Tallink Star

Mukavasti ja nopeasti Tallinnaan

 • Kahdessa tunnissa Tallinnaan Starilla ja Megastarilla
 • Pienen ehostuksen jälkeen 22.1.2019 alkaen Starilla on uusi Sea Pub, kahviloiden ilmettä on raikastettu ja leikkitilaa suurennettu. WC-tiloja on nyt entistä runsaammin ja mattoja on vaihdettu niin portaikoissa, käytävillä kuin Business Loungessakin.
 • Useita lähtöjä päivässä, käytä juuri niin monta tuntia perillä kuin haluat. Katso kohdevinkit Tallinnaan →
 • Helsingin ja Tallinnan väliä usein matkustavan kannattaa ostaa edullinen 10 matkan sarjalippu →
 • Comfort- tai Business Lounge tekee matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Lue lisää matkustusluokista →

Tallink Shuttle: Starilla 2 h Tallinnaan

Tallink Starin uudistukset alkuvuodesta 2019, mm. uusi Sea Pub

Starin uudistukset

Pienen ehostuksen jälkeen Starilla on nyt uusi Sea Pub, kahviloiden ilmettä on raikastettu ja leikkitilaa suurennettu. WC-tiloja on entistä runsaammin ja mattoja on vaihdettu mm. portaikoissa ja Business Loungessa.

Katso kuvia uudistetuista kahviloista ja pubista

Herkullinen Sparkling Breakfast

Tallink Star -laivalla on pe-la-lähtöjen klo 7.30 vuorolla Helsingistä Tallinnaan tarjolla Sparkling Breakfast -aamiainen kuohuviineineen. Nauti herkullinen pöytään tarjoiltu aamiainen!

Tutustu Sparkling Breakfast -aamiaiseen →

Lahjaostoksille

Merihintaiset ostokset odottavat laivalla ja maissa! Shoppaile itsellesi tai läheisillesi lahjoja tai nappaa mukaan auto ja hanki helposti kerralla myös juhlajuomat ja yllätystuliaiset.

Ostokset laivalla → Shuttle Car Shopping →

Länsiterminaali 2

Tallink Shuttle -laivoilla matkustat vaivattomasti ja nopeasti Tallinnaan modernin ja avaran Länsiterminaali 2:n kautta. Lähtöselvityksenkin teet itse välttäen jonot!

Lue lisää Länsiterminaali 2:sta →Lähtöselvitä ennakkoon →

NOK NOK -ravintola

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily tai hotellimatka Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla! Tallinnassa herkuttelet Tallinkin omassa upeassa NOK NOK -ravintolassa.

Tutustu NOK NOK -ravintolaan →

Star / Snack Time -kahvila

Star-luokka

Star-luokan paikat ovat numeroimattomia paikkoja, joten voit valita missä ja miten matka-aikasi vietät. Vieraile ravintoloissa ja myymälöissä tai käy kannella raittiissa ilmassa.

Lippuhinnat vaihtelevat paikkatilanteen mukaan eri hintakategorioissa.

Voit myös ostaa lisämaksusta nopeamman WiFi Premium -internetyhteyden Star-luokkaan tai Comfort -luokkaan (Business Loungessa kuuluu hintaan).

Comfort Lounge

Comfort Lounge

Starin kannella 9 sijaitseva Comfort Lounge on edullinen tapa matkustaa mukavasti palveluista nauttien. Comfort-lisämaksuhintaan* sisältyy täydelläkin lähdöllä istumapaikka rauhallisessa tilassa, 1.3.2019 alkaen uudistunut valikoima purtavaa, mm. leipää ja leikkeleitä sekä kahvia/teetä ja virvokkeita, päivän lehdet, langaton internet-yhteys (yhteyden laatu ja nopeus saattaa vaihdella) sekä sähkölaitteiden latausmahdollisuus.

Tutustu Comfort Loungen ruoka- ja juomatarjoiluihin →

Ruoka- ja juomatarjoilut:

Comfort Lounge Sisältyy lipun hintaan Lisämaksusta
Aamulla Sämpylöitä + kinkku-/juustosiivuja + kurkku-/tomaattisiivuja, keksejä, pieniä leivonnaisia, vihanneksia + dippiä, makeisia, teetä, kahvia, virvoitusjuomia Täytettyjä leipiä, hedelmäsalaattia, jogurttia, leivonnaisia, muita juomia
Lounaalla
/illalla
Sämpylöitä + kinkku-/juustosiivuja + kurkku-/tomaattisiivuja, keksejä, suolaisia naposteltavia, vihanneksia + dippiä, makeisia, teetä, kahvia, virvoitusjuomia Täytettyjä leipiä, salaatteja, kakkupaloja, muita juomia

Varustus:
- Mukavat tuolit ja pöytä
- Televisio
- Virtalähde

* Star-luokan -lippuhintaan lisätään Comfort-lisämaksu 24 €/hlö/suunta, 0-5-vuotiaat veloituksetta. Lisämaksun osuudesta myönnetään vain yrityssopimusalennukset (ei Club One -alennusta).

Voit myös ostaa lisämaksusta nopeamman WiFi Premium -internetyhteyden Star-luokkaan tai Comfort-luokkaan (Business Loungessa kuuluu hintaan).

Business Lounge

Business Lounge

Business Lounge -lisämaksuhintaan* kuuluvat ruoka- ja juomatarjoilu, langaton internet-yhteys (yhteyden laatu ja nopeus saattaa vaihdella) sekä päivän lehdet, jotka lisäävät matkustusmukavuuttasi. Lisäksi autolla matkustaville Business Loungen hintaan kuuluu Priority Car -palvelu. Erillisen Business Loungen tiloissa voit keskittyä matkallakin työntekoon ja tehdä myös joitakin ostoksia sen omasta myyntipisteestä. Business Loungen matot on uusittu telakoinnin yhteydessä, joten koet entistä tyylikkäämpää matkustusta.

* Star-luokan -lippuhintaan lisätään Business Lounge -lisämaksu 65 €/hlö/suunta, 0-5-vuotiaat veloituksetta. Lisämaksun osuudesta ei myönnetä alennuksia.

Sarjaliput huippuedullisesti

Sarjaliput

Jos matkustat usein Helsingin ja Tallinnan väliä suosittelemme 10 matkan sarjalippua! Sarjalipulla voit matkustaa 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Lähtöjä on päivittäin useita, joten sopiva aikataulu löytyy varmasti. Kevätmarkkinoilta sarjaliput Tallinnaan jopa -30 %! Kevätmarkkinoiden sarjalippu-tarjoukset ovat varattavissa 25.3.2019 asti.

Star-luokassa 220 €
Comfort -luokassa 400 €
Business Loungessa 650 €

Lisätiedot ja varaukset Tallink Siljan matkamyymälöistä tai suoraan myyntipalvelusta 0600 157 00

Delight Buffet

Delight Buffet

Kun nautit matkalla runsaan buffet-aterian, voit keskittyä perillä muihin asioihin kuin syömiseen. Alku-, pää- ja jälkiruokapöytien antimista tulet takuulla kylläiseksi! Shuttle Buffet sijaitsee kannella 8, laivan keulaosassa ja ravintolassa on 450 asiakaspaikkaa. Ravintolassa tarjoillaan aamiaisbuffet klo 7.30 ja klo 10.30 vuorolla ja lämmin buffet muilla vuoroilla. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Klo 22.30 lähdöllä Shuttle Buffet on suljettu.

Buffet-tarjonta (pdf) →

Katso ateriahinnat ja kattausajat →

à la carte

À la carte

Nauti Itämeren parhaista makuelämyksistä merelle katsellen. Tasokas à la carte -lista upeine viinivaihtoehtoineen sopii kaikille todellisia makuelämyksiä kaipaaville nautiskelijoille. Ravintola sijaitsee kannella 8.

Shuttlen à la carte menu →

Sparkling Breakfast
Nauti kiireetön Sparkling Breakfast laivan à la Carte -ravintolassa. Aamiainen sisältää mm. leikkeleitä, jogurttia, smoothieta, pientä makeaa, lasillisen kuohuviiniä sekä pöytään tarjoiltuna maukkaan lämpimän aamiaisannoksen.

Katso ateriahinnat ja kattausajat →

Ravintola avataan puoli tuntia ennen laivan lähtöä ja suljetaan laivan tullessa satamaan. Poikkeus: aamun ensimmäisellä ja viimeisellä vuorolla (Helsinki–Tallinna ja Tallinna–Helsinki) ravintola on avoinna ennakkotilauksesta vain ryhmille (poikkeus Sparkling Breakfast ajat Helsingistä). Lue lisää ryhmien ennakkotilauksesta.

BURGER KING

BURGER KING® -ravintola

Maailman ensimmäinen Itämerellä seilaava BURGER KING® -ravintola sijaitsee Tallink Star -laivalla. BURGER KING® -ravintolassa on lähes 300 asiakaspaikkaa, mutta take away -palvelun myötä tuotteita on mahdollista nauttia laivan muissakin tiloissa. Supersuositun ravintolaketjun herkkuja saa siis laivaltaKING! Ravintola sijaitsee aivan lasten leikkipaikka Tivolin läheisyydessä kannella 9, laivan keskiosassa. BURGER KING® -ravintolan ostoksista ei kerry Club One -bonuspisteitä. Maksuvälineenä ei käy ateriakupongit, juomakupongit, laivaraha, American Express/Diners Club -luottokortit eikä BURGER KING® -ravintolan omat lahjakortit tai asiakaskortit.

Tutustu hinnastoon →

Star-Café

Café

Alkuvuodesta 2019 uudistettu valoisa Café-kahvila tarjoaa monipuolista pikku purtavaa sekä myös Starbucksin korkealaatuista Starbucks 100 % Arabica kahvia ja Tazo® teetä. Runsaaseen valikoimaan sisältyy muun muassa tuoreita smoothieita ja leivonnaisia, voileipiä ja hedelmiä. Kahvila sijaitsee kannella 9 lasten leikkipaikan vieressä ja on avoinna kaikilla lähdöillä.

Starbucks

Snack Time

Snack Time

Kun nälkä iskee, kahvila Snack Time -kahvilan valikoimasta löydät mm. sämpylöitä, patonkeja, kolmioleipiä, salaatteja, kahvileipiä, juomia sekä myös lämpimiä annoksia. Kahvila sijaitsee 8. kannella, laivan keskiosassa ja siinä on 320 paikkaa. Sisustusta on uudistettu telakoinnin yhteydessä alkuvuodesta 2019.

Snack Time menu →

Mukaan noudettava aamiaispaketti →
Nyt voit myös ennakkoon (viimeistään 48 tuntia ennen laivamatkaa) varata mukaan noudettavan aamiaispaketin. Noudat sen laivan Cafeterian (Starilla Snack Time) kassalta jonottamatta terminaalin lähtöselvityksestä saamaasi voucheria vastaan. Aamiaispaketin hintaan 8,50 €/hlö sisältyy kinkkupatonki, hedelmä, jogurttiannos, appelsiinimehu (33 cl) ja vesi (50 cl). Kätevää, jos laivan aamiaisbuffet on jo ennakkoon täyteen varattu tai haluat syödä automatkallasi pientä evästä.
Sea Pub

Sea Pub

Starin pubi on avattu 22.1.2019 uudistettuna ja uudella nimellä Sea Pub. Viihtyisässä Sea Pubissa on tarjolla erilaisia juomia ja pikkusuolaista. Käy istumaan, siemaile juomaasi ja ihaile samalla Suomenlahden maisemia! Pub sijaitsee 7 kannella, laivan peräosassa.

Lisäksi pubissa viihdyttävää ohjelmaa: kansainvälinen trubaduuri/duo joka päivä.

Tutustu Starin viihdekalenteriin →

Lapsille

Lasten leikkinurkka sijaitsee kannella 9. Täältä löydät matkan ajaksi puuhasteltavaa perheen pienimmille. Alkuvuoden 2019 telakoinnin jälkeen lapset viihtyvät mainiosti entistä suuremmassa leikkitilassa.

