• FriendSHIP Juniors

  Uusia leikkejä ja ystäviä


  Silja FriendSHIP – Ystävyyden laivalta löytyy liuta uusia elämyksiä ja hauskoja leikkejä kaikille seiloreille: lasten muiden suosikkien lisäksi Angry Birdsin Red on kavereineen valloittanut Siljan Summer Center -leikkimaailman tänä kesänä. Ystävyyden laivalla herkutellaan, shoppaillaan löytöjä, leikitään ystävien kanssa ja vaihdetaan salaisuuksia.


  Sillä sitä on Silja Resort – aina uusia elämyksiä, myös perheille.

 

Uusia ystäviä ja yhteisiä leikkejä

 
Aktivaattorit järjestävät junioreille ohjelmaa laivalla ja Silja Land -leikkimaailmasta löydät uusimmat Play Station -pelit ja myös digitaalisia pelejä, mm. iWall (pelit vaihtelevat reiteittäin). Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina Harri Hylje ja Muumi majailevat laivoillamme koko perheen iloksi. Kesällä uutuutena Angry Birds Summer Center (9.6.–13.8. Silja Serenadella ja 10.6.–14.8. Silja Symphonylla Helsinki–Tukholma-reitillä sekä 15.6.–14.8. Baltic Princessillä ja 9.6.–14.8. Galaxylla Turku–Tukholma-reitillä), jolloin kaikki on Angry Birds -teeman mukaista mm. kosketusnäyttöpelit ja saatat nähdä vilauksen Angry Birdsien Redistä tai jostain muusta Angry Birds -hahmosta. Kesällä nautit tietysti koko perheen show -esityksestä alkuillasta klo 21.00. Myös kesäuutuutena Helsinki–Tukholma-reitiltä löytyy pakopeli, jonka parissa vierähtää mielenkiintoinen tovi jos toinenkin. Muistathan myös ladata Moomin Move -mobiilipelin puhelimeesi ennen matkaa!

Laivojen Kids & Toys -myymälästä shoppailet mm. ihanat pehmolelut ja muut uutuudet sekä lasten eri vaatemerkkituotteita. Tekniikan ihmelapset tekevät löytöjä Electronics-myymälästä.

Laiva on lastattu uusilla ystävillä!


Lue miten Harri Hylje ja Red ystävystyivät

Lasten ja nuorten ohjelma Helsinki–Tukholma-reitillä
Lasten ja nuorten ohjelma Turku–Tukholma-reitillä

Maistuvia ruokia junioreille

 
Laivalla juniorit voivat syödä tietysti kuten aikuisetkin, mutta he saavat alennuksen annoksen hinnasta. Grande Buffetista valitset myös terveellisempiä herkkuja. Baarista saat junioreille mageet mocktailit jälkkäriksi tai janoon. À la carte -ravintoloista voit myös lainata pienen lautapelisetin (mm. pelikortit ja domino) ruokailun yhteyteen. Helsinki-Tukholma-reitilllä herkuttelet lisäksi Spice Ice -jäätelöillä (Silja Landin vieressä).

Laiva on lastattu maistuvilla hetkillä!

 

Ruokailu Siljan laivoilla
Ravintoloiden menut

FriendSHIP Juniors -ranneke

 
Osta ennakkoon FriendSHIP-ranneke, jonka arvo on vähintään kaksinkertainen hintaan verrattuna!

Rannekkeen hinta: 15,90 €/risteily (9,90 €/yksi suunta Helsinki-Tukholma-reitillä)

Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä Juniors-rannekkeeseen (6-11-v.) sisältyy:
 
 • selkäreppu
 • lasten tehtäväkirja ja puuvärikynäsetti
 • yllätys
 • 4 x lasten juomakuponki*, arvo à 2,50 € (voimassa ravintoloissa ja baareissa)
 • 2 x jäätelökuponki*, arvo à 3,00 € (voimassa Spice Ice -pisteellä)
 • ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpyläosastolle (maksavan aikuisen seurassa)
* Reittimatkalla yhteen suuntaan rannekkeeseen sisältyy 1 x lasten juomakuponki ja 1 x jäätelökuponki.

Huom. Rannekkeen voit ostaa kokeilujakson aikana 15.7.-31.8.2019 lähdöille (niin kauan kuin rannekkeita on saatavilla) Helsinki-Tukholma-reitille (ei Ahvenanmaa). Ranneke ostettavissa viimeistään 24 h ennen lähtöä.
 

Silja FriendSHIP - Juniors

Silja Resort - Aina uusia elämyksiä perheille →