• FriendSHIP Teens

  Kohti jännittäviä seikkailuita


  Uusia seikkailuita, yhteisiä hetkiä ja valtavasti riemua – sitä on ystävyyden laiva, Silja FriendSHIP. Koe jännittävä pakopeli, viihdyttävät showt ja herkulliset ruoat sekä tapaa tietenkin uusia ystäviä. Ystävyyden laivalla syödään hyvin, shoppaillaan merihintaisia löytöjä ja vietetään aikaa ystävien kanssa.


  Sillä sitä on Silja Resort – aina uusia elämyksiä, myös perheille.

 • Osallistu Helsinki-Tukholma-reitin jännittävään uutuuteen, pakopeliin 1.6. alkaen

  Uutuus! Jännittävä pakopeli

  HELSINKI-TUKHOLMA-REITIN LAIVOILLA JOKA PÄIVÄ

  Uutuutena Silja Serenadella ja Silja Symphonylla voit pelata pakopeliä, jonka pelikenttänä toimii koko laiva! Tehtävänäsi on ratkaista ongelmat, selvittää seuraava paikka ja lopulta ratkaista koko mysteeri. Aloita laivaseikkailusi Silja Land -leikkimaailmasta.

  Huom. Pakopeliin voit osallistua jättämällä pantin (10 € tai 100 SEK) klo 8-10 tai 16-22 välisenä aikana Silja Serenaden tai Silja Symphonyn Silja Land -leikkimaailmaan, josta saat lisäohjeet. Huomioithan, että saat pantin takaisin samoina Silja Landin aukioloaikoina. Peli ei haastavuutensa vuoksi sovellu nuoremmille lapsille (suositus yli 12-v.).

  Tutustu pakopeli-tarinaan
  Pakopeli laivalla – selvitä mysteeri

  Maailma on järkkynyt, eikä aikaa ole tuhlattavaksi! Isoisosetänsä salaiset muistiinpanot Pohjanmeren mystisistä, keltaisista kiteistä kadottanut tyttö on saattanut vahingossa vaaraan koko maailman. Selvittääkseen mysteerin ja estääkseen täystuhon hän tarvitsee avukseen laivamatkustajia, jotka ovat silmittömän rohkeita ja joiden hoksottimet pelaavat kovassakin paikassa. Onko sinusta tehtävään?

  Silja Linella pääset selvittämään suurta mysteeriä, kun laivan käytävät muuttuvat teinien jännittäväksi seikkailuksi.

  Insideout Productionsin suunnittelema ja toteuttama uusi pakopeli ei vaadi lukkojen avaamisia, eivätkä pelaajat ole missään vaiheessa oikeassa hädässä. Kaikki on yhtä upeaa näytöstä, jossa hyödynnetään vuorovaikutteista teknologiaa ja koukuttavaa juonta. Jos sankarillinen seikkailu ja roolipelit ovat sinun mieleesi, pelaa tätä peliä ja ratkaise mysteeri!

  Katso pakopeli-video

 

INSPIROIDU: Jännittävä pakopeli vie teinit aikamatkalle →

 

Tekemistä teineille

 
Aktivaattorit järjestävät myös teineille ohjelmaa laivalla ja uusimmat Play Station -pelit sekä digitaaliset pelit, mm. iWall, löydät laivoiltamme (pelit vaihtelevat reiteittäin). Kesäisin koko perheen show esitetään Helsinki-Tukholma-reitillä ja syys- ja talvilomalla näet tähtiartistien keikkoja. Lisäksi Helsinki-Tukholma-reitiltä löytyy joka päivä suosittu pakopeli, jonka parissa vierähtää varmasti hetki jos toinenkin!

Laivoilta shoppailet edullisemmin kuin maista uusimmat vaatteet ja asusteet mm. Superdry ja Tommy Hilfiger -merkeiltä sekä näyttävimmät kuulokkeet ja muut tekniset tuotteet.

Hauskimmat hetket koetaan Siljalla!


Lue miten Harri Hylje ja Red ystävystyivät

Lasten ja nuorten ohjelma Helsinki–Tukholma-reitillä
Lasten ja nuorten ohjelma Turku–Tukholma-reitillä

Herkkuruokia teineille

 
Laivalla teinit syövät tietysti kuten aikuisetkin, mutta saavat alennuksen Buffet-ruokailun hinnasta. Vielä edullisemmin ruokailet kun ostat ateriakupongit jo ennakkoon ennen laivamatkaa. Baarista tilaat mageet mocktailit jälkkäriksi tai janoon. À la carte -ravintoloista voit myös lainata pienen lautapelisetin (mm. pelikortit ja domino) ruokailun yhteyteen. Helsinki-Tukholma-reitillä herkuttelet lisäksi Spice Ice -jäätelöillä (Silja Landin vieressä).

Laiva on lastattu yhteisillä herkutteluhetkillä!

 

Ruokailu Siljan laivoilla
Ravintoloiden menut

FriendSHIP Teens -ranneke

 
Osta ennakkoon FriendSHIP-ranneke, jonka arvo on moninkertainen hintaan verrattuna!

Rannekkeen hinta: 15,90 € (Club One -asiakkaille 14,90 €)

Teens-rannekkeeseen (12-17-v.) sisältyy:
 
 • narureppu
 • 2 x pelikerta laivan viihdepeleihin
 • yllätys
 • lasten juomakuponki, arvo à 3,00 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • lasten juomakuponki, arvo à 5,50 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • jäätelökuponki, arvo à 5,00 € (voimassa Spice Ice -pisteellä)
 • ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpylä- ja saunaosastolle (maksavan aikuisen seurassa)
KATSO VIDEO: FriendSHIP-ranneke

Huom. Rannekkeen voit ostaa 14.1.2020 alkaen toistaiseksi (niin kauan kuin rannekkeita on saatavilla) Helsinki–Tukholma-reitille (ei Ahvenanmaa) sekä kokeilujaksolle 1.2.–15.3. Turku–Tukholma-reitille. Ranneke ostettavissa Helsinki–Tukholma-reitille viimeistään 24 h ennen lähtöä ja Turku–Tukholma-reitille viimeistään 48 h ennen lähtöä.
 

Silja FriendSHIP - Teens

Vinkkejä teineille

Vinkit teineille Tukholmaan

Teinien vinkit laivalle ja Tukholmaan

Pinja 17 v, Anton 16 v, Ninni 15 v ja Unna 14 v kävivät Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä ja antoivat omat vinkkinsä niin Siljan laivalle kuin Tukholmassa kiertelyynkin.

Katso teinien vinkit laivalle ja Tukholmaan

Lue artikkeli: FriendSHIP-ranneke kaikenikäisille lapsille →
Varaa risteilysi nyt → Varaa risteilysi nyt →

Jännittävä pakopeli

Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla, Silja Serenadella ja Silja Symphonylla, on teineille mielenkiintoinen interaktiivinen pakopeli. Pelikenttänä toimii koko laiva ja tehtävänä on ratkaista kadonneiden kristallien arvoitus. Joko sinä olet pelannut?

Tutustu tarkemmin pakopeliin →
Lue artikkeli: Jännittävä pakopeli vie teinit aikamatkalle →
Varaa resort-lomasi nyt → Varaa resort-lomasi nyt →

Silja Resort - Aina uusia elämyksiä perheille →