• FriendSHIP Kiddos

  Elämyksiä perheen pienimmille


  Silja FriendSHIP – Ystävyyden laivalla on valtavasti tekemistä, jännittäviä seikkailuja ja uusia elämyksiä myös perheen pienimmille: aina yhtä ihana Harri Hylje, ihka oikea Muumi-disko, lasten oma buffet ja paljon muuta. Ystävyyden laivalla syödään hyvin, shoppaillaan kesälöytöjä, leikitään ystävien kanssa ja vaihdetaan salaisuuksia.


  Sillä sitä on Silja Resort – aina uusia elämyksiä, myös perheille.

 

Puuhasteltavaa perheen pienimmille

 
Perheen lasten hauskimmat seikkailut ja uudet ystävät löydät Siljalta! Perheen pienimmät lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailmassa pallomerineen, legoineen, peleineen ja muine aktiviteetteineen. Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina voit halailla Harri Hyljettä ja Muumia laivoilla ja Muumi-diskossa pienimmät ja miksei isommatkin lapset pääsevät näyttämään tanssiliikkeensä Muumin ja Harri Hylkeen johdolla. Uutuutena Angry Birds Summer Center (9.6.–13.8. Silja Serenadella ja 10.6.–14.8. Silja Symphonylla Helsinki–Tukholma-reitillä sekä 15.6.–14.8. Baltic Princessillä ja 9.6.–14.8. Galaxylla Turku–Tukholma-reitillä), jolloin kesän leikkimaailmassa puuhastellaan Angry Birds -teeman mukaisesti mm. Possujen harjoitusradalla. Järjestämme myös n. kerran kuussa lasten erikoisristeilyjä, kuten Skidit Risteilyt ja Lasten Festarit erikoisohjelmineen.

Laiva on lastattu Harri Hylkeellä!

 

Lasten ohjelma Helsinki–Tukholma-reitillä
Lasten ohjelma Turku–Tukholma-reitillä

Naurua ja herkuttelua

 
Perheen pienimmät (0–5-v.) syövät Grande Buffet -ravintolassa ilmaiseksi vanhempien seurassa. Jälkkäriksi Grande Buffet -ravintolassa lapset herkuttelevat muiden herkkujen lisäksi suussasulavalla pehmiksellä, ja jokainen saa koristella jäätelöannoksesta itselleen sopivan. Grande Buffet -ravintolassa pienimmät lapset keskittyvät mieluisaan puuhaan saadessaan piirustusvälineet, joten vanhemmatkin voivat syödä rauhassa. Leikkimaailmassa touhuilun välissä rauhoitutaan välillä herkuttelemaan Spice Ice -jäätelöillä (Helsinki-Tukholma-reitillä Silja Landin vieressä).

Laiva on lastattu naurulla ja herkuttelulla!

 

Ruokailu Siljan laivoilla
Ravintoloiden menut

 • Silja FriendSHIP Kiddos -rannekkeella saat runsaasti etuja.
 • Silja FriendSHIP Kiddos -rannekkeella saat runsaasti etuja.

FriendSHIP Kiddos -ranneke

 
Rannekkeen hinta 15,90 €/risteily (9,90 €/yksi suunta Helsinki-Tukholma-reitillä)

Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä Kiddos-rannekkeeseen (0-5-v.) sisältyy:
 
 • selkäreppu
 • lasten puuhakirja ja puuvärikynäsetti
 • yllätys
 • 4 x lasten juomakuponki*, arvo à 2,50 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • 2 x jäätelökuponki*, arvo à 3,00 € (voimassa Spice Ice -pisteellä)
 • ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpyläosastolle (maksavan aikuisen seurassa)
* Reittimatkalla yhteen suuntaan rannekkeeseen sisältyy 1 x lasten juomakuponki ja 1 x jäätelökuponki.

Huom. Kokeilujakson aikana voit ostaa rannekkeen vain 3.-16.6.2019 lähdöille Helsinki-Tukholma-reitillä (ei Ahvenanmaa). Ranneke ostettavissa viimeistään 24 h ennen lähtöä.
 

Silja FriendSHIP - Kiddos

Silja Resort - Aina uusia elämyksiä perheille →