Hope Ry -yhteistyö

 
  • Tallink Siljan yhteistyö Hope Ry:n kanssa

    Tuemme Suomessa asuvia vähävaraisia perheitä Hope ry:n kautta edistääksemme välittämistä ja yhteisöllisyyttä.

    Yhteistyö Hope ry:n kanssa sai alkunsa Tallink Siljan osallistumisesta Suomi 100 -projektiin vuonna 2017, jolloin lahjamme Suomelle oli 50 000 euron lahjoitus vapaaehtoisjärjestö Hopelle. Päätimme jatkaa yhteistyötä myös juhlavuoden jälkeen, sillä haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevien perheiden määrä on suuri ja haasteet vaikuttavat myös lasten elämään. Haluamme olla mukana auttamassa.

     

    Vastuullisuus -sivulle

 

Lasten harrastusten tukeminen

Tuemme vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa ympäri Suomea. Koemme tärkeäksi, että lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa perheen haastavasta tilanteesta huolimatta.

Lapsille on hankittu esimerkiksi suksia, luistimia ja muita harrastusvälineitä. Lisäksi lasten harrastuksia on tuettu partiosta koripalloon ja salibandystä jalkapalloon. Tuen avulla kymmenet lapset ovat päässeet aloittamaan myös kokonaan uuden harrastuksen tai jatkamaan vanhaa harrastustaan.

Perheiden risteilyt

Olemme kutsuneet vuosittain Hope ry:n valitsemia perheitä vieraaksemme risteilemään. Monelle perheelle laivamatka on ollut ensimmäinen yhteinen lomamatka.

”Päivä Tukholmassa meni hujauksessa ja sääkin oli mitä mahtavin. Eikä unohdeta ruokaa, joka oli todella herkullista ja sitä riitti. Aivan uskomaton matka, vielä kerran iso kiitos tästä mahtavasta kokemuksesta, jonka tulemme muistamaan ikuisesti.” Perhe Mikkelistä

”Matka oli meille erikoislaatuinen, koska emme ole olleet koskaan olleet yhdessä matkalla. Puolet lapsista ei ole ollut ennen junassa, saatikka sitten laivalla. Suuri kiitos Hopelle ja Silja Linelle, jotka mahdollistitte perheellemme suurenmoisen loman! Mieleemme jäi lasten huudahdukset; elämän paras päivä!” Perhe Kokkolasta

Henkilökunnan osallistuminen

Myös Tallink Siljan henkilökunta on osallistunut Hope ry:n auttamiseen lahjoittamalla vaatteita sekä antamalla aikaansa vastuullisuuspäivissä, jotka on toteutettu työajalla. Näiden päivien aikana olemme apuna lajittelemassa lahjoituksina tulleita vaatteita lajittelukeskuksissa.

Henkilökuntamme on kerännyt vuosittain myös ison määrän joululahjoja, jotka on jaettu Hope ry:n asiakasperheiden lapsille.