Lento-laivamatkat

Norwegianin Laiva-lento Tukholmaan

Varaa meiltä Laiva-lentopaketit Helsingistä Tukholmaan! Matkusta toinen suunta Siljan laivalla ja toinen suunta lentäen Norwegianilla. Voit myös yöpyä Tukholmassa päivän tai pari.

Kun varaat kauttamme Norwegianin lennon Tukholma-Helsinki tai päinv., saat 50 % alennuksen toiseen suuntaan varattavan laivamatkan normaalihinnasta. Laivamatka voi olla myös Turku-Tukholma-reitillä. Laiva-lentomatkojen hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan, kysy päivän parasta hintaa myyntipalvelustamme! Myynnissä edulliset tarjouslennot sekä lipputyypit, joihin sisältyvät matkatavarat sekä istumapaikkavalinta ennakkoon. Laiva-lentomatkojen varauksiin lisätään palvelumaksu 10 €/varaus.

Hinta alk. 99 €/hlö

 

Lisätietoja

Laiva-lentomatkojen varaukset matkamyymälöistä tai puhelimitse:
Erikoismatkat p. 0600 936 60, palvelemme ma-pe klo 8-16

Tutustu Laiva-lentokokousmatkoihin →

 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta