Risteilyt

 

 

Risteily on lyhytloma parhaimmillaan! Löydät laivalta kaiken, mitä rentouttavaan lomaan tarvitset: makunautintoja ravintoloissa, viihdettä ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisille, rentoa yhdessäoloa sekä edullisia ostoksia höystettynä silmiähivelevän kauniilla merimaisemilla. Tutustu risteilyvaihtoehtoihimme ja varaa mukava meriloma!

Varaa risteily tai reittimatka

Varaa risteily tai reittimatka

Risteilyt Helsingistä Tallinnaan

Risteilyt Helsingistä Tallinnaan

Katkaise arki Päivä Tallinnassa -risteilyllä tai Europan 22 h -viihderisteilyllä. Jos aikaa on vain yksi ilta, lähde illanviettoon laivalle nauttimaan hyvästä ruoasta ja ostoksista. Tutustu myös Europan ja Shuttle-laivojen Car Shopping -ostosristeilyihin!

Risteilyt Helsingistä Tukholmaan

Risteilyt Helsingistä Tukholmaan

Joka ilta klo 17 Helsingin Eteläsataman Olympiaterminaalista lähtevät upeat valkeat risteilylaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kohti Tukholmaa. Koe kaksi erilaista iltaa laivalla ja vietä mukava päivä Tukholmaan tutustuen. Kiertoristeilyllä Helsingistä Tukholman kautta Turkuun tutustut kahteen eri laivaan ja kaikessa rauhassa Tukholmaan.

Risteilyt Turusta Tukholmaan

Risteilyt Turusta Tukholmaan

Turusta voit tehdä 23 h -risteilyn Galaxyn aamuvuorolla tai Baltic Princessin iltavuorolla. Päivä Tukholmassa -risteilyllä Turusta koet molemmat laivat ja vietät koko päivän Tukholmaan tutustuen. Merimatkaasi siivittävät molemmilla laivoilla Suomen kauneimmat saaristomaisemat sekä monipuolinen risteilyohjelma.

Saaristoristeily Turusta

Saaristoristeily Turusta

Vietä leppoisa päivä kauniissa saaristomaisemissa herkutellen, viihtyen ja ostoksia tehden. Saaristoristeilylle lähdetään Turusta Galaxyn aamulähdöllä 8.15, laivanvaihto Maarianhaminassa (ei maihinnousua) ja paluu Turkuun Baltic Princessillä klo 20.15.