Löydä työn ilo vastarannalta

Tallinnan hotellit tarjoavat muutakin kuin tasokasta majoitusta ja toimivat kokoustilat. Uutta puhtia työntekoon löytyy vaikkapa hotellien hyvinvointipalveluiden ääreltä. Kokous herraskartanossa on puolestaan elämys, jonka jälkeen löydät uusia ideoita vielä pitkään matkan jälkeenkin!

Monipuoliset palvelut yhdestä paikasta.
Lisätiedot ja varaukset:

Puh. 010 804 123
Avoinna ma–pe klo 9.00–17.00
Kokous- ja ryhmämyynnin yhteystiedot

Pyydä tarjous

Hotellikokousmatkat

Hotellikokousmatkatarjous Tallink Hotelleihin

Tallinna on mitä parhain paikka lähteä kokousmatkalle. Tallinkin omissa hotelleissa majoitutte mukavasti sekä saatte kokous- ja ravintolapalvelut isommillekin ryhmille! Tehokkaan kokouspäivän jälkeen jokainen löytää varmasti itselleen mielenkiintoista omaa ohjelmaa.

Hotellikokousmatka Tallink City Hotel **** esim. 108 €/hlö
Hotellikokousmatka Tallink Spa & Conference Hotel **** esim. 112 €/hlö

Sisältäen edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna, yhden yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen, 3-ruokalajin ryhmämenun tai buffetlounaan hotellissa, kokoustilan 8 h hotellissa sekä kokouskahvitarjoilun.

Esimerkkihinnat voimassa alkaen 10 hengen ryhmille määrätyillä su–ke-lähdöillä 8.1.–30.3.2017 (tarjous voimassa su–to-lähdöillä).

Hotellikokouspaketit Tallink Hotelleihin

Kun työntekoon tarvitaan vuorokausi tai useampi, on räätälöity hotellikokousmatka hyvä ratkaisu! Kokouspakettiin sisältyy laivamatkan ja kokoustilan lisäksi yöpyminen hotellissa. 

Tallink City hotellin monipuoliset kokoustilat, hyvä palvelu ja loistava sijainti Viru-keskuksen vieressä, tekevät hotellista erinomaisen tapahtumapaikan.

Tallink Spa & Conference hotellissa modernit kokoustilat sekä monipuoliset hyvän olon palvelut luovat hyvät puitteet tehokkaalle kokoukselle ja mukavalle yhdessäololle.

Matkaesimerkki »

Tallink Hotellien kokous- ja ravintolapalvelut ryhmille

Tilaa myyntipalvelustamme myös ryhmämenut ja -buffetit sekä kokoustilat ja -tarjoilut Tallink Hotelleissa.

Katso Tallinkin Hotellien ryhmäruokailut ja kokoustarjoilut:  

Ravintolapalvelut ryhmille Tallinnassa

Tallinna on nautiskelijoiden kaupunki, jonka laaja ravintolavalikoima pitää sisällään nautintoja keskiaikaisista ja virolaisista reilun runsaista herkuista mitä hienostuneempiin gourmet-elämyksiin. Ryhmäruokailut tilattavissa muun muassa tyylikkään moderneihin CRUhun, Platziin sekä Ribeen, tunnelmalliseen Maikrahviin, valkosipuliravintola Balthasariin sekä aina suosittuihin Grillhaus Daubeen ja Peppersackiin.

Tallink Siljan yhteistyöravintolat Tallinnassa »

Vihterpalun kartano

Kauniisti entisöity, suomalaisomistuksessa oleva herraskartano noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta länteen. Vihterpalu avataan vain tilauksesta ryhmille ja se sopii hyvin kokouspaikaksi, yrityksen virkistyspäivien tai vaikka syntymäpäiväjuhlien viettoon. Majoittumistilaa löytyy kartanon päärakennuksesta sekä sivurakennuksesta. Huoneita on yhteensä 30 ja majoituspaikkoja 60 hengelle. Majoitukseen sisältyy puolihoito eli 1 x aamiainen ja lounas / vrk.

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Vihula Manor Country Club & Spa

Vihulan kartanoalue muodostuu kahdesta päärakennuksesta ja kaikkiaan 25 muusta rakennuksesta, joista vanhimmat ovat 1500-luvulta. Vihulan kartano tarjoaa korkeatasoista majoitusta, spa-palveluita sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kauniissa ympäristössä. Kartanossa toimii myös korkeatasoinen ravintola. Vihula sijaitsee Lahemaan kansallispuiston alueella noin tunnin ajomatkan etäisyydellä Tallinnasta itään. Kuljetusta Tallinnasta Vihulaan voi tiedustella suoraan hotellista.

Lue lisää »

Valittavana Superior-luokan huoneet joissa wc/suihku, hiustenkuivaaja, sat-tv, puhelin, internet-yhteys, minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Lisäksi tarjolla myös tilavampa ja paremmin varusteltuja ZEN-luokan huoneita ja sviittejä.

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!