Suositut Päivä Riiassa -risteilyt Helsingissä tulevat risteilyvalikoimaan jälleen 1.6.-30.8.2021! Laivana on tällä kertaa viehättävä Isabelle. Tutustu Päivä Riiassa -risteilyihin ja varaa omasi.

 

RIIKA – BALTIAN PARIISI

Riika - Mustapäiden talo

Latvian pääkaupunki, Riika, sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen (Daugava) suulla 312 km Tallinnasta etelään. Keskusta on juuri sopivan kokoinen nähtävyyksiin tutustumiseen kävellen. Riian Vanhakaupunki, Vecriga, on aivan omaa luokkaansa ja ainutlaatuinen keskustori houkuttelee matkailijoita ottamaan valokuvia kuuluisan Mustapäiden talon edessä.

Varaa edullinen hotellimatka Riikaan! Nopean laivamatkan jälkeen jatkat Tallinnasta matkaa kätevästi omalla autolla tai bussilla.

Pyydämme huomioimaan, että vallitsevan tilanteen vuoksi, 12.10.2020 alkaen kaikkien Latviaan matkustavien on täytettävä sähköinen CovidPass-lomake. Lomake voidaan täyttää ja lähettää aikaisintaan 48 tuntia ennen Latviaan saapumista. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat QR-koodin, joka on maahan saapuessa näytettävä rajavartijan sitä pyytäessä joko paperisena tai mobiililaitteelta.

RIIAN HOTELLIT JA KOHDEVINKIT

 
 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

   

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta