• FriendSHIP Juniors

  Uusia leikkejä ja ystäviä


  Silja FriendSHIP – Ystävyyden laivalta löytyy liuta uusia elämyksiä ja hauskoja leikkejä kaikille seiloreille: lasten muiden suosikkien lisäksi koulujen loma-aikoina näet suloisen Harri Hylkeen. Ystävyyden laivalla herkutellaan, shoppaillaan löytöjä, leikitään ystävien kanssa ja vaihdetaan salaisuuksia.


  Sillä sitä on Silja Resort – aina uusia elämyksiä, myös perheille.

 

Uusia ystäviä ja yhteisiä leikkejä

 
Aktivaattorit järjestävät junioreille ohjelmaa laivalla ja Silja Land -leikkimaailmasta löydät mm. uusimmat Play Station -pelit ja myös digitaalisia pelejä, kuten iWall (pelit vaihtelevat reiteittäin). Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina Harri Hylje ja Muumi majailevat laivoillamme koko perheen iloksi. Kesäisin nautit Helsinki–Tukholma-reitilläkoko perheen show -esityksestä alkuillasta sekä mm. syys- ja talvilomalla tähtiartistien upeista keikoista. Myös Helsinki–Tukholma-reitiltä uutuutena löytyy joka päivä pakopeli, jonka parissa vierähtää mielenkiintoinen tovi jos toinenkin.

Laivojen Kids & Toys -myymälästä shoppailet mm. ihanat pehmolelut ja muut uutuudet sekä lasten eri vaatemerkkituotteita. Tekniikan ihmelapset tekevät löytöjä Electronics-myymälästä.

Laiva on lastattu uusilla ystävillä!


Lue miten Harri Hylje ja Red ystävystyivät

Lasten ja nuorten ohjelma Helsinki–Tukholma-reitillä
Lasten ja nuorten ohjelma Turku–Tukholma-reitillä

Maistuvia ruokia junioreille

 
Laivalla juniorit voivat syödä tietysti kuten aikuisetkin, mutta he saavat alennuksen annoksen hinnasta. Grande Buffetista valitset myös terveellisempiä herkkuja. Baarista saat junioreille mageet mocktailit jälkkäriksi tai janoon. À la carte -ravintoloista voit myös lainata pienen lautapelisetin (mm. pelikortit ja domino) ruokailun yhteyteen. Helsinki-Tukholma-reitilllä herkuttelet lisäksi Spice Ice -jäätelöillä (Silja Landin vieressä).

Laiva on lastattu maistuvilla hetkillä!

 

Ruokailu Siljan laivoilla
Ravintoloiden menut

FriendSHIP Juniors -ranneke

 
Osta ennakkoon FriendSHIP-ranneke, jonka arvo on vähintään kaksinkertainen hintaan verrattuna!

Rannekkeen hinta: 15,90 € (Club One -asiakkaille 14,90 €)

Juniors-rannekkeeseen (6-11-v.) sisältyy:
 
 • selkäreppu
 • lasten tehtäväkirja ja puuvärikynäsetti
 • yllätys
 • lasten juomakuponki, arvo à 3,00 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • lasten juomakuponki, arvo à 5,50 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • jäätelökuponki, arvo à 5,00 € (voimassa Spice Ice -pisteellä)
 • ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpylä- ja saunaosastolle (maksavan aikuisen seurassa)
KATSO VIDEO: FriendSHIP-ranneke

Huom. Rannekkeen voit ostaa 14.1.2020 alkaen toistaiseksi (niin kauan kuin rannekkeita on saatavilla) Helsinki–Tukholma-reitille (ei Ahvenanmaa) sekä kokeilujaksolle 1.2.–15.3. Turku–Tukholma-reitille. Ranneke ostettavissa Helsinki–Tukholma-reitille viimeistään 24 h ennen lähtöä ja Turku–Tukholma-reitille viimeistään 48 h ennen lähtöä.
 

Silja FriendSHIP - Juniors

Silja Resort - Aina uusia elämyksiä perheille →