laiva-lentomatkat

Norwegianin Laiva-lento Tukholmaan

Varaa meiltä Laiva-lentopaketit Helsingistä Tukholmaan! Matkusta toinen suunta lentäen Norwegianilla ja toinen suunta Siljan laivalla. Voit myös yöpyä Tukholmassa päivän tai pari.

Kun varaat kauttamme Norwegianin lennon Helsinki-Tukholma tai päinv., saat jopa 40 % alennuksen toiseen suuntaan varattavan laivamatkan normaalihinnasta. Laivamatka voi olla myös Turku-Tukholma-reitillä. Lento-laivamatkojen hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan, kysy päivän parasta hintaa myyntipalvelustamme! Myynnissä edulliset tarjouslennot sekä lipputyypit, joihin sisältyvät matkatavarat sekä istumapaikkavalinta ennakkoon. Lento-laivamatkojen varauksiin lisätään palvelumaksu 15 €/varaus.

Hinta alk. 110 €/hlö

Lisätietoja


Laiva-lentomatkojen varaukset matkamyymälöistä tai puhelimitse:
Erikoismatkat p. 0600 936 60, palvelemme ma-pe klo 9-17

Tutustu Laiva-lentokokousmatkoihin

 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta