Yritysasiakkai­demme tapahtumat

Laivoilla voi järjestää mitä erilaisimpia tapahtumia konferensseista gaaloihin. Tarvittaessa koko laivan voi tilata oman ryhmän käyttöön. Järjestätpä tapahtuman pienelle piirille tai suuremmalle joukolle, tilat muuntautuvat tarpeen mukaan.

Kerro, millainen tapahtuma teillä on suunnitteilla – ideoidaan yhdessä siitä täydellinen!

Tutustu yritysasiakkaidemme suosituksiin
Löydä uusia ideoita 22 tunnissa

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

Tapahtumat Tallinkin laivoilla

Helsingin ja Tallinnan välillä risteilevällä Europalla (aiemmin reitillä liikennöi Baltic Queen) voi järjestää monenlaisia tapahtumia. Tilaisuuden luonteesta riippuen areenaksi voi valita kokoustilan, auditorion, teatterin tai yökerhon.

Bisnesvaikuttajat verkostoitumassa

Huvi ja hyöty | 24 osallistujaa | #someboat2018 | Kaupallinen yhteistyö

Kesällä 2018 Europan 22 h -risteilylle lähti joukko eri toimialoja edustavia ihmisiä, jotka tunsivat toisensa vain sosiaalisen median kautta. Risteilyllä he kohtasivat ensimmäisen kerran kasvotusten.

Lue heidän tarinansa

Tulimeri-risteily

Charter | noin 1 900 matkustajaa | 1–2 päivää

Suomen pelastusalan toimijoiden vuotuinen risteily järjestetään yhteistyössä Matka-Vekan kanssa. Risteily on niin suosittu, että se myydään loppuun jo hyvissä ajoin ennen lähtöpäivää. Tulimerta on järjestetty eri laivoilla aina Turun satamasta. Tulimeri yhdistää taitavasti alan asiaohjelmaa ja viihdettä. Maailman suurin palokuntaristeily Tulimeri aloittaa pelastustoimen vuoden.

"On aina hienoa tehdä ammattilaisten kanssa yhteistyötä.”


Anssi Lamminen, Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry

OAJ-risteily – jo klassikko opettajien keskuudessa

Charter | noin 1 700 matkustajaa | 1 päivä | Baltic Queen

OAJ-risteily on opettajien suosikkitapahtuma. Sen suosiosta kertoo jo se, että viimeksi kaikki risteilyliput myytiin kuudessa minuutissa, ja rannalle jääneet esittivät toiveensa toisenkin laivan vuokraamisesta! Risteily järjestetään opetus- ja kasvatusalan Educa-messujen yhteydessä, ja sen  ohjelma muuttuu vuosittain.  23 h -risteilyn konsepti on tosin pysynyt entisellään jo toistakymmentä vuotta. Laivalle tullaan viihtymään yhdessä kollegojen kanssa. Onhan tarjolla juuri opettajille suunnattua ohjelmaa, esityksiä, näyttelyjä, kilpailuja ja tarjouksia. Lisäksi eri ryhmät ja yhdistykset järjestävät laivalla omia tapaamisiaan.

Lue lisää →

Vuosittainen festivaali ja messutapahtuma Folklandia

Charter | yli 2 000 matkustajaa | 1 päivä | Baltic Queen

Kansanmusiikin ja -tanssin talvifestivaali ja messutapahtuma Folklandia on järjestetty Tallink Siljan laivoilla jo yli 20 vuoden ajan. Kansainvälistäkin mainetta saanut kansanmusiikin ja -tanssin talvifestivaali on koonnut historiansa aikana yli 10 000 esiintyjää ja yli 50 000 asiakasta nauttimaan hyvästä musiikista ja tanssista Itämerellä. Yli 50 taustajärjestäjän ja yhteistyökumppanin yhteistyön hedelmänä on luotu tunnelmaltaan ainutlaatuinen tapahtuma, joka varataan loppuun välittömästi edellisen päätyttyä.

”Suomen Nuorisoseurat ja Tallink Silja ovat kulkeneet yhdessä mielenkiintoisen matkan, jossa omat vahvuudet ja osaaminen on annettu yhteiseen käyttöön kansanmusiikin ja -tanssin parhaaksi.”

Jukka Heinämäki, toiminnanjohtaja, Suomen Nuorisoseurat/Pispalan Sottiisi

SM-liigan avausristeily

Asiakasristeily | yli 200 matkustajaa | 1 päivä | Europa

SM-liigan avausristeily Europalla Tallinnaan toimi lähtölaukauksena kotimaisen huippukiekon kaudella ja saattoi yhteen Suomen eturivin urheiluasiantuntijat. Risteilyllä oli mukana pelaajia, valmennusjohtoa, tärkeitä yhteistyökumppaneita, media sekä muita jääkiekon keskeisiä toimijoita – yhteensä 250 matkustajaa. Terminaalissa asiakkaan ryhmää varten oli varattu oma lähtöselvitystiski, jossa vieraiden tunnelmaa nostatettiin mm. jakamalla pelipaitoja ja muuta liigajoukkueiden materiaalia.

"Tapahtumalle asetetut tavoitteet saavutettiin kaikilla tasoilla, laiva toimii erinomaisesti tapahtumamme toimintaympäristönä."

Jarmo Koskinen, Yhteysjohtaja, SM-liiga

Veikkauksen asiamiesristeily

Asiakasristeily | Teemoitettu ohjelma | Lisätekniikkaa

Veikkauspäiväristeily – vuosittainen asiakastapahtuma järjestetään laivalla kompaktin ja toimivan konseptin vuoksi. Laivan tilat ja palvelut tarjoavat selkeän kokonaisuuden, jolloin tapahtuman organisointi ja läpivienti on helppo toteuttaa. Laiva tarjoaa kaikki tapahtuman tarvitsemat palvelut majoituksesta ja ruokailusta lähtien aina laajaan ohjelmatarjontaan saakka, helposti ja vaivattomasti yhdessä paikassa. Risteilyn teema vaihtuu vuosittain, ja tapahtuman visuaalinen ilme – kutsuista lähtien – näkyy koko toteutuksessa. Risteilyllä hyödynnetään digitaalisia näyttöjä, joilla näytetään esimerkiksi tunnelmia edellisvuosien Veikkauspäivä-risteilyistä. Huippuesiintyjät ja yllätysvieraat takaavat vieraiden viihtymisen ohjelmaosiosta toiseen.

Reserviläisliitto 60 vuotta -teemaristeily

Charter | noin 2 000 matkustajaa | 1 päivä | Baltic Queen

Reserviläisliiton 60-vuotisjuhlallisuuksien suunnittelu alkoi vuotta ennen tapahtumaa ja yhdeksi tavoitteeksi asetettiin näyttävyys ja hyvä hinta-laatusuhde. Tilaisuuden suunnittelussa sekä pystyttämisessä oli mukana myös ohjelmatoimisto ja yhteistyö kolmen tahon välillä kanssa sujui alusta saakka hyvin.

”M/S Baltic Queenilla järjestetty 60-vuotisristeilymme oli liiton historian tyylikkäin tapahtuma. Ohjelmatoimisto oli yhdessä laivayhtiön kanssa rakentanut laivalle tyylikkäät ja tapahtumastamme viestivät piirteet pienintä yksityiskohtaa myöten. Eräs mukana olleista tiivisti tyytyväisyytensä asteen seuraavasti: Tämä on hienoin tilaisuus missä olen elämäni aikana ollut. Liiton toiminnanjohtaja voin allekirjoittaa tämän. Suosittelen muillekin.”

Olli Nyberg, toiminnanjohtaja

Tapahtumat Silja Linen laivoilla

Silja Linen laivastosta löytyy näyttämö kaikenlaisille tapahtumille. Laivojen show-ravintolat tarjoavat esiintymisareenan satapäisen yleisön edessä ja merellä sijaitsevasta kokoustilasta kukaan ei juokse toiseen palaveriin. Helsingin-linjan Promenade-kävelykadulla vain mielikuvitus ja lähes 17 metriä korkea lasikatto ovat rajana!

Tulimeri-risteily

Charter | noin 1 900 matkustajaa | 1–2 päivää

Suomen pelastusalan toimijoiden vuotuinen risteily järjestetään yhteistyössä Matka-Vekan kanssa. Risteily on niin suosittu, että se myydään loppuun jo hyvissä ajoin ennen lähtöpäivää. Tulimerta on järjestetty eri laivoilla aina Turun satamasta. Tulimeri yhdistää taitavasti alan asiaohjelmaa ja viihdettä. Maailman suurin palokuntaristeily Tulimeri aloittaa pelastustoimen vuoden.

"On aina hienoa tehdä ammattilaisten kanssa yhteistyötä.”


Anssi Lamminen, Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry

Harmonikkaristeily

Charter | yli 2 000 matkustajaa | 1 päivä | Baltic Princess

Suomen Harmonikkaliiton ja Sata-Häme Soi -festivaalin järjestämää charter-risteilyä on järjestetty jo vuodesta 1992 kasvavalla menestyksellä. Harmonikkaristeilyllä soitetaan, lauletaan ja tanssitaan koko risteilyvuorokauden ympäri ja samanhenkisten ihmisten yhdessäolo luo ainutlaatuisen tunnelman koko laivaan.

”Talvisella Harmonikkaristeilyllä on syntynyt tuhansia tarinoita, siellä on valittu nuoret  soittajat Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kesäiseen kilpailufinaaliin ja siellä on koettu unohtumattomia elämyksiä taitavien esitysten ja toivemusiikin äärellä. Tanssilattiat täyttyvät ja soitto alkaa soida niin ravintoloissa kuin laivan käytävilläkin. Koko laiva tuntuu svengaavan harmonikkojen ja tutun musiikin tahdissa. Hytteihin syntyy minikonsertteja ja laulutuokioita, joihin on naapuristakin helppo poiketa. Kaikki ovat tuttuja keskenään, vaikka ei aiemmin olisikaan tavattu.”  

 Kimmo Mattila, SHL Suomen Harmonikkaliitto

Rahoitusalan vuosittainen seminaariristeily

Asiakasristeily | Korkeatasoinen asiaohjelma | Silja Serenade

Vuosittainen seminaariristeily Helsingistä Tukholmaan järjestettiin noin 500 rahoitusalan vaikuttajalle. Kaksipäiväinen risteily piti sisällään asiapitoista ohjelmaa muutetuissa kokoustiloissa. Perinteisesti toteutettu risteily päätettiin päivittää näyttelytilojen osalta kevyesti ensimmäistä kertaa tarjoamalla näytteilleasettajille mahdollisuutta tilata lisäsomistusta omiin tiloihinsa. Yleisiä tiloja somistettiin jazz-henkeen tyylikkäästi ja risteilyn pääteemaa kunnioittaen.

Tapahtumat Tallink Hotelleissa

Tallinkin hotelleissa on mahdollista järjestää lähes minkälainen tapahtuma, tilaisuus tai kokous tahansa. Tallink City Tallinnan ydinkeskustassa on täynnä moderneja kokoustiloja. Tallink Spa & Conferencessa on myös mm. värikkäästi valaistu, avara ravintola, joka sopii upeasti iltatilaisuuksiin. Myös hyvinvointipalvelut ovat helposti käytössänne molemmissa hotelleissa. Muista myös Tallink Hotel Riga Latviassa.

Mediatoimiston kick-off Tallinnassa

Kick-off | 60 osallistujaa | Tallink Spa & Conference Hotel

Järjestimme kick-offin Tallinnassa syyskuussa 2016. Halusimme tarjota tiimillemme jotain tavallisesta kokouspäivästä poikkeavaa, ja ulkomaanmatkaksi hotellikokous Tallinnassa oli edullinen ratkaisu. Järjestäjänä sain matkasta ja sen organisoinnista äärettömän paljon positiivista palautetta niin kollegoilta kuin yrityksemme johdolta – lähtisimme uudestaan milloin vain!

Lue lisää

Tallink Floorball- ja Football -turnaukset Tallinnassa

Noin 8 000 osallistujaa | 2–4 päivää | Tallink Hotels ja Tallink Shuttle

Time For Fun Oü järjestää vuosittain kansainvälisiä salibandy- ja jalkapalloturnauksia junioreille Tallinnassa. Tapahtumat kulkevat nimillä Tallink Floorball ja Tallink Football, ja osallistujille järjestetään valmiita matkapaketteja turnausten ajaksi, sisältäen laivamatkat, majoituksen Tallinkin hotelleissa ja turnausbussikuljetukset. Muutaman päivän kestävä tapahtuma on suuri ponnistus niin pelaajille kuin järjestäjille, mutta kohdistetun markkinoinnin ja oman tallinkfloorball.ee- ja tallinkfootball.ee-varauskanavan kautta kokonaisuus on toimiva ja järjestelmällinen.

Cutrin Premium -uutuustuotesarjan lanseeraus

Tuotelanseeraus | yli 200 matkustajaa | Tallink Hotels & Tallink Star

Cutrin halusi tehdä vaikutuksen hiusalan yrittäjiin ja kampaamokenttään järjestämällä uutuustuotesarjan ennennäkemättömän lanseerauksen. Cutrin Premium –tuotesarjaa esiteltiin VIP-asiakkaille Starilla Helsingistä Tallinnaan sekä Tallinnassa Tallink Spa & Conference –hotellissa. Tuoteasiaa avattiin ensin lyhyesti laivalla samppanjatarjoilun siivittämänä. Varsinainen päätapahtuma eli hiusmuotinäytös toteutettiin teeman mukaisesti somistetulla hotellin kokousosastolla. Ilta huipentui elämykselliseen illalliseen Tallink Spa & Conference –hotellin ravintolassa.

Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen, jonka Tallink ja Luovat Palvelut yhteistyökumppaneineen meille tarjosi ja tulemme varmasti käyttämään Tallinkia myös tulevien tapahtumiemme näyttämönä.

Henri Virlander, Vice President Cutrin Finland