11 h -saaristo­risteily


Lähtö joka päivä (telakointien takia ei 17.-30.4.2021) Galaxylla Turusta klo 8.20, laivanvaihto Maarianhaminassa (ei maissakäyntiä) ja paluu Baltic Princessillä klo 19.15 Turkuun.
Täydellinen maisemanvaihdos 11 tunnissa.

Huomioithan, että palveluja voi olla supistetusti avoinna ja rajatuilla asiakasmäärillä huomioidaksemme asiakkaidemme hyvinvoinnin. Toistaiseksi 31.5.2021 asti Galaxylla ei ole viihdettä ja ravintoloista on auki ainoastaan Fast Lane. Baltic Princessillä ei ole viihdettä ja ravintoloista on auki ainoastaan Fast Lane 30.4.2021 asti. Baltic Princessin viikonloppulähdöillä on Fast Lanen lisäksi auki Grande Buffet 30.4.–30.5.2021.

Matkustus 11 h -saaristoristeilyille on sallittua eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

Kasvomaskin käyttö on pakollista laivan yleisissä tiloissa ja terminaalissa →
Kaikkien matkustajien tulee käyttää kasvomaskia laivojen yleisissä tiloissa ja terminaaleissa liikuttaessa. Myös tarvittavat turvavälit tulee edelleen säilyttää. Kasvomaskin saa poistaa ainoastaan ruokailun ja juomisen ajaksi, sekä niissä tiloissa, joissa ei ole muita matkustajia.

Kasvomaskia ei tarvitse käyttää matkustajan omassa hytissä. Alle 12-vuotiaiden lapsien ei myöskään tarvitse käyttää kasvomaskia, eikä henkilöiden, jotka eivät terveydellisistä syistä tai muusta erityistarpeesta johtuen voi käyttää maskia.


Tee lähtöselvitys ennakkoon kätevästi Tallink Silja -mobiilisovelluksella tai tietokoneella netissä 24 h ennen lähtöä.

LUE ARTIKKELI: Luottavaisin mielin laivalle

 
 
 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta