Cover image

Galaxy uudistuu


Osana Tallink SIljan laajamittaisia uudistuksia myös Galaxy on läpikäynyt muodonmuutoksen ja jatkaa liikennöintiä Turku-Tukholma-reitillään 6.2.2019 lähtien. Merkittävimpiä uudistuksia ovat mm. yökerho Starlight, lasten entistä suurempi Silja Land -leikkimaailma, ehostuksen saanut Grande Buffet ja upouusi Fast Lane -ravintola, josta voi ostaa ruoka-annoksia myös yöaikaan. Laajennetusta Fashion Street -myymälästä löytyy kattava valikoima huippumerkkejä, joista uutuutena mm. Superdryn oma 70 m2 osio. Lisäksi laivan yleisiä tiloja on uusittu entistä virkistävämmän elämyksen luomiseksi.

Tervetuloa uudistuneelle laivalleTutustu Galaxyn laivapalveluihin

Galaxyn uusi Starlight-yökerho

UUSI YÖKERHO – STARLIGHT

Entinen yökerho Starlight Palace on modernisoitu laajamittaisesti uuteen uskoon, ja tila on saanut myös uuden nimen, Starlight. Tila toimii myös isommalle joukolle kokousasiakkaita kätevänä tapahtumatilana.

Varaa risteilysi nyt Varaa risteilysi nyt
Galaxyn uusi Silja Land

lapsille uusi silja land

Galaxyn leikkihuonetta laajennettiin, ja uusi ja entistä modernimpi Silja Land -leikkimaailma sijaitsee nyt kannella 5. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Silja Landiin!

Lue lisää Silja Landista

Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Hauskaa saa pitää muistaen, että lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla.

Loma-aikoina (pääsiäisenä, kesällä, syys-, joulu- ja talvilomalla) sekä viikonloppuisin laivassa on myös lasten rakastama Muumipeikko. Lisäksi laivalla on paljon erilaista järjestettyä ohjelmaa kaikenikäisille lapsille.

Galaxyn uuden Grande Buffet -ravintolan eri pisteet

Grande Buffet

Uudistunut Grande Buffet tarjoaa makuja ympäri maailman Skandinaviasta Aasiaan. Noutopöydät ovat jaettu erillisiksi toreiksi, joiden sadosta voit nauttia haluamassasi järjestyksessä.

Katso tarkemmat tiedot Grande Buffet -ravintolasta

Uuden buffetin rakenne on mietitty tarkoin. Enää asiakkaiden ei tarvitse seistä pitkissä jonoissa odottamassa vuoroaan, sillä esimerkiksi kylmiä ja lämpimiä ruokia voi jatkossa hakea monista eri paikoista.

Valitse mieleisesi vihannestorin antimista ja italialaisen antipasto-torin herkuista. Kaikkiruokainen valitsee lautaselleen myös kalatorin ja tex mex -torin herkkuja. Makeannälkä lähtee, kun koukkaat jälkiruokatorin makeiden ja juustojen kautta. Lapsille on ravintolassa oma lastenpöytä lihapullineen, mutta pikku kulinaristit voivat nauttia myös buffetin eksoottisempia makuja. Grande Buffet -ravintolassa on tarjolla myös meriaamiainen.

KATSO BUFFET-TARJONTA (pdf)

Fast Lane

Fast Lane

Uudesta Fast Lane -ravintolasta laivan 6. kannelta saa nyt lämpimiä ruoka-annoksia ja tarjolla on ruokaa myös öiseen aikaan. Ravintolan antimia voit ostaa myös mukaan.

Lue lisää uudistuneesta Fast Lane -ravintolasta

Fast Lane -ravintolasta saat sekä kahvilatuotteita että lämmintä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Jonotuskäytäntö nopeutuu ja helpottuu, kun ruokien ja juomien noutopaikat hajautetaan.

Tarjolla on tuttujen lihapullien lisäksi kokin loihtimia herkullisia annoksia. Fast Lane on avoinna lähes koko vuorokauden tarjoten mahdollisuuden myös yöherkutteluun.

Galaxyn uudistuneen Fashion Street -myymälän Superdry osio

Uudistunut Fashion Street

Uudistuneesta Fashion Street -myymälästä löydät kattavan valikoiman laatumerkkejä. Muodinnälkäiset pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta valikoimasta ja suuremmasta tilasta!

Tutustu Fashion Street -myymälään

Tästä upeasta myymälästä löydät paljon erilaisia naisten ja miesten vaatteita ja asusteita, myös lapsille. Merkkivalikoimasta löytyy mm. Mexx, Esprit, Marc O'Polo, Desigual ja uusi 70 m² kokoinen Superdry-osio. Tervetuloa tekemään löytöjä.

Silja Resort - Aina uusia elämyksiä

Silja Resort - aina uusia elämyksiä

Viihtyisämmän elämyksen luomiseksi osa Galaxyn hyttejä ja julkisia tiloja on ehostettu entistä tyylikkäämmiksi.

Lue lisää hyttiuudistuksista

Osassa Galaxyn hyteissä on uudistettu mattoja ja muita tekstiilejä. Lisäksi Executive Suite -hyteissä on uusittu kylpyhuoneet ja televisiot sekä laivan yleisiä wc-tiloja on remontoitu. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta Silja Resort -elämyksestä uudistuneelle laivalle!

Silja Resort - aina enemmän elämyksiä

Tutustu ja varaa 23 h -risteily aamuvuorolla Turusta →