Supermarket

Koska ostokset ovat erottamaton osa risteilyä, Supermarket tarjoaa laajan valikoiman alkoholituotteita, savukkeita ja makeisia, joista monia löydät vain laivalta. Supermarketissa ja Perfume Shopin tilavissa ja tyylikkäissä myymälöissä on ostospinta-alaa jopa yhteensä 1500 neliötä.

Starin Supermarketissa on nyt pilottikokeiluna tavallisten kassojen lisäksi itsepalvelukassoja. Voit itse rekisteröidä skannauslaitteella maihinnousukorttisi ja ostettavat tuotteet niitä valitessasi sekä maksaa lopuksi ostoksesi maksupäätteen avulla. Nyt teet ostokset nopeasti ja vältät jonot. Tervetuloa ostoksille!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin →
Tutustu Shuttle Car Shopping -risteilyyn →

Perfume Shop

Laivan parfyymimyymälästä löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit, kuten Dior, Chanel, Armani ja Lancôme. Kokeile ja hyödynnä koulutettujen myyjien laaja tuotetuntemus. Löydät myös pienen valikoiman joka naisen himoitsemia Victoria's Secret -kosmetiikkatuotteita. Laivalla tuotteet ovat usein isommissa pakkauksissa ja siten edullisempia. Kauniita ostoshetkiä!

Tutustu kosmetiikkatuotteisiin →

Trend Shop

Nimensä mukaisesti, Trend Shop tarjoaa sinulle kuuminta muotia maailmanluokan brändeiltä. Löydä uusimmat Tommy Hilfigerin, Ray-Banin ja Swarovskin kokoelmat. Valikoimassa on runsaasti asusteita, aurinkolaseja ja laukkuja. Ostaessasi muotia laivalta, säästät aina 20 % maahinnoista.

Shuttle Car Shopping -risteily automatkustajille

Häät, merkkipäivät tai muut juhlat tulossa? Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla. Viiden tunnin Shuttle Car Shopping - risteilyllä Tallink Shuttle -laivoilla (Star tai Megastar) piipahdat pikaisesti ostoksilla säästäen aikaa ja vaivaa. Menomatkalla teet kätevästi edullisia ostoksia Shuttle Car Shopping -tilauspalvelusta ja lisäksi tietysti laivan myymälöistä. Paluumatka on välittömästi samalla laivalla.

Vältä kantaminen, nouda tuotteet autollasi terminaalin Shuttle Car Shopping -noutopisteeltä Tallinnassa laivan satamassaolon aikana!

Tutustu tarkemmin →
Shuttle Car Shopping -risteily automatkustajille

Matkan hinta koostuu päiväristeilylipusta ja autopaikasta.

Toimintaohjeet:
 1. Varaa Shuttle Car Shopping -risteily ja autopaikka ajoneuvolle Tallink Shuttle -laivoilla (Star tai Megastar). Matkan voit varata Starille Internet-varauspalvelustamme * tai Starille ja Megastarille puhelimitse myyntipalvelustamme.
 2. Tee tilaus laivalla. Huom! Tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla. Tuote ei ole voimassa, mikäli paluumatkalla on yöpyminen laivalla. Hae Shuttle Car Shopping -tilauskaavake ja hinnasto Starilla laivan infosta/Megastarilla Traveller Superstore -myymälän Pre-Order -pisteeltä. Voit myös ennakkoon tulostaa Shuttle Car Shopping -tilauskaavakkeen →
 3. Täytä tilauskaavake ja palauta se Starilla laivan infopisteeseen/Megastarilla myymälän Pre-Order -pisteeseen menomatkalla, viimeistään 45 minuuttia ennen laivan saapumista Tallinnaan. Muista esittää voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi! Saat 40 €/auto hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 500 €. Huom. Jos maissaoloaika on poikkeuksellisesti yli 1,5 h, niin kyseistä hyvitystä ei saa.
 4. Nouda tilauksesi: Aja ulos laivasta satama-alueella sijaitsevalle Shuttle Car Shopping -noutopisteelle (noin tunti aikaa paluulaivan lähtöön).
 5. Tilauksen noudon jälkeen aja suoraan Shuttle-laivan autojonoon odottamaan laivaannousua. Huomiothan, että satama-alueelta ei saa poistua.
Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.

