Hyväntekeväisyys­huuto­kauppa


Huutokaupan tuotot nousivat lähes 7000 euroon ja ne lahjoitetaan HelsinkiMissiolle yksinäisyyden torjuntaan – kiitos kaikille osallistujille!
Tutustu lehdistötiedotteeseen

Huuda pieni pala Silja Serenadea tai Silja Symphonya

Hyväntekeväisyyshuuto­kauppa lauantaina 9.2. klo 13 alkaen Makasiiniterminaalissa

Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta on uudistamisen myötä jouduttu poistamaan paljon hyviä ja nostalgisiakin huonekaluja ja sisustuselementtejä. Haluamme tarjota useille näistä tuotteista uuden kodin järjestämällä huutokaupan. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan yksinäisyyttä vastaan taistelevalle HelsinkiMissiolle, sillä haluamme auttaa auttamaan!

Huutokaupan jälkeen voit lähteä vaikka suoraan Siljan risteilylle Tukholmaan läheisestä Olympiaterminaalista.

Myynnissä olevat tuotteet

Pöydät ja tuolit

Myynnissä Silja Serenaden Bon Vivant -ravintolassa käytössä olleita kahden hengen ruokailuryhmiä sekä Silja Symphonyn tuoleja. Lisäksi Old Port Pubin pyöreitä pöytiä kahdella tuolilla sekä eri paikoissa olleita baarijakkaroita.

Tutustu osaan tuotteista tarkemmin jo ennakkoon

Lamput

Myynnissä mm. lattiavalaisimia Bon Vivant -ravintolasta ja kattovalaisimia El Capitàn -ravintolasta. Huom! Valaisimista on katkaistu irrotusvaiheessa sähköjohdot, joten niiden käyttöönotto vaatii ensin asiantuntevaa sähköalan työtä.

Tutustu osaan tuotteista tarkemmin jo ennakkoon

Taulut ja peilit

Myynnissä koristekuvioituja peilejä El Capitàn -ravintolasta sekä erilaisia pääosin puisia tauluja (osa kohokuvioisia) Old Port Pubista.

Tutustu osaan tuotteista tarkemmin jo ennakkoon

Muut sisustustuotteet

Myynnissä mm. Bon Vivant -ravintolan valokyltti sekä El Capitán -ravintolan valokyltti. Lisäksi runsaasti hyttien numerokylttejä pyöreällä messinkisellä kehyksellä.

Tutustu osaan tuotteista tarkemmin jo ennakkoon

 

Tärkeää infoa huutokaupasta

Aika
Huutokauppa järjestetään lauantaina 9.2.2019 klo 13 alkaen. Myynnissä olevia tuotteita on mahdollista päästä katsomaan jo klo 12 alkaen. Tilaisuus päättyy kun tuotteet on myyty tai viimeistään klo 15.

Paikka ja tapahtumatietoa
Huutokauppa järjestetään meren äärellä Makasiiniterminaalissa osoitteessa Eteläranta 7, Helsinki. Silja Linen laivat liikennöivät viereisestä Olympiaterminaalista. Tilat huutokauppaan tarjoaa Helsingin Satama Oy. Tilassa on WC:t, mutta ei muita palveluita.

Huutokaupan juontaa turkulainen liikemies, kiinteistövälittäjä ja kunnallispoliitikko Jethro Rostedt. ”Jetillä” iloista tarinaa riittää, joten huumoria ei varmasti huutokaupastakaan puutu. Jokaiselle tavaransaajalle annetaan "Silja Serenade/Silja Symphony -aitoustodistus". Mukana tapahtumassa on tietenkin myös Silja Linen oma maskotti Harri Hylje.

Pysäköinti
Makasiiniterminaalin edessä on maksullinen, lyhytaikainen pysäköintimahdollisuus. Pysäköintitilaa on rajallisesti, joten suosittelemme käyttämään julkista liikennettä.

 
Ennakkotarjoukset ja lisätietoa huutokauppakäytännöstä
Ennakkotarjoukset
Joistakin tuotteista on mahdollista jättää myös ennakkotarjous. Näin myös ne, jotka eivät pääse paikalle itse huutokauppatapahtumaan, voivat osallistua huutokauppaan.

Tutustu ennakkotarjoustuotteisiin ja ohjeisiin

Huutokauppa käytännössä
Huutokauppatuotteille ei pääsääntöisesti ole ennalta määriteltyä aloitushintaa. Korotuksia on mahdollista tehdä 5 euron tai sitä suuremmin korotuksin ellei meklari muuta määrää. Korkeimman huudon voittanut saa tuotteen ja on velvollinen lunastamaan sen välittömästi (poikkeuksena ennakkotarjoukset). Tuotteet on mahdollista maksaa maksupäätteellä yleisimmillä maksukorteilla (debit/credit) tai käteisellä. Pankkisiirto ei ole mahdollinen. Tuotteet on otettava mukaan huutokaupan jälkeen (poikkeuksena tilanteet, joissa ennakkotarjous voittaa huudon). Huudettuja tuotteita on myös mahdollista hakea Makasiiniterminaalista 9.2. klo 18 saakka.


Lue myös hyväntekeväisyyshuutokaupan lehdistötiedote

 • Annette Fahlstenin emalityö Silja Serenadelta
 • Bar-kyltti Silja Symphonyn Atlantis-yökerhosta

Jos et pääse paikan päälle hyväntekeväisyyshuutokauppatapahtumaan 9.2.2019, voit osallistua huutokauppaan jättämällä etukäteen 8.2. klo 10 mennessä sitovan ennakkotarjouksen ennakkotarjoustuotteista.

Tutustu ohjeisiin ja ennakkotarjoustuotteisiin

Lähetä sähköposti

Cover image

Kurkkaa video

 • HelsinkiMissio

  Helsinki­Missio

  Huutokaupan tuotto lahjoitetaan yksinäisyyttä vastaan taistelevalle HelsinkiMissiolle, sillä haluamme auttaa auttamaan!

  HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan. HelsinkiMission työn ydin on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyydestä kärsivät niin nuoret, lapsiperheet kuin senioritkin. Arviolta 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

  Haluamme Tallink Siljan hyväntekeväisyyshuutokaupan tuoton myötä olla omalta osaltamme mahdollistamassa sen, että ammatti- ja vapaaehtoistoimintaa on mahdollista ylläpitää ja yksinäisyyttä vähentää. Haluamme auttaa auttamaan.

  Tutustu HelsinkiMission toimintaan