Tallink pysäyttää Helsinki-Tukholma-reitin laivat 19.3.2020 alkaen

Tallink pysäyttää toistaiseksi Helsinki-Tukholma-reitin laivat Silja Serenaden ja Silja Symphonyn koronavirustilanteen ja Suomen hallituksen 17.3. antaman Suomen rajat sulkevan päätöksen vuoksi.

Molemmat laivat tekevät viimeisen matkansa keskiviikkona 18.3.2020 illalla ja pysyvät seuraavan aamun saapumisen jälkeen satamissa; Silja Serenade Helsingissä ja Silja Symphony Tukholmassa.

Silja Serenade ottaa Tukholmasta mukaan ainoastaan sellaisia matkustajia, joilla on oikeus tulla Suomeen, tai joilla on oikeus käyttää Suomea kauttakulkuväylänä (Viron, Latvia, Liettuan ja Venäjän kansalaiset).

Rahtikuljettajat voivat laivojen viimeisillä vuoroilla liikennöidä molempiin suuntiin ilman rajoituksia; valtiot ovat sopineet erivapauksista rahtikuskien osalta taatakseen maiden merikuljetusten jatkuvuuden koronaepidemiasta johtuvista poikkeusoloista johtuen. 

 

Turku-Tukholma-reitin laivan operoivat toistaiseksi normaalin aikataulun mukaisesti.

 

Tallink Siljan asiakaspalvelu ottaa mahdollisimman pian yhteyttä niihin asiakkaisiin, joihin nämä muutokset vaikuttavat. Yhteydenotot tehdään lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä, pyydämme kärsivällisyyttä.

Lisätietoa koronaviruksen vaikutuksista Tallinkin ja Silja Linen matkustajiin https://www.tallinksilja.fi/koronavirus

Lisätietoa medialle antaa:

Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, 0400 207 704, marika.nojd@tallinksilja.com