Tallink tekee muutoksia Starin viikonloppuaikatauluun Helsinki-Tallinna-reitillä 3.10.2020 alkaen

Suomen hallitus päätti tällä viikolla uusista matkustusrajoituksista Suomen ja Viron välillä 28.9.2020 alkaen. Uusien rajoitusten seurauksena Tallink on päättänyt vähentää Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivän Starin viikonloppulähtöjen määrää ensi viikosta alkaen toistaiseksi.

Lauantaista 3.10.2020 alkaen Star liikennöi viikonloppuisin seuraavasti:
- Lauantaisin klo 7.30 Helsinki-Tallinna; muut lauantain lähdöt peruttu
- Sunnuntaisin klo 7.30 lähtö peruttu; muut sunnuntain lähdöt normaalin aikataulun mukaan.

Tallinkin toinen Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivä Shuttle-laiva, Megastar, jatkaa operointia normaalin aikataulun mukaisesti, eikä sen lähtöihin tule muutoksia.

”Viime keväänä, kun rajat koronavirustilanteesta johtuen ensimmäisen kerran suljettiin, näimme matkustusrajoitusten vaikutukset matkailuun välittömästi. Matkustajamäärät kaikilla aluksillamme ja reiteillä romahtivat. Näissä olosuhteissa on taloudellisesti täysin mahdotonta jatkaa toimintaa samalla kapasiteetilla kuin ennen. Tavoitteenamme on tietysti ylläpitää mahdollisimman monien alusten ja reittien toimintaa varmistaaksemme, että ihmisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus ei kuitenkaan täysin pysähtyisi hallituksen asettamien rajoitusten takia. Kuten keväällä 2020, lupaamme edelleen pitää kaikki asiakkaamme ajan tasalla aikataulumuutoksista aina mahdollisimman hyvin, jotta ihmiset voivat järjestää elämäänsä ja suunnitelmiaan tarvittaessa uudelleen”, kertoo Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

Lisätietoja medialle antaa:

Tallink-konserni, Communications Director Katri Link, katri.link@tallink.ee, +372 53042121