Tallinnan hotelli­matkat ja nähtävyydet


Tallinna on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä perille pääsee helposti ja edullisesti varaamalla Hotellimatkan Tallink Hotelliin. Paikan päältä löydät lähietäisyydeltä sekä perinteiset että uudet nähtävyydet. Kulttuurin ystäville baletti- ja oopperamatkoja Kansallisooppera Estoniaan, toukokuussa uutuutena West Side Story. Tallinkin kohdevinkit auttavat sinua matkasi suunnittelussa, joten poimi vinkkimme ja tee Tallinnan-matkastasi omannäköisesi!

Tutustu myös koottuihin inspiraatio-vinkkeihin ja Club One Social -vinkkeihin!

Tallink Hotellien tarjoukset ja vinkit Tallinnaan

Tallink Hotellien tarjoukset

Hotellitarjoukset

Tallinkin hotellit sijaitsevat loistavilla paikoilla keskustassa.

Tallink Hotellien hotellimatkatarjous →

Risteily- ja hotellimatkatarjous →

Varaa keväinen golfmatka Tallinnaan!

Keväinen golfreissu

Varaa kevään Tallinnan matkaasi golfkierros esim. Tallinnasta n. 20 km päässä sijaitsevalla luonnonkauniilla Golf X Rae -kentällä. Hotellimatkalla pelaat useammankin kierroksen.

Tutustu golfmatkoihin →

Huonepalvelupaketit Tallink-hotelleihin

Huonepalvelupaketit

Tallinkin hotellit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden varata erilaisia maistuvia huonepalvelupaketteja, jotka ilahduttavat sinua saapuessasi!

Tallink hotellien huonepalvelupaketit →

Tallink hotellit

Varaa Tallinnan keskustassa sijaitseviin hotelleihin edullinen hotellimatka, joka sisältää hotelliyön ja edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna.

Huomaathan, että Tallink Hotelleissa asiakkaan luottokortille tehdään sisäänkirjautumisen yhteydessä 25 euron yökohtainen katevaraus minibaarin ja muiden palvelujen käytön varalta. Jos palveluja ei käytetä, summa palautetaan kokonaisuudessaan.

Tyylikäs keskustahotelli, joka sopii niin liikematkustajille kuin perheille. Erinomainen sijainti Virukeskuksen vieressä ja vain 5 minuutin kävelymatka Vanhaankaupunkiin. Perushuonevarustelu: suihku/wc, hiustenkuivaaja, tv, minibaari, puhelin, wifi, tallelokero ja ilmastointi. Lisäksi huonehintaan sisältyy aamusauna.

Sisältyy:
Alk. hinta (€/hlö kun 2hlö huoneessa) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn, Estonia
Alk. 79 € /HLÖ
KERÄÄ BONUSPISTEITÄ Club One
 

Moderni kylpylähotelli, jossa viihtyvät kaikki! Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit, tv ja maksukanavat, puhelin, wifi, minibaari ja tallelokero. Lisäksi huonehintaan sisältyy Aqua Spa -kylpylämaailman käyttö majoituksen ajan.

Huom! Hotellissa tehdään muutostöitä päiväsaikaan. Työt tehdään vaiheittain ja pyritään tekemään niin, että niistä on mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaille. Lue lisää uudistuksista

Sisältyy:
Alk. hinta (€/hlö kun 2hlö huoneessa) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia
Alk. 81 € /HLÖ
KERÄÄ BONUSPISTEITÄ Club One

Edullinen ja pelkistetty majoitusvaihtoehto kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellista pääsee helposti vierailemaan myös viereiseen Aqua Spa -kylpylämaailmaan. Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, tv, puhelin, wifi.

Huom! Hotellissa tehdään muutostöitä päiväsaikaan. Työt tehdään vaiheittain ja pyritään tekemään niin, että niistä on mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaille. Lue lisää uudistuksista

Tällä hetkellä Expressin asiakkaille ehdotetaan pysäköintiä Tallink Hotelsin kotisivujen ohjeiden mukaisesti. Katso pysäköintiohjeet
Keväällä uudistusten jälkeen on tulossa muutamia parkkipaikkoja ihan hotellin viereen.

