Tiedote

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta


Peruuntuneiden lähtöjen osalta myynti- ja asiakaspalvelumme on yhteydessä kaikkiin matkustajiin. Halutessasi voit täyttää matkaasi koskevan muutos- tai peruutuslomakkeen. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-18.

Tukholman hotellimatkat ja vinkit

Tervetuloa saarien ja siltojen Tukholmaan! Tukholma on ajankohtainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina, nähtävyydet ja kokemukset odottavat kaiken ikäisiä. Olitpa sitten shoppailija, herkuttelija, nautiskelija tai perhekohteiden etsijä, Tukholma tarjoaa sinulle upeita kokemuksia jokaisella visiitillä.

Hotellimatkat Tukholmaan sisältävät edestakaiset laivamatkat Helsingistä tai Turusta iltavuorolla (Turusta myös aamuvuorolla) valitussa hyttiluokassa sekä majoituksen aamiaisineen. Joko olet yöpynyt omaleimaisissa Scandic Signature -hotelleissa? Haymarket by Scandic tarjoaa design-elämyksen 1920-luvun hengessä ja lifestyle-hotelli Downtown Camper by Scandic tarjoaa täydellisen majapaikan urbaanille matkailijalle.

Club One -kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja →
Tutustu kohdevinkkeihin Tukholmassa →

Tukholman nähtävyydet ja kohdevinkit

Hyödynnä kohdevinkit Tukholmaan, joko olet käynyt Millesgårdenissa?

Ohjelmaa Tukholmassa

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily tai hotellimatka Tukholmaan ja hyödynnä kohdevinkkimme Tukholman ilmaisiin museoihin ja muihin nähtävyyksiin!

Tutustu kohdevinkkeihin →

Varaa ennakkoon sisäänpääsyliput ABBA the Museum interaktiiviseen museoon!

Hauskuuksia perheille

Niin perheille kuin muillekin Abba The Museum interaktiivisessa museossa uutuutena Mamma Mia! Behind The Movie Magic -näyttely. Varaa sisäänpääsyliput laivamatkan yhteyteen!

Tutustu ja varaa sisäänpääsyliput →

The Viking Museum - tutustu viikinkien elämään

Djurgården

Djurgårdenilta löydät Gröna Lundin, Skansenin ja runsaasti museoita, kuten The Viking Museumin. Tutustu interaktiivisessa museossa viikinkien elämään.

Tutustu Djurgårdenin vinkkeihin →

Vinkkejä teineille

Vinkit teineille Tukholmaan

Teinien vinkit laivalle ja Tukholmaan

Pinja 17 v, Anton 16 v, Ninni 15 v ja Unna 14 v kävivät Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä ja antoivat omat vinkkinsä niin Siljan laivalle kuin Tukholmassa kiertelyynkin.

Katso teinien vinkit laivalle ja Tukholmaan

Lue artikkeli: FriendSHIP-ranneke kaikenikäisille lapsille →
Varaa risteilysi nyt → Varaa risteilysi nyt →

Jännittävä pakopeli

Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla, Silja Serenadella ja Silja Symphonylla, on teineille mielenkiintoinen interaktiivinen pakopeli. Pelikenttänä toimii koko laiva ja tehtävänä on ratkaista kadonneiden kristallien arvoitus. Joko sinä olet pelannut?

Tutustu tarkemmin pakopeliin →
Lue artikkeli: Jännittävä pakopeli vie teinit aikamatkalle →
Varaa perhelomasi nyt → Varaa perhelomasi nyt →