• FriendSHIP Teens

  Kohti jännittäviä seikkailuita


  Uusia seikkailuita, yhteisiä hetkiä ja valtavasti riemua – sitä on ystävyyden laiva, Silja FriendSHIP. Koe jännittävä interaktiinen seikkailupeli Hack on Deck, viihdyttävät showt ja herkulliset ruoat sekä tapaa tietenkin uusia ystäviä. Ystävyyden laivalla syödään hyvin, shoppaillaan merihintaisia löytöjä ja vietetään aikaa ystävien kanssa.


  Silja Line – aina uusia elämyksiä, myös perheille.

 • Pelaa digitaalista Hack on Deck -seikkailupeliä, peliareenana koko laiva!

  Hack on Deck

  Interaktiivinen seikkailupeli laivassa - tätä et voi kokea kotona!

  Interaktiivinen seikkailupeli laivassa. Löydä piilotetut asemat! Syötä salaiset koodit! Hakkeroi, hajota, chattaa, ratkaise ja pelaa loppuun asti! Et voi kokeilla tätä kotona!

  16-vuotias hakkeri tarvitsee apuasi, mutta niin myös häntä jahtaava agentti. Vain sinä voit auttaa heitä ja päättää, keneen voit luottaa. Se ei ole niin yksinkertaista kuin luulet. Löydät piilotettuja palvelimia, hakkeroidut salaisiin tietokantoihin, taistelet tietokoneviruksia vastaan ja asetat ansoja. Ja tarinan loppu… no, se riippuu sinusta.

  Tule pelaamaan Hack on Deck -seikkailupeliä, pelialueenasi koko laiva! Hack on Deck kaikilla laivoillamme (poislukien Symphony, Megastar ja Star). Pelin on suunnitellut ja toteuttanut InsideOut Productions.

 
 

Tekemistä teineille

 
Aktivaattorit järjestävät myös teineille ohjelmaa laivalla ja uusimmat Play Station -pelit sekä digitaaliset pelit, mm. iWall, löydät laivoiltamme (pelit vaihtelevat reiteittäin). Kesäisin laivalla riittää puuhasteltavaa ja mm. syys- ja talvilomalla näet tähtiartistien keikkoja. Lisäksi laivoiltamme löytyy uusi interaktiivinen seikkailupeli Hack on Deck, jonka parissa vierähtää varmasti hetki jos toinenkin!

Laivoilta shoppailet edullisemmin kuin maista uusimmat vaatteet ja asusteet mm. Superdry ja Tommy Hilfiger -merkeiltä sekä näyttävimmät kuulokkeet ja muut tekniset tuotteet.

Hauskimmat hetket koetaan Siljalla!


Lue miten Harri Hylje ja Red ystävystyivät

Herkkuruokia teineille

 
Laivalla teinit syövät tietysti kuten aikuisetkin, mutta saavat alennuksen Buffet-ruokailun hinnasta. Vielä edullisemmin ruokailet kun ostat ateriakupongit jo ennakkoon ennen laivamatkaa. Baarista tilaat mageet mocktailit jälkkäriksi tai janoon. À la carte -ravintoloista voit myös lainata pienen lautapelisetin (mm. pelikortit ja domino) ruokailun yhteyteen.

Laiva on lastattu yhteisillä herkutteluhetkillä!

 

Ruokailu Siljan laivoilla
Ravintoloiden menut

FriendSHIP Teens -ranneke

 
Osta ennakkoon FriendSHIP-ranneke, jonka arvo on moninkertainen hintaan verrattuna!

Rannekkeen hinta: 15,90 € (Club One -asiakkaille 14,90 €)

Teens-rannekkeeseen (12-17-v.) sisältyy:
 
 • narureppu
 • 2 x pelikerta laivan viihdepeleihin
 • yllätys
 • lasten juomakuponki, arvo à 3,00 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • lasten juomakuponki, arvo à 5,50 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • jäätelökuponki, arvo à 5,00 € (voimassa Pingviini-jäätelöbaarissa)
 • ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpylä- ja saunaosastolle (maksavan aikuisen seurassa)
KATSO VIDEO: FriendSHIP-ranneke

Huom. Rannekkeen voit ostaa toistaiseksi (niin kauan kuin rannekkeita on saatavilla) Helsinki–Riika-reitille. Ranneke ostettavissa Helsinki–Riika-reitille viimeistään 24 h ennen lähtöä.
 

Silja FriendSHIP - Teens