Sisältyy:
Alk. hinta (€/hlö kun 2hlö huoneessa) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
Sadama 9, 10111 Tallinn, Estonia
Alk. 60 € /HLÖ
KERÄÄ BONUSPISTEITÄ Club One

Tallinn City Tour -kiertoajelut

Voit tutustua helposti Tallinnan nähtävyyksiin Tallinn City Tour -kiertoajelulla. Tarjolla on kolme erilaista reittiä; punainen linja kiertää keskustassa, vihreä linja keskustasta itään Piritan suuntaan ja sininen linja länteen Rocca al Maren suuntaan. Busseissa on audio-opastus 10 eri kielellä, myös suomeksi. Kiertoajelun lippu on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun nousee ensimmäisen kerran kyytiin, ja sillä voi jäädä kyydistä ja nousta takaisin kyytiin mielensä mukaan kaikilta kolmen eri linjan pysäkeiltä. Ajon aikana opastus kertoo, mitä nähtävää seuraavan pysäkin kohdalla on. 

Tutustu Tallinn City Tour -kiertoajeluun tarkemmin ja varaa →

Tallinn City Tour ja kaksi suosikkikohdetta

Hanki yhdistelmälippu, jolla voit ajella Tallinn City Tour -kaksikerrosbussien kolmella kiertoajelureitillä sekä vierailla kahdessa valitsemassasi suosikkikohteessa. Lentosatamassa voit käydä sisällä sukellusveneessä ja kokeilla erilaisia simulaattoreita, Rocca al Maren ulkoilmamuseossa voi palata ajassa taaksepäin vanhaan virolaiseen kylään, TV-tornista näkyy kirkkaalla kelillä Suomeen asti ja Kumussa on esillä nykytaidetta. Lippu on voimassa 24 tuntia ensimmäisestä kerrasta kun astuu kiertoajelubussin kyytiin. Busseissa audio-opastus 10 kielellä.

Tutustu yhdistelmälippuun tarkemmin ja varaa →

Aqua spa -kylpylämaailma alk. 14 €/hlö

Oli sitten kolea syksy tai helteinen kesä, kylpylässä käynti on aina virkistävää. Tallink Spa & Conference Hotellin Aqua Spa kylpylämaailma on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja se tarjoaa kehon ja mielen hemmottelua aikuisille sekä vesiriemuja perheen pienemmälle väelle. 

Aqua Span allasosastolla on iso allas, poreallas, lasten allas sekä ympäri vuoden avoinna oleva lämmitetty ulkoallas. Ison uima-altaan reunalla on allasbaari josta saa virvokkeita, värikkäitä drinkkejä ja ihania smoothieita.

Lue lisää →

Saunamaailmassa on perinteisen suomalaisen saunan lisäksi erilaisia höyrysaunoja sekä turkkilainen hamam. Aqua Spa on avoinna päivittäin klo 10-22.

3 tunnin lippu
  Aikuinen (yli 16 v.) Lapsi (5-15 v.)
  Normaalihinta Club One -hinta  
ma-to 14 € 10 € 7 €
pe-su 20 € 15 € 10 €
Lisäaika 30 min. 3 € 3 € 0 €
3 tunnin perhelippu (2 aikuista + enintään 3 lasta 0-15 v.)
  Normaalihinta Club One -hinta
ma-to 43 € 40 €
pe-su 50 € 45 €
Lisäaika 30 min. 3 € 3 €

HUOM! Lapset alle 16 v. vain aikuisten seurassa allasosastolle!
Lisäpalvelut: pyyhkeen vuokraus 3 € ja kylpytakin vuokraus 3 €. Korvaus rannekkeen kadottamisesta 50 €.
Tallink Spa & Conference Hotellin asiakkaat sekä 0-4-vuotiaat lapset maksutta.

Tutustu Aqua Spahan tarkemmin →

Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia

 

Minispa-paketti 69 €/hlö

Uutuutena Minispa-paketti, johon kuuluu hemmottelua ja herkuttelua! Minispa-paketin voit yhdistää vähintään kahden yön hotellimatkaan Tallink Spa & Conference Hotelliin.

Lue lisää Minispa-paketista →
Minispa-paketin hintaan 69 €/hlö sisältyy:

Magnesiumöljy-hieronta selälle (20 min) Tallink Spa & Conference hotellin kauneussalongissa: Magnesiumin puute aiheuttaa väsymystä, lihaskramppeja jaloissa, päänsärkyä sekä korkeaa verenpainetta ja auttaa nostaa myös unen laatua. Magnesiumin on todettu imeytyvän ihon läpi 10 kertaa nopeammin ja lievittävän useita vaivoja. Magnesium tekee ihosta myös kauniin pehmeän ja silkkisen.

SPA pedikyyri (55 min) Tallink Spa & Conference hotellin kauneussalongissa: Sisältää hoidon, kuorinnan, naamion, hieronnan, jalkavoiteen ja haluttaessa myös lakkauksen.

Hinta ei sisällä yöpymistä eikä laivamatkaa Tallink Spa & Conference hotellimatkan (väh. 2 yötä) yhteyteen puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai matkamyymälöistämme.