Huom! Huomioithan, että Viron lainsäädännön mukaan saa alkoholituotteita alkaa myymään vasta klo 10. Tästä johtuen, matkustettaessa Helsingistä Tallinnaan aamulähdöllä 7:30 ja palattaessa Tallinnasta 10:30 lähtevällä laivalla, jää matkustajalle vain puoli tuntia aikaa tuotteiden noutamiseen ja takaisin laivaan ajamiseen.

Huomioithan, että laivaraha ei käy Car Shopping -tilausten maksuvälineenä.

Shuttle Car Shopping -risteilyt voi tehdä Starilla/Megastarilla.
Tallink Shuttle -laivojen aikataulut →
 
* Shuttle Car Shopping -risteilyn internet-varausohje →
Shuttle Car Shopping -risteilyn varaaminen Starille Internet-varauspalvelusta

 

- Valitse laivavuorot niin, että sekä meno että paluu ovat peräkkäisillä vuoroilla – eli sama Tallink Shuttlen Star- tai Megastar-laiva. Huom. Shuttle Car Shopping Megastarilla varattavissa vain matkamyymälöidemme tai myyntipalvelumme kautta!
 1. - Järjestelmä ehdottaa edullisen päivämatkahinnan valitsemista. Varausteknisistä syistä älä kuitenkaan paina tätä valintaa, vaan jatka varauksen tekoa joko painamalla Osta matka -painiketta tai siirtymällä valitsemaan lisäpalveluita.
 2. - Varausjärjestelmä laskee sinulle edullisimman mahdollisen hinnan valitsemillesi vuoroille.
Shuttle Car Shoppping -noutopiste

A- JA B-HYTIT

Laivan hytit sijaitsevat kansien 8 ja 9 peräosassa. Matkustajahyttejä on yhteensä 131 kpl, joista 64 kpl on ikkunattomia B4-hyttejä ja 65 kpl ikkunallisia A4-hyttejä. Kaikissa hyteissä on wc ja suihku.

 

Varaa

Varaa

 • Star Invahytti

Erikoishytit

Lemmikkieläinhytit
Lemmikkieläinhyttejä on laivalla 3 kpl B-luokassa, kannella 8. Kaikissa hyteissä on wc ja suihku.

Allergiahytit
A- ja B -luokan allergiahytit sijaitsevat kannella 8. Kaikissa hyteissä on wc ja suihku.

Invahytit
Laivan invahytit ovat kooltaan 7,5 m2 ja sijaitsevat kannella 8. Kaikissa hyteissä on wc ja suihku.

Lue lisää invahytistä

 

Varaa

Varaa

Kokous- ja ryhmätilat Starilla

Kokousmatkalla ryhmäsi käytössä on Starin 32-paikkainen ryhmätila kannella 9, jos haluatte pitää kokouksen myös merimatkan aikana. Voit varata ryhmätilan vähintään 10 henkilön ryhmälle.

Business Loungessa matkustaessanne voitte varata käyttöönne erillisen Vip Room -kokoustilan. Tilan voi varata, jos seurueessa on enintään 12 matkustajaa. Tilamaksu 100 €/suunta (ko. matkan Business Lounge -lippuhintojen lisäksi).

Lue lisää väh. 10 hlön ryhmätilasta →

Varustus:
videotykki ja valkokangas

Tilavuokra:
- Lisämaksu ryhmätilasta on 180 €/suunta
- Tilan voi varata, jos seurueessa on vähintään 10 matkustajaa.
- Tilamaksu tulee ko. matkan kansilippuhintojen lisäksi.

Kokoustarjoilut:
- Tilan varaaminen edellyttää, että lisäksi kaikille varataan yksi kokoustarjoilupaketeista* (sama paketti kaikille).
- Lisäksi tilaan voi tilata virvokkeita valmiiksi. Suosittelemme ennakkotilausta myös virvokkeiden osalta kokouksen sujuvuuden kannalta.

