Merimatkan Helmet

 

Etsitkö kivaa tekemistä ja inspiraatiota lomallesi? Risteily tarjoaa enemmän elämyksiä - kaikki saman katon alta. Täältä löydät poimitut helmet merimatkasi yhteyteen laivalle ja ihastuttaviin kohteisiin!

Siljaista tietoa

Siljaista tietoa

Siljan henkilökunnalla on paljon tietoa mm. siitä mitä kosmetiikkaa kannattaa ottaa matkalle mukaan ja mitkä ovat parhaimmat viinit! Tutustu Siljaista tietoa -sivuun ja hyödynnä merimatkallasi.

Tutustu Siljaista tietoa -vinkkeihin

Silja Resort helmet - vuorokausi Baltic Princessillä

Kurkistus kulisseihin

Kurkista laivan kulisseihin Baltic Princessin 23 tunnin risteilyllä Turusta! Työntekijät kertovat laivalla työskentelyn iloista ja haasteista kovassa työtahdissa sekä kuvailevat tyypillistä vuorokauttaan Baltic Princessin kyydissä.

Lue artikkeli

Silja Resort helmet - aamiainen kruunaa risteilykokemuksen

Aamiainen aalloilla

Laivalla saa nauttia maailman upeimmista saaristonäkymistä ja irtautua arjesta heti aamiaispöydässä. Ruokatoimittaja testasi ylellisen Tavolàta -ravintolan erikoisaamiaisen.

Tutustu erikoisaamiaiseen

Silja Resort helmet - Siljan top 3 klassikkoruoat

Siljan klassikot

Ruokatrendit vaihtelevat, klassikot pysyvät. Siljan klassikkoruoat muodostavat pysyvän makumuiston, joka halutaan kokea yhä uudelleen vuodesta toiseen.

Katso Siljan top 3 klassikkoannokset

Silja Resort helmet - romanttinen yllätysmatka merellä

Yllätyksistä ihanin

Lähestyypä rakkaasi syntymäpäivä tai häiden vuosipäivä, romanttinen merimatka on mitä paras yllätyslahja. Vinkkejä ylelliseen risteilykokemukseen antaa Vuosi herrasmiehenä -kirjan kirjoittaja Joonas Konstig.

Katso Joonaksen risteilyvinkit

Silja Resort helmet - Harri Hylkeen tarina

Harri Hylkeen tarina

Miten Siljan suloinen Harri Hylje päätyi asumaan laivalle? Lue Harri Hylkeen tarina iltasaduksi lapsillesi, pakkaa uikkarit laukkuun ja varaa uusia meriseikkailuja koko perheelle.

Lue Harri Hylkeen tarina

 

VARAA LAIVAMATKA RUOTSIIN →

 

Kakkukierros Tallinnan kahviloissa

Kakkukierros Tallinnan kahviloissa

Joko olet herkutellut Tallinnassa toinen toistaan viehättävämmissä kahviloissa? Löydät laajan valikoiman herkullisia leivoksia ja kakkuja nautittavaksi kahvin tai teen kera. Tutustu viiden eri kaupunginosan suosikkipaikkoihin ja niiden hintatasoon.

Katso kahvilavinkit

20 vinkkiä edullisten kesäjuhlien järjestämiseen

20 vinkkiä juhlien järjestämiseen

Tee juhlajärjestelyt hyvissä ajoin ja huolella niin ehdit itsekin juhlia. Ikimuistoiset bileet voit myös järjestää pienemmällä budjetilla kun suunnittelet ne hyvin. Nappaa parhaimmat juhlajärjestelyyn liittyvät vinkit ja nauti niin järjestelyistä kuin juhlistakin!

Katso vinkit juhlajärjestelyihin

3 x lapsiperheen luontokohde

3 x lapsiperheen luontokohde

Virosta löydät upeat luontokohteet myös perheen kanssa vierailtavaksi. Tutki fossiileja vesiputouksen äärellä tai tepastele leveillä pitkospuilla suon halki - Tutustu kiinnostaviin Viron luontomatkailukohteisiin, joissa viihtyvät kaikenikäiset.

Katso vinkit luontokohteisiin

Onnistuneen automatkan ABC

Automatkan ABC

Kun suunnittelet automatkan hyvin ja teet varaukset ajoissa, niin teet edullisen ja onnistuneen automatkan! Tutustu valokuvaaja Antti Vettenrannan ja perheen seikkailu- ja automatkan perusteella tehtyihin omakohtaisiin vinkkeihin.

Lue lisää automatkavinkeistä perheille

Veikka Gustafssonin seikkailu Baltiassa

Seikkailu Baltiassa

Suomen kokenein vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson valloitti Tallinkin haastamana Baltian 3 korkeinta huippua. Katso hauska videosarja seikkailusta ja nappaa talteen Veikan parhaat kohdevinkit!

Katso 3 huipun haaste

Keskiaikaisen taiteilijan Tallinna

Taiteilijan Tallinna

Kiinnostaako historia ja taide? Taidemuseo Kumun johtaja Kadi Polli antaa persoonalliset paikallisoppaan vinkit kierrokselle Tallinnaan. Kulje keskiajan tunnetuimpiin kuuluneen taiteilijan Michel Sittowin jalanjäljillä mm. omaleimaisella Katariinankujalla.

Lue lisää keskiaikaisesta Tallinnasta

Europa on shoppailijan unelma - kaikki saman katon alta edullisin merihinnoin!

Europa on shoppailijan unelma

Merimatkalla on helppo täydentää vaatekaappia ja tehdä edullisia kosmetiikkalöytöjä loppuvuoden juhlia varten. Europa tarjoaa monipuoliset valikoimat kaikenlaisille shoppailijoille - Tax Free Superstore, Perfume & Fashion ja monet muut myymälät kaikki kätevästi saman katon alla.

Tutustu ostosvinkkeihin

 

VARAA LAIVAMATKA VIROON →