• TIEDOTE Club one -lehden 2/2015 OSOITEKENTÄSSÄ OLEVISTA TIEDOISTA
  SEKÄ painovirheet ja painon jälkeen muuttuneet asiat

  Club One -lehden numerosta 2/2015 alkaen lehden osoitekentässä ei ole enää Club One -asiakasnumeroa. Osoitekentässä on osoitetietojen lisäksi vain bonuspistemäärä. Club One -asiakasnumeroa ei paineta näkyville tietosuojavaltuutetun ohjeistusta noudattaaksemme. Myös sellaisissa suoramarkkinointipostituksissa, joissa asiakasnumeroa ei ole mahdollista painaa postituksen sisälle, ei jatkossa ole Club One -asiakasnumeroa. Näet asiakasnumerosi Club One -kortistasi. Club One -uutiskirjeen tilaajana näet asiakasnumerosi ja bonuspisteesi myös uutiskirjeen yläosasta. 
   
  Voit tilata Club One -uutiskirjeen kirjautumalla Club One -verkkopalveluun tunnuksillasi. Kirjaudu tai rekisteröidy tästä »  
   
  Club One -lehden viihdekalenterin (s. 29) tiedosta poiketen Baltic Princessin kesäkuun Meritangot tanssitaan 15.6.2015 eikä 14.6.
   
  Lisäksi sivulle 28 Visby-risteilyistä kertovaan kuvatekstiin on livahtanut painovirhe. Vuoden 2014 tangokuninkaan oikea sukunimi on tietenkin Roivainen eikä Ronkainen.
   
  Pahoittelemme virheitä! 
   
  Mikäli haluat lukea Club One -lehden vain sähköisenä versiona, lähetä Club One -lomakkeen kautta viesti asiasta asiakasnumerosi kera. Uusimman Club One -lehden löydät sähköisenä osoitteesta www.clubone.fi