Sport-matkat

Tuntuvia etuja urheilu- ja harrasteryhmille!

Olettepa menossa kilpailumatkalle, kannustamaan joukkuetovereita tai seuraamaan jännittävää maaottelua, Tallinkin ja Silja Linen laivoilla viritytte sopivaan tunnelmaan mukavan yhdessäolon, huippuviihteen ja herkullisen ruoan merkeissä. Laiva on myös oiva paikka järjestää niin kauden avajaiset kuin päätösjuhlakin, palkita onnistujia ja motivoida koko joukkue puhaltamaan yhteen hiileen!

Hyvä tietää nuoriso- tai nuorten aikuisten ryhmistä →

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

SPORTMATKAT URHEILURYHMILLE

Helsingistä Talllinnaan

Helsingistä Tallinnaan

Kun tarpeena on vaivaton siirtyminen Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan, Tallinkin monipuolisesta aikataulu- ja laivavalikoimasta löydätte juuri sopivan vaihtoehdon. Urheiluporukat saavat laivamatkat reilun pelin hinnoin ja ryhmän bussikin matkustaa erikoishinnalla!

Katso hintaesimerkki →

Helsingistä Tukholmaan

Helsingistä Tukholmaan

Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta löydätte Itämeren ainoat kävelykadut! Laivoilla viihtyvät niin vanhemmat kuin porukan pienimmätkin, sillä tekemistä riittää kaiken ikäisille matkustajille. Urheiluporukat saavat laivamatkat reilun pelin hinnoin ja ryhmän bussikin matkustaa erikoishinnalla!

Katso hintaesimerkki →

Turusta Tukholmaan

Turusta Tukholmaan

Turusta Tukholmaan voitte matkustaa joko aamulaivalla Silja Galaxylla tai illalla Baltic Princessillä. Iltalaivalla matkatessanne lepäätte matkan ja saavutte aamuvarhaisella Tukholmaan valmiina tulevaan päivään. Aamulaivalla puolestaan nautitte rauhassa kauniista Itämeren maisemista sekä merimatkan tunnelmasta, ja ehditte viimeistään motivoida koko joukkueen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi!

Katso hintaesimerkki →

Helsingistä Ahvenanmaalle

Helsingistä Ahvenanmaalle

Sporttiryhmät matkustavat edullisilla hinnoilla myös Ahvenanmaalle. Laivamatka on hauska kokemus koko joukkueelle ja matkan aikana ehtii keskittyä hyvin tulevaan koitokseen. Sporttihintaisilla matkoilla saa myös bussin mukaan tuntuvalla alennuksella!

Katso hintaesimerkki →

Turusta Ahvenanmaalle

Siljan kilpailu- ja harjoitusmatkat ovat vaivaton tapa matkustaa Ahvenanmaalle. Laivamatkat ja kohteen majoitusjärjestelyt hoituvat näppärästi yhdestä paikasta – ota meihin yhteyttä, niin järjestämme teille koko matkan!

Katso hintaesimerkki →

22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan

Kun on aika palkita parhaita suorituksia tai kiittää toiminnassa mukana olleita, tervetuloa koko joukolla Tallinkin laivoille! Monipuolinen ohjelma, herkullinen ruoka ja viihtyisä ympäristö tekevät juhlasta elämyksen, joka muistetaan kentän reunalla vielä pitkään. Hyödynnä myös edulliset lapsihinnat 6–17-vuotiaille!

Katso hintaesimerkki →

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Laivalla yhdistätte helposti huvin ja hyödyn! Silja Serenadella ja Silja Symphonylla saatte sopivan juhlavat puitteet kauden avajais- ja päätösjuhlille, ja myös menestyneiden urheilijoiden palkitsemiseen ja joukkueen voitonjuhliin. Lisäksi laivalla kaikki on mukavasti saman katon alla eikä siirtymisiin kulu turhaa aikaa! Hyödynnä myös edulliset lapsihinnat 6–17-vuotiaille!

Katso hintaesimerkki →

23 h -risteily Baltic Princessillä tai Galaxylla Turusta

23 h -risteilylle voitte lähteä Turusta joko aamulla Galaxylla tai illalla Baltic Princessillä. Laivojen monipuolinen ohjelma, herkullinen ruoka ja viihtyisä ympäristö tekevät juhlasta elämyksen, joka muistetaan kentän reunalla vielä pitkään! Hyödynnä myös edulliset lapsihinnat 6–17-vuotiaille!

Katso hintaesimerkki →

Päivä Tukholmassa -risteily Turusta

Päivä Tukholmassa -risteilylle lähdette Turusta joka ilta Baltic Princessillä klo 20.15 ja paluumatkalle seuraavana päivänä Tukholmasta Galaxylla klo 19.15. Tämä risteily jättää aikaa Tukholmassa kiertelyyn tai turnaukseen kokonaisen päivän, ja aktiivisen maissaolon lisäksi ryhmänne ehtii nauttia matkan aikana kahden laivan riemuista! Hyödynnä myös edulliset lapsihinnat 6–17-vuotiaille!

Katso hintaesimerkki →