• FriendSHIP Kiddos

  Elämyksiä perheen pienimmille


  Silja FriendSHIP – Ystävyyden laivalla on valtavasti tekemistä, jännittäviä seikkailuja ja uusia elämyksiä myös perheen pienimmille: aina yhtä ihana Harri Hylje, ihka oikea Muumi-disko, lasten oma buffet ja paljon muuta. Ystävyyden laivalla syödään hyvin, shoppaillaan kesälöytöjä, leikitään ystävien kanssa ja vaihdetaan salaisuuksia.


  Sillä sitä on Silja Resort – aina uusia elämyksiä, myös perheille.

 

Puuhasteltavaa perheen pienimmille

 
Perheen lasten hauskimmat seikkailut ja uudet ystävät löydät Siljalta! Perheen pienimmät lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailmassa pallomerineen, legoineen, peleineen ja muine aktiviteetteineen. Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina voit halailla Harri Hyljettä ja Muumia laivoilla ja Muumi-diskossa pienimmät ja miksei isommatkin lapset pääsevät näyttämään tanssiliikkeensä Muumin ja Harri Hylkeen johdolla. Järjestämme myös n. kerran kuussa lasten erikoisristeilyjä, kuten Skidit Risteilyt ja Lasten Festarit erikoisohjelmineen.

Laiva on lastattu Harri Hylkeellä!


Lue miten Harri Hylje ja Red ystävystyivät

Lasten ohjelma Helsinki–Tukholma-reitillä
Lasten ohjelma Turku–Tukholma-reitillä

Naurua ja herkuttelua

 
Perheen pienimmät (0–5-v.) syövät Grande Buffet -ravintolassa ilmaiseksi vanhempien seurassa. Jälkkäriksi Grande Buffet -ravintolassa lapset herkuttelevat muiden herkkujen lisäksi suussasulavalla pehmiksellä, ja jokainen saa koristella jäätelöannoksesta itselleen sopivan. Grande Buffet -ravintolassa pienimmät lapset keskittyvät mieluisaan puuhaan saadessaan piirustusvälineet, joten vanhemmatkin voivat syödä rauhassa. Leikkimaailmassa touhuilun välissä rauhoitutaan välillä herkuttelemaan Spice Ice -jäätelöillä (Helsinki-Tukholma-reitillä Silja Landin vieressä).

Laiva on lastattu naurulla ja herkuttelulla!

 

Ruokailu Siljan laivoilla
Ravintoloiden menut

FriendSHIP Kiddos -ranneke

 
Osta ennakkoon FriendSHIP-ranneke, jonka arvo on huomattavasti suurempi hintaan verrattuna!

Rannekkeen hinta: 15,90 € (Club One -asiakkaille 14,90 €)

Kiddos-rannekkeeseen (0-5-v.) sisältyy:
 
 • selkäreppu
 • lasten puuhakirja ja puuvärikynäsetti
 • yllätys
 • lasten juomakuponki, arvo à 3,00 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • lasten juomakuponki, arvo à 5,50 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • jäätelökuponki, arvo à 5,00 € (voimassa Spice Ice -pisteellä)
 • ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpylä- ja saunaosastolle (maksavan aikuisen seurassa)
KATSO VIDEO: FriendSHIP-ranneke

Huom. Rannekkeen voit ostaa 14.1.2020 alkaen toistaiseksi (niin kauan kuin rannekkeita on saatavilla) Helsinki–Tukholma-reitille (ei Ahvenanmaa) sekä kokeilujaksolle 1.2.–15.3. Turku–Tukholma-reitille. Ranneke ostettavissa Helsinki–Tukholma-reitille viimeistään 24 h ennen lähtöä ja Turku–Tukholma-reitille viimeistään 48 h ennen lähtöä.
 

Silja FriendSHIP - Kiddos

Silja Resort - Aina uusia elämyksiä perheille →