Lisäksi hotellin Aqua Spa -kylpylämaailma on avoinna päivittäin klo 10-22 tarjoten kehon ja mielen hemmottelua.
Allasosastolla on iso allas, poreallas, lasten allas sekä ympäri vuoden avoinna oleva lämmitetty ulkoallas. Ison uima-altaan reunalla on allasbaari, josta saa virvokkeita, värikkäitä drinkkejä ja ihania smoothieita.
Tutustu Aqua Spahan tarkemmin →

Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia
Hera Salongid kauneuspalvelut Tallink hotelleissa

Tallink Hotellien kauneuspalvelut

Laaja valikoima hoitoja Tallink City ja Tallink Spa & Conference Hotellien kauneushoitoloissa.

Lue lisää hyvinvointipalveluista Tallink Hotellien kotisivuilta →

Tallink City Hotellin kauneushoitola: A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn, Estonia
Tallink Spa & Conference Hotellin Aqua Spa -kauneus- ja hyvinvointikeskus: Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia

Kauneuspaketit Tallink Hotelleissa alk. 25 €

Tallink City sekä Tallink Spa & Conference -hotellit tarjoavat kylpyläosastoillaan erilaisia kauneuspaketteja.

Lue lisää →

Kauneuspaketti Gaia
· Klassinen hieronta 25 min
· Syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 30 min
· Hinta: 25 €

Kauneuspaketti Athena
· Klassinen hieronta 45 min
· Jalkahoito 45 min
· Hinta: 49 €

Kauneuspaketti Hemera
· Käsihoito 45 min
· Jalkahoito 45 min
· Kasvohoito 30 min
· Hinta: 79 €

Hinnat eivät sisällä yöpymistä hotellissa.

Ota äkkilähtö etelään ja hyödynnä vinkit!

Kun Tallink Shuttle -laivoja lähtee Helsingistä Tallinnaan ja takaisin päin koko päivän muutaman tunnin välein, sinulla on aina sopivasti aikaa Tallinnassa. Jopa kuusi päivittäistä lähtöä kuljettavat kahdessa tunnissa perille kelissä kuin kelissä mukavasti ja nopeasti. Matkalle voit valita matkustusluokan makusi mukaan ja laivalla ehdit nauttia ravintoloista sekä shoppailla merihinnoin. Valitse aikataulusta sinulle sopivat lähdöt - me tarjoamme sinulle Tallinnan ja Viron kiinnostavimpiin kohteisiin ideat ja vinkit.

KOHDEVINKIT TALLINNAAN

Tallinnassa on vuodenajasta riippumatta monenlaista mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Tutustu kohdevinkkeihimme ja löydä Tallinnasta taas jotakin uutta ja jännää!

Syö ja juo →
Näe ja koe →
Hoida ja helli →
Leiki ja liiku →
Osta ja ihastu →
Koe designia →

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →
Varaa hotellimatka Tallinnaan →
Varaa automatka Viroon → Varaa automatka Viroon →

Löydä Viron Helmet

Viro tarjoaa yllätyksiä ja elämyksiä kaikille! Tutustu luontokohteisiin, seuraa taiteilijan jalanjäljissä kaupungilla tai nappaa juhliisi järjestelyvinkit ja osta matkalta juhlajuomat sekä -tarvikkeet – uutta inspiraatiota merimatkaasi.

Inspiraatiota matkalle →

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →
Varaa hotellimatka Tallinnaan →
Varaa automatka Viroon → Varaa automatka Viroon →

Uusi upea Mall of Tallinn

Uusi T1 Mall of Tallinn

Marraskuussa Ülemisten kaupunginosassa avautui uudenlainen ostoskeskus T1 Mall of Tallinn. Hulppea kauppakeskus tarjoaa matkailijoille monipuolisia mahdollisuuksia shoppailun ja vapaa-ajan vieton saralla, mukaanlukien keväällä 2019 avautuvan 120-metrisen maailmanpyörän rakennuksen katolla. Ostoskeskuksessa on mm. yli 200 kauppaa, SkyLab-tiedekeskus, interaktiivinen 7D-elokuvateatteri ja Super Skypark -puuhakeskus lapsille ja nuorille. Uutuutena avattu myös ravintolamaailma, josta löydät jopa 32 erilaista ravintolaa. Suurin osa sijaitsee 4. kerroksessa ja tarjolla on makuja mm. Virosta, Italiasta, Japanista ja Intiasta. Raitiovaunulla 4 pääset suoraan ostoskeskuksen viereen.

