Löydä työn ilo vastarannalta

Tallinnan hotellit tarjoavat muutakin kuin tasokasta majoitusta ja toimivat kokoustilat. Uutta puhtia työntekoon löytyy vaikkapa hotellien hyvinvointipalveluiden ääreltä. Kokous herraskartanossa on puolestaan elämys, jonka jälkeen löydät uusia ideoita vielä pitkään matkan jälkeenkin!

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

Hotellikokouspaketit Tallink Hotelleihin

Kun työntekoon tarvitaan vuorokausi tai useampi, on räätälöity hotellikokousmatka hyvä ratkaisu! Kokouspakettiin sisältyy laivamatkan ja kokoustilan lisäksi yöpyminen hotellissa. 

Tallink City hotellin monipuoliset kokoustilat, hyvä palvelu ja loistava sijainti Viru-keskuksen vieressä, tekevät hotellista erinomaisen tapahtumapaikan.

Tallink Spa & Conference hotellissa modernit kokoustilat sekä monipuoliset hyvän olon palvelut luovat hyvät puitteet tehokkaalle kokoukselle ja mukavalle yhdessäololle.

Matkaesimerkki →

Katso kokousmatkatarjoukset

Tallink Hotellien kokous- ja ravintolapalvelut ryhmille

Tilaa myyntipalvelustamme myös ryhmämenut ja -buffetit sekä kokoustilat ja -tarjoilut Tallink Hotelleissa.

Katso Tallinkin Hotellien ryhmäruokailut ja kokoustarjoilut:  

Ravintolapalvelut ryhmille Tallinnassa

Tallinna on nautiskelijoiden kaupunki, jonka laaja ravintolavalikoima pitää sisällään nautintoja keskiaikaisista ja virolaisista reilun runsaista herkuista mitä hienostuneempiin gourmet-elämyksiin. Ryhmäruokailut tilattavissa muun muassa tyylikkään moderneihin CRUhun, Platziin sekä Ribeen, tunnelmalliseen Maikrahviin, valkosipuliravintola Balthasariin sekä aina suosittuun Peppersackiin.

Tallink Siljan yhteistyöravintolat Tallinnassa →

Vihula Manor Country Club & Spa

Vihulan kartanoalue muodostuu kahdesta päärakennuksesta ja kaikkiaan 25 muusta rakennuksesta, joista vanhimmat ovat 1500-luvulta. Vihulan kartano tarjoaa korkeatasoista majoitusta, spa-palveluita sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kauniissa ympäristössä. Kartanossa toimii myös korkeatasoinen ravintola. Vihula sijaitsee Lahemaan kansallispuiston alueella noin tunnin ajomatkan etäisyydellä Tallinnasta itään. Kuljetusta Tallinnasta Vihulaan voi tiedustella suoraan hotellista.

Lue lisää →

Valittavana Superior-luokan huoneet joissa wc/suihku, hiustenkuivaaja, sat-tv, puhelin, internet-yhteys, minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Lisäksi tarjolla myös tilavampia ja paremmin varusteltuja ZEN-luokan huoneita ja sviittejä.

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!