TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän assistentti Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink nimittää ruotsalaiselle tytäryhtiölleen Tallink Silja Ab:lle uuden toimitusjohtajan

Tallink nimittää Ats Jooritsin Ruotsissa toimivan tytäryhtiö Tallink Silja Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Marcus Risberg jättää yhtiön ja siirtyy uuteen tehtävään Destination Gotlandin toimitusjohtajaksi.

Tallinkin vuoden 2020 tilastot paljastavat Covid19-pandemian vaikutuksen matkustaja- ja rahtilukuihin

Tallink on julkaissut vuoden 2020 neljännen kvartaalin sekä joulukuun matkustaja- ja rahtiluvut. Odotusten mukaisesti Tallinkin vuoden 2020 kokonaismatkustajamäärä laski 61,8 prosenttia. Yhtiö kuljetti kaikkiaan yhteensä 3 732 102 matkustajaa kaikilla operoimillaan reiteillä vuonna 2020 (9 763 210 vuonna 2019).

Tallink keskeyttää Victoria I:n liikennöinnin 1.1.2021 alkaen

Tallink keskeyttää Victoria I:n liikennöinnin sekä Helsinki-Tallinna- että Tallinna-Tukholma-Riika-Tukholma-Tallinna-reitillä 1.1.2021 alkaen.

Tallink Silja Oy ja NIB ovat tehneet sopimuksen koronatukilainasta yhtiön toimintojen turvaamiseksi

Tallink Silja Oy ja Pohjoismaiden Investointipankki (NIB) ovat tehneet nelivuotisen sopimuksen 100 miljoonan euron lainasta, jolla tuetaan yhtiön toimia covid-19-pandemian liiketoiminnalle aiheuttamien seurausten lievittämiseksi.

Tallink Silja Oy vähentää arviolta 100 työpaikkaa, lomautukset jatkuvat

Tallink Silja Oy:n lokakuun alussa alkaneet yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat suunnitelmaa vähentää noin 120 työpaikkaa, tehdä organisaatiorakenteen muutoksia sekä toteuttaa lisälomautuksia koronapandemian vaikutusten vuoksi. Matkustuksen radikaalin vähentymisen ja markkinamuutosten vuoksi Tallink Silja vähentää Suomessa arviolta 100 työpaikkaa. Vähennykset toteutetaan pääosin vuoden loppuun mennessä.

Kasvomaskin käyttö laajenee Helsinki-Tallinna-reitin laivoille

Viron hallitus on linjannut, että tiistaista 24.11.2020 alkaen julkisissa sisätiloissa sekä joukkoliikenteessä on käytettävä kasvomaskia. Näin ollen myös Tallinkin Helsinki-Tallinna-reitin laivoilla on jatkossa aina käytettävä maskia laivan yleisissä tiloissa liikuttaessa.

Tallink lisää lauantailähtöjä Helsingin ja Tallinnan välillä 28.11.2020 alkaen

Tallink lisää lauantailähtöjä Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivälle Starille 28.11.2020 alkaen. 

Tallink Silja julkaisi vuoden 2021 reitti- ja aikataulusuunnitelmansa

Tallink Siljan suunnitelma laivojen liikennöinnin aikataulusta vuodelle 2021 on julkaistu. Helsinki-Tukholma-reitti avataan asteittain huhtikuusta 2021 alkaen. Helsinki-Tallinna-reitin Silja Europa palaa liikennöimään reitilleen myös huhtikuun alussa. Kesän 2021 sesonkiristeilyt suuntautuvat Visbyhyn, Maarianhaminaan ja Saarenmaalle. Lisäksi koko kesän ajan valikoimassa on Helsinki-Riika-risteily Isabellellä.

Tallink-konsernin vuoden 2020 kolmannen vuosineljänneksen tappio oli 23,9 miljoonaa euroa

Tallink-konserni on tänään julkaissut kolmannen vuosineljänneksen ja ensimmäisen 9 kuukauden tuloksensa (tilintarkastamaton), jotka vahvistavat, että yhtiö ei odota tekevänsä voittoa koko tilikaudella 2020.

Tallink Siljan kampanja vetosi asiakkaisiin - Baltic Princessillekin tarjolla maksuttomia matkoja

Tallink Silja lanseerasi viime viikolla kampanjan, jossa oli tarjolla hyttejä pelkillä kanta-asiakaspisteillä tai jopa maksutta. Tempaus sai suomalaiset lähtemään jouluostoksille vain suomalaisille tarkoitetuille Yön yli Itämerellä -risteilyille, jotka onnistuivat yli odotusten. Tempausta laajennetaan nyt myös Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessille, jonne on marraskuun ajan saatavilla kahdeksan jouluostosristeilyä pelkillä pisteillä tai jopa maksutta.