LomaTube-risteily 5.6.2018

 

Aloita LomaTubella! LomaTube kerää 5.6.2018 Baltic Princessin 23 h -risteilylle Turusta kesälomansa aloittavien suosikkitubettajat!
Mukana mm. Tubettajat Miklu, Roni Back, Pinkku Pinsku, Nelli Orell, Jaana Sanaksenaho ja Jaakko Parkkali.

Tervetuloa viettämään koko perheen parasta lomanaloitusta laivalle! Ohjelma on avoin kaikille.
Varaa paras lomanaloitus esim. 35 €/hlö.

 

Lomatube-risteilyn ohjelma

Ohjelma

Risteilyllä pääset muun muassa Pinkku Pinskun sporttiskoleen, osallistut Suomen suosituimpien tubeveljesten Miklun ja Roni Backin lomatubevisaan ja kokonaisuutta juontaa tuben hauskin, Jaakko Parkkali. Vanhemmille on myös Jaana Sanaksenahon oma tubekyselytunti ja kokonaisuus huipentuu tietysti Meet & Greetiin.

Lue lisää ohjelmasta →
Lomatube-risteilyn hinnat ja varausohjeet

Hinnat ja varausohjeet

Voit varata LomaTube-risteilysi Baltic Princessillä kätevästi netistä tai puhelimitse 0600 157 00 – toimi nopeasti, nämä risteilyt myydään loppuun.

Lue lisää hinnosta ja varausohjeista →

Tubettajat

Miklu

Miklu

Miklu on hyväsydäminen ja positiivinen tubettaja, joka on omistautunut luomaan seuraavasta videostaan aina edellistä paremman. Miklun sisältö on hauskaa, hän on rento ja rakastaa jallittaa tyttöystäväänsä erilaisten jekkujen kautta. Hän voitti viime vuonna myös Vuoden Tähtilupaus -palkinnon Suomen Tubecon-tapahtumassa.

Tutustu Miklun kanavaan

Nelli Orell

Nelli Orell

Nelli on lahjakas piirtäjä ja hän omaa loistavan visuaalisen silmän (katso vaikka hänen Instagram-tiliään!). Luonnonkaunis, positiivinen ja pirteä Nelli hurmaa kaikki! Hän aloittaa syksyllä lukio-opinnot kanavansa ohessa. Nellin monipuolinen sisältö koostuu aina MyDay-videoista matkavlogeihin ja kauneustutoriaaleihin.

Tutustu Nellin kanavaan

Roni Back

Roni Back

Roni käsittelee kanavallaan elämää ja ajankohtaisia aiheita humoristisella otteella. Hän on super hauska kaveri, jonka fanit ovat uskollisimmasta päästä YouTubessa. Ronin kanava on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti ja hänen sisältö soveltuu loistavasti kaiken ikäisille.

Tutustu Ronin kanavaan

Jaana Sanaksenaho

Jaana Sanaksenaho

Jaana on Youtuben superstaran Pinkku Pinskun äiti. Jaanan sisältö koostuu perhe-elämää ja arkea käsittelevistä aihioista. Jaana on rauhallinen ja hän lähestyy loistavalla humoristisella tavalla erilaisia aiheita.

Tutustu Jaanan kanavaan

Jaakko Parkkali

Jaakko Parkkali

Jaakko Parkkali eli Jake on yksi YouTuben tämän hetken kuumimmista nimistä ja hän on voittanut palkintoja mm. Tubeconissa ja Blog Awardseissa. Vloggaamisen lisäksi Jake vaikuttaa paljon tapahtumissa juontaen ja esiintyen.

Jake on energinen ja hyväntuulinen lätkäjätkä, jonka kanavalta löytyy sisältöä aina vlogeista haasteisiin ja yhteisvideoihin muiden tubettajien kanssa. Vauhdikas Jake on kokoajan menossa ja tekee aktiivisesti sisältöä ollen tiiviisti vuorovaikutuksessa seuraajiensa kanssa. Hänelle nuorten positiivinen aktivoiminen ja kannustaminen omien unelmien tavoittelemiseen on tosi tärkeää.

Tutustu Jaken kanavaan

Pinkku Pinsku

Pinkku Pinsku

Pinja, eli Pinkku Pinsku on 15-vuotias vloggaaja, ja on nuoresta iästään huolimatta Youtube-konkari. Hän aloitti videoiden teon jo 11-vuotiaana! Pinkku Pinsku on noussut suureen suosioon monipuolisilla videoillaan ja hän voittikin Vuoden vloggaaja –palkinnon vuonna 2015.

Tutustu Pinkku Pinskun kanavaan

Splay Network