Tallinkin Megastar ja Star siirtyvät uuteen Länsiterminaali 2:een 27.2. alkaen

Maanantaista 27.2.2017 alkaen molempien Tallinkin pikalaivojen eli Megastarin ja Starin matkustajat alkavat käyttää Helsingin Länsisatamassa uutta terminaalia, Länsiterminaali 2:ta (T2). Samalla kävelymatka terminaalin ja laivan välillä lyhenee merkittävästi.

”Olemme erittäin iloisia, että Tallinkin pikalaivojen matkustajat saavat tässä uudessa ja modernissa terminaalissa erinomaisen alun tai päätöksen laivamatkalleen. Terminaali on todella avara ja sijaitsee käytännössä aivan saapuvien ja lähtevien pikalaivojemme vieressä. Enää ei siis ole pitkiä kävelymatkoja, vaan kauniit näkymät ja nopea yhteys”, iloitsee Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults.

”Haluammekin tässä kohdin kiittää Helsingin Satamaa sekä Helsingin kaupunkia hyvin sujuneesta yhteistyöstä Länsiterminaali 2:n rakentamisen sekä koko Länsisataman kehittämisen yhteydessä”, Schults lisää.  

Koska Helsingin Länsisatamassa on nyt kaksi terminaalia, T1 ja T2, matkustajien toivotaan tarkistavan oma lähtöterminaalinsa ennen satamaan saapumista.

Raitiolinjat 6T ja 9 kulkevat molempien terminaalien kautta ja taksitolpat sekä linja-autojen pysäköintipaikat ovat molempien terminaalien läheisyydessä. Länsiterminaali 1:n osoite on Tyynenmerenkatu 8 ja Länsiterminaali 2:n Tyynenmerenkatu 14.

Länsiterminaali 1 (T1) palvelee jatkossakin Helsinki−Tallinna-reitillä liikennöivän risteilylaiva Europan matkustajia.

Lisätietoja antavat:

AS Tallink Grupp, viestintäjohtaja Luulea Lääne, luulea.laane@tallink.ee; +3725521296
Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com; +358400207704

 

Lue Länsiterminaali 2:sta lisää Helsingin Sataman tiedotteesta (24.2.2017) >>