaa välttämättömän matkustamisen Ruotsiin tai edelleen Pohjoismaihin, ja antaa mahdollisuuden lisätä rahdin määrää tällä tärkeällä reitillä. Monille virolaisille, jotka työskentelevät Ruotsissa ja Norjassa, meidän laivamme ovat ainoa keino päästä töihin ja takaisin kotiin. Regal Star on ollut todellinen kriisisankari muutaman viime kuukauden ajan, sillä se on varmistanut ihmisten ja rahdin liikkumisen maiden välillä. Nyt olemme kuitenkin saavuttaneet pisteen, jossa Regal Star ei yksin riitä”, totesi Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

”Kuten muillakin laivoillamme, olemme ottaneet Isabellella käyttöön laajoja toimenpiteitä, jotta ruokailut ja ostokset voidaan toteuttaa turvallisin mielin. Isabellella on reilusti yli 600 hyttiä, mikä tarkoittaa, että kaikilla tällä hetkellä matkustavilla on paljon tilaa matkustaa mukavasti turvavälejä noudattaen”, Nõgene lisäsi.

Isabellen ensimmäinen lähtö Paldiskista Kapellskäriin tapahtuu 7.6.2020 klo 18.00 paikallista Viron aikaa.

Isabellen aikataulu kesälle 2020 on seuraava:

  • Maanantaisin: 21.00 Kapellskär-Paldiski
  • Tiistaisin: 21.00 Paldiski-Kapellskär
  • Keskiviikkoisin: 21.00 Kapellskär - Paldiski
  • Torstaisin: 21.00 Paldiski-Kapellskär
  • Perjantaisin: 21.00 Kapellskär-Paldiski
  • Lauantaisin: Ei lähtöjä
  • Sunnuntaisin: 18.00 Paldiski-Kapellskär

Regal Star jatkaa liikennöintiä normaalin aikataulun mukaisesti.

Matkustajia muistutetaan siitä, että viranomaisten asettama kahden viikon karanteenivaatimus on edelleen voimassa ja että sairaana tai oireisena ei tule matkustaa.

Lisätietoja antaa:

Katri Link, Communications Director, Tallink Grupp, Tel. +53 042121, katri.link@tallink.ee