Tallink Silja jatkaa yhteistyötä Hope ry:n kanssa vuonna 2018

Tallink Silja jatkaa yhteistyötä vapaaehtoisjärjestö Hopen kanssa tänäkin vuonna. Tämän vuoden lahjoitussumma 25 000 euroa kohdennetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ympäri Suomea. Yhteistyön myötä vähävaraisille perheille järjestetään vuoden aikana myös risteilyelämyksiä ja lisäksi Tallink Siljan henkilökunta antaa aikaansa vastuullisuuspäivissä Hopen lajittelukeskuksessa.

Yhteistyö sai alkunsa Tallink Siljan osallistumisesta Suomi 100 -projektiin. Yrityksen lahja Suomelle oli 50 000 euron arvoinen lahjoitus Hopelle. Summalla tuettiin vuoden aikana satojen lasten harrastuksia ympäri Suomea. Lisäksi useat sadat lapset ja perheet pääsivät virkistäytymään erilaisten aktiviteettien parissa.

- Viime vuoden aikana esimerkiksi Rovaniemen paikallistoimistomme hankki lapsille suksia ja luistimia, Turussa tuettiin lasten harrastuksia partiosta koripalloon ja salibandystä jalkapalloon ja esimerkiksi pääkaupunkiseudulla noin 40 lasten pääsi vuoden aikana aloittamaan uuden harrastuksen tai jatkamaan vanhaa harrastustaan, kertoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Tänä vuonna yhteistyö jatkuu ja tarkoituksena on edelleen tukea vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksia ympäri Suomea sekä antaa aikaa Hopen lajittelukeskuksissa niin Helsingissä kuin Turussa.

- On hienoa, että pystymme jatkamaan hyvin alkanutta yhteistyötä. Henkilökuntamme on ollut innokkaasti mukana useassa lajittelutempauksessa, joita jatkamme tänäkin vuonna. Hienointa on ollut lukea niiden perheiden tarinoita, joille olemme pystyneet järjestämään risteilyelämyksen; monelle lapselle matka on ollut elämän ensimmäinen pois kotikunnasta, sanoo Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd.

Vuonna 2017 Hope ry auttoi 6 568 perhettä ja 16 960 lasta. Järjestö toimii 20 paikkakunnalla ympäri Suomea vapaaehtoisten voimin. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia ja tarjoaa lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Lisätietoja antavat:

Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, 0400 207 704, marika.nojd@tallinksilja.com

Hope ry, toiminnanjohtaja Eveliina Hostila, 040 931 0114, eveliina.hostila@hopeyhdistys.fi