Kiertoristeilyt Turusta ja Helsingistä

Koe kolme Itämeren pääkaupunkia kahden yön kiertoristeilyllä!

Voit lähteä kiertoristeilylle joko Turusta tai Helsingistä. Tutustu risteilyn aikana vaikkapa Tukholman, Tallinnan ja Helsingin museoihin ja arkkitehtuuriin. Kaupungista toiseen siirryt nauttien Itämeren maisemista ja laivojen palveluista.

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

KIERTORISTEILYT

Kolmen pääkaupungin kierros Helsingistä

Koe Itämeren kolme pääkaupunkia kahden yön kiertoristeilyllä Helsinki-Tukholma-Tallinna -reitillä tai päinvastoin. Tutustu vaikkapa Tallinnan mielenkiintoisiin museoihin, lähde kiertoajelulle ja kohderetkelle Tukholmassa, tai nauti muuten vain kaupunkien tunnelmasta – shoppailua unohtamatta! Kohteesta toiseen siirryt vaivattomasti laivalla ihaillen Itämeren maisemia, tehden edullisia ostoksia sekä nauttien hyvästä ruoasta ja viihteestä.

Katso matkaesimerkki →

Kysy hinnat kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Kolmen pääkaupungin kierros Turusta

Koe Itämeren kolme pääkaupunkia kahden yön kiertoristeilyllä Turku-Tukholma-Tallinna-Helsinki -reitillä tai päinvastoin! Tutustu vaikkapa johonkin Tallinnan mielenkiintoisiin museoihin, lähde kiertoajelulle ja kohderetkelle Tukholmassa, tai nauti muuten vain kaupunkien tunnelmasta – shoppailua unohtamatta! Kohteesta toiseen siirryt vaivattomasti laivalla ihaillen Itämeren maisemia, tehden edullisia ostoksia sekä nauttien hyvästä ruoasta ja viihteestä.

Katso matkaesimerkki →

Kysy hinnat kokous- ja ryhmämyynnistämme!