• Silja Resort <3 Italy

  Rakastu Italiaan Siljalla 1.4.–31.5.


  Siljan Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla koet 1.4.–31.5.2019 italialaisen tunnelman parhaassa seurassa. Nautit italialaisia herkkuja ja juomia, shoppailet italialaista muotia jopa 25 % maahintoja edullisemmin ja fiilistelet italo-rytmien tahtiin.

  Anna Italian viedä sydämesi merellä!


  Silja Resort – aina uusia elämyksiä!

Herkuttelua italialaiseen tapaan

Ella Kannisen valitsemia italialaisia herkkuja maistelet Helsinki-Tukholma-risteilyillä Tavolàtassa.
Tavolàta-ravintola

Italialaisia herkkuannoksia

Restaurante Italiano Tavolàtan menu uudistuu 3.4.2019, ja sen on suunnitellut laivojen oma keittiötiimi. Menussa on tarjolla niin perinteisempiä kuin modernimpiakin italialaisia annoksia. Italialaista ruokaa rakastava toimittaja ja tv-juontaja Ella Kanninen on valinnut listalta omia suosikkiannoksiaan, jotka kuvastavat juuri hänen Italiaansa. Ella Kannisen suosikit -menussa hän avaa ruokafilosofiaansa tarkemmin.

Kaikkien laivojen ravintolat ja menut
Tutustu italialaiseen Tavolàta-ravintolaan
Ellan italialainen illallinen -video

Bon Vivant -viinibaarissa maistelet mm. italialaisia viinejä ja tapaksia.
Bon Vivant

Viininmaistelua ja antipastoja

Ella Kanninen on myös suunnitellut yhdessä Silja Serenaden keittiötiimin kanssa Bon Vivant -viinibaariin antipasto-menun, joka luo mielenkiintoisia makupareja viinibaarin italialaisten viinien kanssa. Lisäksi Ella on valinnut italialaisten viinien valikoimasta omia suosikkejaan. Antipasto-menu on tarjolla 1.4.–31.5.2019 Bon Vivant -viinibaarissa ja voit lukea menu-lehtisestä myös Ellan mielenkiintoiset tarinat kustakin antipastosta.

Tutustu uudistuneeseen Bon Vivant -ravintolaan
Ellan italialaiset viini- ja antipasto-suosikit -video

 • Ella Kanninen, tv-juontaja ja toimittaja


  Ella Kannisen rakkaus Italiaan roihahti vuosia sitten kielikurssilla Bolognassa. Sittemmin Ella on tullut tutuksi useista Italiaa käsittelevistä kieli- ja matkaohjelmista sekä kirjoistaan, jotka avaavat pikkutarinoin satumaisen monipuolista italialaista ruokakulttuuria.

  Hyvään ruokakulttuuriin kuuluvat Ellan mielestä makuelämysten lisäksi myös kiihkeä ja monipuolinen keskustelu, nautinnollinen viini ja rakkaat ystävät.

Italian vibes - esiintyjiä Italiasta

Iitalialaisia esiintyjiä Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla 1.4.-31.5.2019.
Starlight

Show täynnä Italian rytmejä

Helsinki–Tukholma-laivojen uuden Starlight-yökerhon Italian Vibes pääshowssa 1.4.–31.5. näet tanssiryhmän tyylikkäissä asuissa Italian malliin ja kuulet kahden italialaisen laulamana mm. tarttuvat ja hauskat italohitit. Promenadella koet alkuillasta pienen teaser-esityksen, jossa saat makupaloja lähempänä keskiyötä esitettävään pääshowhun. Tervetuloa nauttimaan viihdekattauksesta italialaisia klassikkodrinkkejä siemaillen!

Lue lisää Italian Vibes Showsta
Tutustu Silja Serenaden uudistuksiin
Tutustu Silja Symphonyn uudistuksiin

Istahda Bon Vivant viinibaariin nauttimaan promenaden tapahtumista.
Promenade

Promenadella nautit viihteestä

Helsinki–Tukholma-reitin promenadella tapahtuu aina! Silja Resort <3 Italy -teeman aikana nautit promenadella mm. italialaisten trio-lauluryhmien esityksistä: "Que sera sera... Mammammaa... mammamariamaa..."! Lapsia hauskuutetaan tekemällä heille erilaisia ilmapallohahmoja. Lisäksi illan showsta on tarjolla pieniä teaser-makupaloja promenadella. Istahda yhdessä läheistesi kanssa Bon Vivantin viinibaariin lasilliselle ja antipastoille nauttimaan Italia-tunnelmasta.

Tutustu Silja Serenaden viihdekalenteriin
Tutustu Silja Symphonyn viihdekalenteriin

Shoppaile italialaisia merkki­tuotteita

 

Varaa kevään Resort-lomamatkasi