* Kokoustarjoilupaketit:

Paketti 1: Kahvi/tee, täytetty kinkku- tai juustosämpylä, 1 x vesipullo, hedelmiä, suklaata (8 €/hlö)
Paketti 2: Kahvi/tee, lohileipä, 1 x vesipullo, hedelmiä, suklaata (9 €/hlö)
Paketti 3: Kahvi/tee, kanasalaatti, 1 x piccolopullo kuohuviiniä, 1 x vesipullo, hedelmiä, suklaata (12,50 €/hlö)
Paketti 4: Kahvi/tee, katkarapuleipä, 1 x piccolopullo valkoviiniä, 1 x vesipullo, hedelmiä, suklaata (12,50 €/hlö)
Paketti 5: Kahvi/tee, kakkupala, 1 x vesipullo (6 €/hlö)


 

Tietoa laivasta

Tietoa laivasta

Lue lisätietoa Star laivasta ja sen palveluista alla olevista linkeistä.

Info →
Laivan info sijaitsee kannella 7, laivan keskiosassa. Info on avoinna koko matkan ajan.

Myymme nyt myös HSL-matkalippuja. Veloitamme palvelumaksun 0,5 € /ostokerta.
 
Vammaiset ja liikuntarajoitteiset matkustajat →
Starilla on yksi invahytti, johon mahtuu isollakin pyörätuolilla. Yleisissä tiloissa on yksi yleinen inva-wc, ja eri kansien välillä pääsee kolmella tilavalla hissillä. Ulkokansille johtavilla ovilla on luiskat. Tarkempaa tietoa Vammaispalvelut-osiossa.

Lue lisää avustamispalvelusta →
 
Lastenvaunut →
Huomioithan, että lastenrattaiden säilytys hyttikäytävillä ei ole turvallisuussyistä sallittua laivoillamme. Lastenrattaita on mahdollista säilyttää laivan matkatavaroiden säilytystilassa.
 
Matkatavarasäilytys →
Matkatavarasäilytyshuone sijaitsee kannella 8. Hinta 2 € / henkilö (max. 2 laukkua + ostokset + päällysvaatteet). Matkatavarat tulee jättää säilytyshuoneeseen laivan lähtöaikaan mennessä, ja ne voi noutaa aikaisintaan 30 min ennen saapumista kohteeseen. Huomaathan, että matkatavarasäilytyshuone on suljettu kahdella viimeisellä vuorolla: 21.30-23.30 ja 22.30-00.30. Laivan keulassa kannella 7 on lisäksi säilytyslokeroita, hinta 4 € iso / 2 € pieni.
 
Valuutanvaihto →
Valuutanvaihto Starilla on päättynyt Viron euroon siirtymisen myötä 1.1.2011.
 
Sairaanhoitaja →
Huom. Laivalla ei ole sairaanhoitajaa tai lääkäriä.
 
Internet-yhteys →
Langaton, maksuton verkkoyhteys Business Loungessa kannella 7.
 
Maihinnousu →
Maihinnousu kannelta 7.
 

Laivan tekniset tiedot

Valmistumisvuosi: 2007
Matkustajia: 2080
Hyttejä: 131
Hyttipaikkoja: 520 
Kansia: 11 
Pituus: 186 m 
Leveys: 27,7 m 
Nopeus: 27 solmua 
Henkilöautoja: 478
Jääluokka: 1A
Koneteho: 48 000 kw 
Liikennöi Viron lipun alla

Länsisatama, Länsiterminaali 2 Helsingissä

Tallink Shuttle -laivat, Star ja Megastar, liikennöivät uudesta Länsiterminaali 2:sta! Europa jatkaa liikennöintiä Länsiterminaali 1:sta.
 
Länsiterminaali 2
Tyynenmerenkatu 14, 00220 Helsinki 
puh. 0600 157 00
(1,75 €/vastattu puhelu + aina paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu)
 
 
Lähtöselvitys →
Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä.

