Sport-matkat

Tuntuvia etuja urheilu- ja harrasteryhmille!

Olettepa menossa kilpailumatkalle, kannustamaan joukkuetovereita tai seuraamaan jännittävää maaottelua, Tallinkin ja Silja Linen laivoilla viritytte sopivaan tunnelmaan mukavan yhdessäolon, huippuviihteen ja herkullisen ruoan merkeissä. Laiva on myös oiva paikka järjestää niin kauden avajaiset kuin päätösjuhlakin, palkita onnistujia ja motivoida koko joukkue puhaltamaan yhteen hiileen!

Hyvä tietää nuoriso- tai nuorten aikuisten ryhmistä →

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

Hotellimatkaetu Maarianhaminaan urheiluryhmille

Hotellimatkaetu Maarianhaminaan urheiluryhmille

Ahvenanmaan kaunis ympäristö tarjoaa loistavat puitteet joukkuematkalle upeissa saaristomaisemissa. Hotelli Pommernissa majoitutte mukavasti Maarianhaminan keskustassa.

Hotellimatka Hotel Pommern **** alk. 74 €/hlö sisältäen laivamatkat Turusta kansipaikoin sekä yhden yön hotellimajoituksen Classic-huoneessa kun huoneessa 3 henkilöä.

Esimerkkihinta voimassa 1.5.-25.6. & 16.8.-19.9.2020 lähdöillä. Matkustusaika määrätyillä lähdöillä 19.9.2020 asti.

Hotellimatkaetu Tallinnaan urheiluryhmille

Hotellimatkaetu Tallinnaan urheiluryhmille

Tallinna on mitä parhain paikka lähteä joukkuematkalle. Tallinkin omassa hotellissa nautitte viihtyisästä majoituksesta.

Hotellimatka Tallink Express Hotel *** alk. 54 €/hlö sisälten laivamatkat kansipaikoin ja yhden yön hotellimajoituksen aamiaisineen.

Matkustusaika määrätyillä su-to-lähdöillä 30.4.2020 asti.

 

Hotellimatkaetu Riikaan urheiluryhmille

Hotellimatkaetu Riikaan urheiluryhmille

Riikaan pääsette isommallakin joukkueella sujuvasti ja sukkelasti Tallink Shuttle -laivoilla Tallinnan kautta. Tallinkin omassa Tallink Hotel Rigassa *** majoitutte mukavasti ja keskeisellä paikalla.

Hotellimatka Riga Hotel *** alk. 92 €/hlö sisälten laivamatkat kansipaikoin ja kahden yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen.

Matkustusaika määrätyillä su-to-lähdöillä 30.4.2020 asti.