TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän asiantuntija Katja Mäkelä,
+358 50 307 1063
Viestinnän assistentti Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallinkin Baltic Queen aloittaa välttämättömän liikenteen Turku–Tukholma- ja Tallinna–Tukholma-reiteillä elokuun lopussa

Tallinkin Baltic Queen aloittaa liikennöinnin Turun ja Tukholman sekä Tallinnan ja Tukholman välillä rajoitetulla kapasiteetilla 26.8.2020 alkaen. Reiteillä tullaan kuljettamaan vain rahtia ja muuta välttämätöntä liikennettä. Liikennöinti Tallinnan ja Tukholman välillä keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen ja siitä johtuvien matkustusrajoitusten vuoksi. Baltic Queen jatkaa lisäksi Päivä Tallinnassa -risteilyä Turusta perjantailähdöillä.

Tallink-konsernin vuoden 2020 toisen vuosineljänneksen tuloksia paransivat valtion tuki ja alhaisemmat toimintakustannukset

Tallink-konserni on tänään julkaissut vuoden 2020 toisen vuosineljänneksen taloudellisen tuloksensa, johon globaali COVID-19-pandemia on vaikuttanut merkittävästi. Jo toisen kvartaalin matkustaja- ja rahtitilastot osoittivat matkustajamäärän vähentyneen 85 prosenttia ja kuljetettujen rahtiyksiköiden määrän vähentyneen 13 prosenttia vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna johtuen useiden reittien keskeyttämisestä suurimmaksi osaksi neljänneksestä.

Tallink julkaisi matkustaja- ja rahtimääränsä heinäkuussa 2020

Tallink-konserni julkaisi tänään heinäkuun 2020 matkustaja- ja rahtimääränsä. Tallink kuljetti heinäkuussa yhteensä 617 206 matkustajaa, mikä on 50,2 prosenttia vähemmän kuin heinäkuussa 2019, mutta yli kaksinkertainen määrä kesäkuuhun 2020 verrattuna, jolloin matkustajia oli 280 000.

Tallink Silja tekee muutoksia Turku-Tukholma-reitin risteilylipunmyyntiin 7.8.2020 alkaen

Tallink Silja myy 7.8.2020 alkaen toistaiseksi lippuja Baltic Princessin risteilyille vain Suomesta. Risteilylle Baltic Princessillä ei siis toistaiseksi ole mahdollista lähteä Tukholmasta. Päätös väliaikaisiin muutoksiin lipunmyynnissä Turku–Tukholma-reitillä perustuu koronaviruksen aiheuttamiin edelleen jatkuviin matkustusrajoituksiin Suomen ja Ruotsin välillä.

Tallinkin Baltic Queen tekee kaksi lisäristeilyä Tallinna-Helsinki-Maarianhamina -reitillä elokuussa

Suuren suosion saavuttanut Tallinna-Helsinki-Maarianhamina -risteily saa jatkoa, kun Tallink lisää reitille kaksi vuoroa 16.8.2020 ja 23.8.2020. Elokuussa reittiä operoidaan yhteensä neljä kertaa ja kesäkaudella tehdään kaikkiaan 10 risteilyä.

Tallink jatkaa suosittua Turku-Tallinna -reittiä perjantai-lähdöillä maaliskuuhun 2021

Tallinkin Baltic Queen on operoinut kesän ajan turkulaisten toivomalla Turku-Tallinna -reitillä. Suuren suosion saavuttanut reitti saa nyt jatkoa, kun Baltic Queen jatkaa liikennöintiä perjantai-lähdöillä Turusta. Syyslomaviikolla lähtöjä tehdään maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina ja 21.12.2020-10.1.2021 lähtöjä on joka toinen päivä.

Silja Serenade jatkaa suositulla Helsinki-Riika -reitillä tammikuuhun 2021

Tallink Siljan kesän uutuus Helsinki-Riika -reitti osoittautui niin suosituksi suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, että reittiä on päätetty jatkaa tammikuuhun 2021 saakka. Silja Serenade risteilee koko loppuvuoden Helsingistä Latvian Riikaan kolmesti viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, sekä lisälähdöillä syyslomien aikana. Syksyn ensimmäinen risteily toteutetaan 30.8.2020 ja viimeinen lähtö Riiasta on 9.1.2021.

Kaikki Tallink-konsernin laivat merellä 15.7.2020 yhtä aikaa neljän kuukauden jälkeen

Koronaviruspandemian myötä erilaisia matkustusrajoituksia otettiin käyttöön ja laivaliikenne pysähtyi lähes täysin. Tänään 15.7.2020 kaikki Tallinkin ja Silja Linen laivat ovat vihdoin yhtä aikaa merellä neljän kuukauden tauon jälkeen. Edellisen kerran kaikki konsernin laivat olivat merellä yhtä aikaa lauantaina 14.3.2020, eli tasan neljä kuukautta sitten.

Tallinkin laiva Romantika tekee kesällä kaksi risteilyä Riiasta Helsinkiin

Tallink lisää kaksi edestakaista matkaa Latvian Riiasta Helsinkiin. Romantika risteilee reitillä heinäkuussa ja elokuussa. Nämä erikoismatkat tarjoavat latvialaisille lisää mahdollisuuksia viettää päivän Helsingissä Silja Serenaden Helsinki-Riika-matkojen lisäksi.

Tallinkin rahtilaiva Sailor aloittaa liikennöinnin Paldiski-Kapellskär-reitillä 12.7.2020

Tallinkin hiljattain hankkima rahtilaiva Sailor aloittaa liikennöinnin Paldiski-Kapellskär-reitillä kolmella viikoittaisella vuorolla. Laiva aloittaa liikennöinnin sunnuntaina 12.7.2020 Viron Paldiskin satamasta klo 21.00. Laivan kapteeneiksi on valittu Paavo Kõplas ja Urmas Orussaar.