Huom. Maksamattomat varaukset tulee lähtöselvittää 1 h ennen laivan lähtöä. Tämän jälkeen lunastamattomat matkat voidaan perua ilman erillistä ilmoitusta.

Tallink Silja Oy:n lähtöselvityksen aukioloajat:

4.9.2017 alkaen
ma-ke, pe-su klo 06.15-22.30
ti klo 06.15-20.30

Kesällä 5.6.-3.9.2017
ma-ke, pe-su klo 06.15-22.30
to klo 06.15-23.30

Tee lähtöselvitys vaivattomasti jo ennakkoon älypuhelimella tai netissä:
Helsinki–Tallinna-linjan reittimatkoilla, Päivä Tallinnassa -risteilyillä sekä Tallink-hotellimatkoilla lähtöselvitys ja laivaannousu onnistuu älypuhelimella (QR-koodilla) tai netissä (jos sinulla on printtausmahdollisuus), jos varauksessa ei ole mukana hyttiä tai muita lisäpalveluita kuin ruokailuja.

Tee lähtöselvitys kätevästi itse terminaalissa – lähtöselvitysautomaatit:
Yksittäisten ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden käytettävissä ovat myös lähtöselvitysautomaatit. Automaatilla koneeseen syötetään matkan varausnumero sekä turvanumero (löytyy mm. vahvistukselta). Club One -kanta-asiakkaat voivat vetää kanta-asiakaskorttinsa lukijan läpi, valita sen jälkeen oikean varauksen ja vahvistaa sen. Tämän jälkeen kone tulostaa maihinnousukortit sekä kupongit ennakkoon tilatuista lisäpalveluista.
Lähtöselvitys on mahdollista tehdä automaatissa saman päivän lähdöille viimeistään 20 min. ennen lähtöä, mikäli varaukselta löytyvät seuraavat tiedot:
* kaikkien matkustajien nimet, syntymäajat sekä kansalaisuudet
* maksu on kirjautunut varaukselle

Muulloin ole hyvä ja käänny lähtöselvitystiskien puoleen.

Tutustu kaikkiin eri lähtöselvitystapoihin →

Autolähtöselvitys:

Tutustu tarkemmin Länsiterminaali 2:n lisätietoihin →

D-terminaali Tallinnassa

D-terminaali
Lootsi 13
puh. +372 6 318320
faksi +372 6 318325
 
Lähtöselvitys →
Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä.
Jalan ja autoilla matkustaville omat lähtöselvityspisteet.

Tee lähtöselvitys vaivattomasti jo ennakkoon älypuhelimella tai netissä:
Helsinki–Tallinna-linjan reittimatkoilla ja Päivä Tallinnassa -risteilyillä lähtöselvitys ja laivaannousu onnistuu älypuhelimella (QR-koodilla) tai netissä (jos sinulla on printtausmahdollisuus), jos varauksessa ei ole mukana hyttiä, ajoneuvoa, hotellia tai muita lisäpalveluita kuin ruokailuja.

Tee lähtöselvitys kätevästi itse terminaalissa – lähtöselvitysautomaatit:
Yksittäisten ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden käytettävissä ovat myös lähtöselvitysautomaatit. Automaatilla koneeseen syötetään matkan varausnumero sekä turvanumero (löytyy mm. vahvistukselta). Club One -kanta-asiakkaat voivat vetää kanta-asiakaskorttinsa lukijan läpi, valita sen jälkeen oikean varauksen ja vahvistaa sen. Tämän jälkeen kone tulostaa maihinnousukortit sekä kupongit ennakkoon tilatuista lisäpalveluista.

Lähtöselvitys on mahdollista tehdä automaatissa saman päivän lähdöille viimeistään 20 min. ennen lähtöä, mikäli varaukselta löytyvät seuraavat tiedot:
* kaikkien matkustajien nimet, syntymäajat sekä kansalaisuudet
* maksu on kirjautunut varaukselle

Muulloin ole hyvä ja käänny lähtöselvitystiskien puoleen.

Tutustu kaikkiin eri lähtöselvitystapoihin →

Tutustu tarkemmin D-terminaalin lisätietoihin →