Lue lisää ostoskeskuksesta →

Varaa ostosmatka Tallinnaan → Varaa ostosmatka Tallinnaan →

TALLINK-HOTELLEISSA

Tallink City, Tallink Spa & Conference ja Tallink Express Tallinnassa. Nyt myös bonuspisteitä Tallink Hotelleissa ostetuista palveluista Lue lisää pisteiden kertymisestä →

Edut Tallink Hotelleissa:

 • Tallink City Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % alennus sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus saunavuokrasta ja -menusta.
  - yökerho Cellarin pääsylippu veloituksetta Club One -jäsenelle ja yhdelle seuralaiselle
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Tallink Spa & Conference Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - Aqua Spa -liput etuhintaan: katso hinnat tästä →
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.

Kaikki alennukset ja edut voimassa vain, kun ko. palvelu maksetaan heti. Huonelaskulle lisätyistä palveluista/ruokailuista ei saa alennusta.

 • Katso hotellihuoneen tasokorotushintaesimerkit →
  Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä+rahalla varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  Tallink City Hotellissa esim. Standard -> Business Class 6 000 p + 10 €
  Tallink Spa & Conference Hotellissa esim. Standard -> Double de Luxe 10 000 p + 20 €
  Tallink Hotel Riga Hotellissa esim. Standard -> Superior 2 000 p + 10 €

  Kysy myös muita huoneluokan tasokorotusvaihtoehtoja hotellin vastaanotosta.

TALLINK TAKSO

Tallink Takso antaa kaikille Club One -jäsenille 5 % alennuksen taksimatkan kilometrihinnasta, alennus ei koske perusmaksua. Muista näyttää Club One -kortti ennen matkan maksamista! Tallink Takson palvelut eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lisätietoa Tallink Taksosta →

TALLINK TENNISEKESKUS

Joulukuussa 2016 avattu Tallink Tennisekeskus on moderni ja monipuolinen keskus tenniksen ystäville! Tennisekeskuksessa on 14 kenttää sisätiloissa ja kuusi ulkokenttää. Club One -kanta-asiakkaana saat 10 % alennuksen kertavarauksista, jotka maksetaan paikan päällä. Tallink Tennisekeskuksen palvelut eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lue lisää →

NOK NOK

Tallinkin omassa NOK NOK -ravintolassa tarjoillaan aitoa thaimaalaista ruokaa ja tunnelmaa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia. Sen yhteydessä toimii myös thaimaalainen kokkikoulu ja aasialaisten ruokatuotteiden myymälä. Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen ruuasta ja juomista. Edun saat esittämällä Club One -korttisi tilatessasi. Huom! Toistaiseksi etua ei saa Club One -mobiilikortilla. Ravintolassa tehdyt ostot eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lisätietoa NOK NOK -ravintolasta →

Viron suurtapahtumat kalenterissa

Minne mennä Virossa? Katso maan suurimmat tapahtumat

Visit Estonian tapahtumakalenterista →

Kansallisooppera Estonia

Korkeatasoisen Kansallisooppera Estonian kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Puccinin ooppera Tosca, Minkusin baletti Bajadeeri sekä Kalmánin operetti Mustalaisruhtinatar. Teatteriliput voit lisätä hotellipakettiin ja puolenpäivän näytökset ehtii katsomaan päiväristeilynkin aikana.

Lue lisää ooppera- ja balettimatkoista →

Tallinnan messukeskus

Messukeskus sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä satamasta ja siellä järjestetään paljon erilaisia messuja ja tapahtumia.

Katso Messukeskuksen ajankohtaiset tapahtumat →

Tallinnan kaupungin matkailutoimisto

Löydät Tallinnan kaupungin matkailutoimiston suomenkieliseltä sivulta hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa olitpa sitten ensimmäistä kertaa lomamatkalla tai jo tottunut Tallinnan kävijä.

Tutustu matkailutoimiston sivuihin →

Viron matkailunedistämiskeskus

Visit Estonia -sivusto antaa hyviä vinkkejä matkailuun koko Virossa.

Tutustu Visit Estoniaan →

RAVINTOLAT JA PÖYTÄVARAUKSET TABLEONLINE

TableOnline on ilmainen suomalainen palvelu, josta varaat helposti ja luotettavasti pöydät Tallinnan parhaisiin ravintoloihin. TableOnlinen sivulta näet vapaat paikat kätevästi suoraan palvelusta ja saat vahvistuksen varauksellesi välittömästi.

Tutustu TableOnlineen →

Tallinnan julkinen liikenne

Katso bussien, raitiovaunujen ja trollikoiden reitit, aikataulut sekä kartat reittioppaasta.

Tutustu reittioppaaseen →


Tutustu Tallink Hotelleihin