RUOKAILU LAIVOILLA

 

Merellä on oiva tilaisuus nautiskella aamiaisesta, lounaasta ja illallisesta parhaassa seurassa. Tallinkin ja Siljan laivoilta löydät Itämeren laajimman ravintolavalikoiman.

Ostaessasi ateriakupongit ennakkoon säästät selvää rahaa ja varmistat paikkasi haluamassasi buffet-kattauksessa. Huomioithan vielä edullisemman ateriapaketin, joka sisältää kaikki ateriakupongit meno- ja paluumatkalle. Tutustu myös ajankohtaisiin ruokailuvinkkeihin laivoilla.

HUOM. Club One -jäsenet saavat 10 % alennuksen laivan viineistä ruokaravintoloissa, ja lisäksi erilaisia vaihtuvia etuja laivojen ravintoloissa.
Lue lisää

 • Erityisruokavaliot

  Erityis­ruoka­valiot

   

  Laivoiltamme löydät niin lihanystävien kuin kasvissyöjienkin herkkuja. Myös erityisruokavaliot otetaan huomioon. Vegaaniruokailijoiden määrä on kasvanut, joten huomioimme vegaanisten ja kasvisruokien paremman tarjonnan #vegepaatti -kehitysprojektin avulla.

  Lue lisää erityisruokavalioista
  Lue artikkeli: Vegeruokaa, rakkaudella

 • Ruokailu Turku-Tukholma

  Ruokailu Turku-Tukholma

  Turku–Tukholma-linjan laivoilla nautit Grande Buffet -ravintolassa Buffet-aamiaisesta, -lounaasta tai -illallisesta. Galaxyn Grande Buffet on toistaiseksi suljettu. Baltic Princessillä ja Galaxylla voit myös nauttia Grill House -ravintolasta.

  Ajalla 18.11.-25.12.2020 Baltic Princessin Grande Buffet -ravintolassa on tarjolla joulun herkkuruokia niin lounaalla kuin illallisellakin, katso alta tarkemmat menut.

  Baltic Princessin ravintolat
  Galaxyn ravintolat

 

Menut

 

 • Ruokailu: Victoria

  Ruokailu Helsinki-Tallinna: Victoria

  Victorialla nautit Grande Buffet -ravintolassa Buffet-aamiaisesta, -lounaasta tai -illallisesta. Ajalla 20.11.-26.12.2020 tarjolla on joulubuffet, tutustu alla tarjontaan! Voit myös herkutella Grill House -ravintolassa pihvistä tai kasvisruoasta. Täällä on aamuisin tarjolla myös erikoisaamiainen. Pikkunälän taltutat Fast Food 25 h tai Coffee & Co. -kahvilassa.

  Victorian ravintolat

 • Ruokailu Helsinki-Tallinna: Shuttle Burger King®

  Ruokailu Helsinki-Tallinna: Shuttle

  Helsinki–Tallinna-linjan Tallink Shuttle -laivoilla syöt vatsasi täyteen Buffet-aterioista niin aamulla kuin illallakin. Joulunaikaan 18.11.-30.12.2020 Buffet-ravintoloissa on tarjolla joulunantimia! Megastarilla ja Starilla on myös mm. à la carte -ravintola ja BURGER KING®.

  Megastarin ravintolat

  Starin ravintolat

 

Menut