Tubetour-risteily 14.4.2018

 

Tubetour-risteily jälleen 14.4.2018 Baltic Princessillä Turusta!
Mukana mm. Tubettajat Lakko, Herbalisti, Mansikkka, Mikirotta, Sita Salminen ja ZoneVD.

Varaa matkasi käyttämällä koodia TUBETOUR, jotta saat pääsylipun tapahtumiin.
Koodi hyödynnetään automaattisesti, kun varaat alla olevasta varauslinkistä.

 

Tubetour-risteilyn ohjelma

Ohjelma

Baltic Princess lähtee 14.4.2018 klo 20.15 Turusta ja saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana klo 19.15. Varaa itsesi mukaan ja nauti 23 h -risteilystä täynnä tubeohjelmaa!

Lue lisää ohjelmasta →
Tubetour-risteilyn hinnat ja varausohjeet

Hinnat ja varausohjeet

Voit varata Tubetour-risteilysi Baltic Princessillä kätevästi netistä tai puhelimitse 0600 157 00 – toimi nopeasti, nämä risteilyt myydään loppuun.

Lue lisää hinnosta ja varausohjeista →

Tubettajat

Herbalisti

Herbalisti

Huippusuosittu Herbalisti tekee videoita täydellä sydämellä. Monipuolisten vlogien ja pelivideoiden lisäksi Juuso nauttii päästessään toteuttamaan omia unelmiaan ja ottamaan myös katsojat mukaan osaksi seikkailuja. Taidokkaat videot ovatkin ehtineet viehättää katsojia jo useiden vuosien ajan!

Tutustu Herban kanavaan

Lakko

Lakko

Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Kekseliäät videot yhdistelevät Lakon vahvuuksia, hauskuuttavat katsojia ja yllättävät kerta toisensa jälkeen.

Tutustu Lakon kanavaan

Mansikkka

Mansikkka

Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vaikuttaja, joka rakastaa taidetta ja muotia ja inspiroituu erilaisista tyylikokeiluista. Maiju antaa oman äänensä kuulua ja on tämän myötä saanut myös useita tunnustuksia ja suitsutusta käsitellessään rohkeasti myös vaikeampia aiheita. Arvostus omaa aikaa ja mielekästä arkea kohtaan on tälle huippuvloggaajalle kultaakin kalliimpaa!

Tutustu Mansikkkan kanavaan

Mikirotta

Mikirotta

Mikirotta on sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät! Mikaelin omia intohimoja ovat muun muassa frisbee-golf sekä ruoanlaitto, jota tämä parikymppinen mies on ehtinyt jo opiskella ihan ammatiksi asti!

Tutustu Mikirotan kanavaan

Sita Salminen

Sita Salminen

Sita on yksi tämän päivän seuratuimpia lifestyle-vaikuttajia, eikä ihme! Lämminhenkinen persoona, vahva pohjoisen murre ja tyylikäs sisältö niin YouTuben kuin Instagramin puolella ovat lumonneet yleisön. Sitan omia kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti matkailu, ruoka ja monipuolinen liikunta, minkä lisäksi hän tarttuu myös itselleen tärkeisiin aiheisiin.

Tutustu Sita Salmisen kanavaan

ZoneVD

ZoneVD

ZoneVD on tunnettu energisestä sisällöstä, pelivideoista, vlogeista ja sketseistä, jotka sytyttävät myös innokkaan yleisön. Tutkivana luonteena Joona pureutuu mieluusti myös ympäröivään maailmaan ja sen mielenkiintoisiin ilmiöihin. YouTuben lisäksi urheilullinen Joona on niittänyt mainetta myös ilmaveivitaidoillaan.

Tutustu ZoneVD:n kanavaan

Troot Network