Cover image
 

Silja Line <3 Tubettajat

 

Silja Line on tubettajien kaveri ja mukana mm. Tubeconissa ja Tubetourilla. Tutustu tuleviin tuberisteilyihin ja poimi tubettajien laiva- ja kohdevinkit tältä sivulta.

 

 

Tuberisteilyt Siljalla

 • PRE-TubeTour -risteily

  Pre-TubeTour

  Silja Serenadella Helsingistä 20.-22.10.2018

  Vuoden 2019 TubeTour lähestyy kovaa vauhtia ja fiilistelyt aloitetaan merellä! Tule mukaan risteilylle ja olet ensimmäisten joukossa ensi vuoden TubeTour-paikkakuntien lanseerauksessa. PRE-TubeTour -risteily järjestetään Silja Serenadella 20.-22.10.2018 yhdessä tubettajien kanssa; mukana Jennysvoices, Justimusfilms, MariieVeronica & ZoneVD!

  Lue lisää

  Varaa PRE-TubeTour -risteily

 • Tapaa Tubettajia

  Baltic Princessillä Turusta 25.-26.10.2018

  Tule moikkaamaan tubettajia livenä syyslomaviikolla 25.10. 23 h -risteilylle Turusta! Mukana seilaavat tubettajaystävykset MariieVeronica, Hermanni ja Mansikkka, joita pääset tapaamaan Meet&Greetissä matkan aikana. Mahdollisuus myös yhteiskuvaan! Samalla risteilyllä keikkailee rap-yhtye Gasellit.

  Lue lisää

  Varaa paikkasi risteilylle

 • Faijanpäiväristeily

  Silja Symphonylla 10.-12.11.2018

  Faijanpäiväristeily on taas täällä! Lähde Silja Symphonylle 10.-12.11. juhlistamaan faijoja yhdessä Lakon, Herbalistin sekä Duudsoneista tuttujen Jarpin ja HP:n kanssa! Varaa tämä vauhdintäytteinen merimatka, ohjelmassa muun muassa Faijanpäivä Trivia sekä Faijanpäivä-haasteet!

  Lue lisää

  Varaa Faijanpäiväristeily

Minisarja #verhon­matkassa

Cover image
 

 

Tubekoulu

 

Oma henkilökuntamme tarttui kameraan ja kokeili, millaista olisi olla tubettaja. Kurkista, miten sujui esimerkiksi kapteenin, laivan ravintolapäällikön ja viestintäjohtajan "My Day", opettajinaan tubettajat Pinkku Pinsku, Arttu Lindeman, MiskaMH ja Mona Ilona.

Katso kaikki henkilökuntamme tubevideot

 

Kapteeni Juha

"Pidän itseäni merenkulun ammattilaisena, mutta tubettamisesta minulla on vielä paljon opittavaa." Kurkista miten tubettaminen sujui Baltic Princessin kapteenilta Juha Rossilta.

Kapteeni Antti

"En niin hirveästi ajatellut kuvaamisasiaa etukäteen, mutta kiinnostavaa oli tavata Pinkku Pinsku ja kuulla enemmän tubettamisesta.” Katso, mitä tapahtui, kun Silja Serenaden entinen kapteeni Antti Rossi pääsi tubettaja Pinkku Pinskun oppiin.

Katso kapteenin tubevideon kulissien taakse

Ravintolapäällikkö Mikael

"Osa kohtauksista oli melko tarkkaan suunniteltuja, mutta suurin osa syntyi spontaanisti ja ne ovatkin niitä hauskimpia." Silja Symphonyn ravintolapäällikkö Mikael heittäytyi tubekoulussa 2016 Arttu Lindemanin oppiin ja tuloksena oli muistikortillinen huisin hauskaa materiaalia editoitavaksi.

Katso Mikaelin tubevideon kulissien taakse

Rahti-johtaja Håkan

"Opin Tubekoulussa, että tubetus ei katso ikää! Se vaatii vain hieman rohkeutta, itse-ironiaa ja kykyä heittäytyä uusiin asioihin." Katso, miten rahdin liiketoimintajohtajamme Håkan "Hokki" selvisi päivästä Mona Ilonen tubekoulussa.
 

Katso tubevideon kulissien taakse

Risteilypäällikkö Tiina

"Suurta tuskaa tuottaa aina, kun pitää itseään kuvata. Mieluummin minä melkein kuvaisin muita ihmisiä." Silja Serenaden Tiinaa jännitti ensin tarttua kameraan, mutta lopulta syntyi hieno katsaus risteilypäällikön työpäivään.

Viestintäjohtaja Marika

"Vaikka vähän hirvittää ja jännittää, niin pääsääntöisesti uuden kokeilu, opettelu ja itsensä likoon laittaminen tuo minulle ja työhöni vain positiivista latausta." Viestintäjohtajamme Marika tarttu kameraan ensimmäisen kerran Tubekoulussa 2016. Nyt löydät jo useita Marikan videoita Youtube-kanavaltamme.

Katso Marikan tubevideon kulissien taakse

Intendentti Taru

"Tube or not tube?" Tätä pohdiskeli tämän syksyn ensimmäinen tubekoululainen, Silja Serenaden intendentti Taru. Katso videolta kuinka tubettaminen sujui!

Henkilökuntamme työstää parhaillaan lisää tubevideoita, lisää tulossa pian!

VARAA PRE-TUBETOUR -RISTEILYSI